giorgos1486 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/DIGOO-DG-EX002-Wood-Grain-Color-Screen-Weather-Station-HD-Color-Screen-Outdoor-Indoor-Thermometer-Hy-p-1295792.html?rmmds=search&ID=521172&cur_warehouse=CN +1,66€ έξοδα αποστολής με Priority Direct Mail Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από giorgos1486
orone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Βλεπω ειναι παρόμοιο με το ex001 που είχε βγει σε προσφορά κάποια στιγμή μες το καλοκαίρι. Με τις μπαταρίες πώς τα πάει? Τις ξεζουμίζει γρήγορα? Ρωτάω τους κατόχους είτε αυτού, είτε των αντίστοιχων μοντέλων της εταιρίας αυτής
giorgos1486 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, giorgos1486 είπε Έχω το ex001 το οποίο μου έχει βγει πάρα πολύ καλό, οσον αφορα τις μπαταρίες δεν το εχω Πολύ καιρό Αλλά η κύρια μονάδα εχει δικιά της τροφοδοσία για ρευμα, ωστόσο κσι σαν εταιρία είναι πολύ αξιόπιστη! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από giorgos1486
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Το συγκεκριμένο έρχεται χωρίς τροφοδοσία.
james9tito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε Το συγκεκριμένο έρχεται χωρίς τροφοδοσία. Ούτε καν καλώδιο USB?
giorgos1486 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Έρχεται με καλωδιο usb για σύνδεση
Themos3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Και έλεγα τι ήρθε και δεν έχω ανοίξει ακόμα.. Μόλις το άνοιξα από την προηγούμενη προσφορά που μάλιστα έβγαινε και 5$ λιγότερα. Τροφοδοσία με καλώδιο usb, με μπαταρίες η οθόνη παραμένει ανοιχτή μόνο για 15'' όταν πατήσεις ένα κουμπί που έχει άρα άχρηστο. Έβαλα και το xiaomi δίπλα και οι Κινέζοι συμφωνούν στις μετρήσεις indoor. Το outdoor μη το δίνετε και πολύ σημασία καθώς οι μπαταρίες είναι από άλλη συσκευή και μάλλον προς το τέλος τους.. Πλαστικούρα αλλά δείχνει όμορφο πραγματικά. Long story short, πήρα ακόμα ένα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Themos3 3
papath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Το ex001 έχει και σύνδεση WiFi. Πολύ χρήσιμη με αντίστοιχη εφαρμογή που κρατάει ιστορικά στοιχεια
ekkli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Το έχω σε χρήση στην κουζίνα εδώ και ένα μήνα περίπου, στην πρίζα, από την προηγούμενη προσφορά. Ο εξωτερικός αισθητήρας είναι στο βορινό μπαλκόνι της κουζίνας και είναι επίσης ελεγμένος με θερμόμετρο ενώ δεν απέχουν πολύ οι 2 ενδείξεις. Στα θετικά η έντονη, ωραία οθόνη, οι σωστές ενδείξεις (σε σύγκριση με παραδοσιακό θερμόμετρο και άλλα 2 υγρασιόμετρα που έχω πάρει). Στα αρνητικά ότι χάνει το ιστορικό κάθε 2 μέρες περίπου, ότι οι οδηγίες είναι για τα μπάζα και υπάρχει κάτι που δεν ξέρω τι κάνει και ότι δείχνει συνέχεια ότι έρχεται βροχή (μάλλον το βαρόμετρο δεν πάει καλά), ότι σε τυχόν διακοπή ρεύματος πρέπει να το ξανασετάρεις από την αρχή, που είναι εύκολο αλλά διαρκεί κάνα διλεπτο. Αυτό που δεν ξέρω τι κάνει είναι όταν το σετάρεις, σε κάποια φάση έχει μια επιλογή on/off, η οποία δεν ξέρω τι κάνει και ότι και να επιλέξω δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.
PoliospA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, ekkli είπε ότι σε τυχόν διακοπή ρεύματος πρέπει να το ξανασετάρεις από την αρχή. αν έχεις βάλει μπαταρίες μέσα δεν πρέπει να χάνει της ρυθμίσεις σε διακοπή ρεύματος, διαφορετικά είναι απαράδεκτο
Themos3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, PoliospA είπε αν έχεις βάλει μπαταρίες μέσα δεν πρέπει να χάνει της ρυθμίσεις σε διακοπή ρεύματος, διαφορετικά είναι απαράδεκτο Προφανώς δεν τις χάνει, θα ήταν αστείο
PoliospA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 μεταξύ DIGOO DG-EX001 και DIGOO DG-EX002 ποιο να πάρω το 001 μου φαίνεται καλύτερο θα βγει και αυτό σε προσφορά τώρα είναι out of stock
ekkli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, PoliospA είπε αν έχεις βάλει μπαταρίες μέσα δεν πρέπει να χάνει της ρυθμίσεις σε διακοπή ρεύματος, διαφορετικά είναι απαράδεκτο να δοκιμάσω να βάλω και μπαταρίες, ενώ το έχω στο ρεύμα; Και αν ναι, τι μπαταρίες; Επαναφορτιζόμενες; Φυσικά και το εγχειρίδιο δεν γράφει κάτι...
PoliospA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekkli είπε να δοκιμάσω να βάλω και μπαταρίες, ενώ το έχω στο ρεύμα; Και αν ναι, τι μπαταρίες; Επαναφορτιζόμενες; Φυσικά και το εγχειρίδιο δεν γράφει κάτι... ναι αν βάλεις μπαταρίες (ότι έχεις) δεν θα χάνει της ρυθμίσεις Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από PoliospA
dimitris21gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Και οι μπαταρίες εφόσον το έχεις στην πρίζα δεν ξεφορτίζονται σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα