Matt_chr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Επλυνα το σκ το αμαξι και εριξα με πιεστικο νερο στα τακακια...το προβλημα παραμενει... μεταλλικο ηχος - θροϊσμα και στη πεδηση και στο γκαζι ..επισης δεν το κανει παντα αλλα ορισμενες φορες. επισης το παρατηρησα και σε λακουβα που επεσε με λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα... καμια ιδεα?? 15 ώρες πριν, Matt_chr είπε Danae 1234 ... C hr υβριδικο μοντέλο 2022 κμε 3000 χλμ.. Αντιμετωπίζω το ιδιο ακριβως πρόβλημα...μεταλλικο θροισμα μπροστα δεξια πλευρα... Εχεις βρει λυση μήπως;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Matt_chr είπε Επλυνα το σκ το αμαξι και εριξα με πιεστικο νερο στα τακακια...το προβλημα παραμενει... μεταλλικο ηχος - θροϊσμα και στη πεδηση και στο γκαζι ..επισης δεν το κανει παντα αλλα ορισμενες φορες. επισης το παρατηρησα και σε λακουβα που επεσε με λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα... καμια ιδεα?? Στο συνεργείο το πήγες;
Matt_chr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Στο συνεργείο το πήγες; ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ...ΜΕΝΩ ΤΗΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ... ΑΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DANAE 1234 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝΑΘΗΝΑ
saltofx_v Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 σε πολλα αυτοκινητα στα φρενα εχει ενα σιδερακι μικρο σαν καλυμμα..αν αυτο στραβωσει ακουμπαει και ακουγεται ενα μεταλλικος θορυβος...αν πας σε ενα συνεργειο στο νησι εινια 5 λεπτα υποθεση να το ριξει μια ματια ενας μαστορας
Matt_chr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, saltofx_v είπε σε πολλα αυτοκινητα στα φρενα εχει ενα σιδερακι μικρο σαν καλυμμα..αν αυτο στραβωσει ακουμπαει και ακουγεται ενα μεταλλικος θορυβος...αν πας σε ενα συνεργειο στο νησι εινια 5 λεπτα υποθεση να το ριξει μια ματια ενας μαστορας Ok θα το δοκιμάσω κ αυτο Ευχαριστώ πάντως
giorgoschr Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, διάβασα το προβλημα σχετικά με τον θορυβο. Μήπως έχετε βρει λύση μετα από τόσο καιρό; αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα από τον πρώτο μήνα που αγόρασα το chr. Το πήγα αντιπροσωπία και μου το βρήκαν τι έφτεγε. Η ιδέα μπου δεν κάνει θόρυβο τους είπα πότε καταλαβαίναν οτι σοβαρολογώ. Το πρόβλημα ήταν οτι μου είχαν βάλει μπουλώνια ασφαλείας και κάναν τον θόρυβο που μου περιγράψατε σαν να έχω χαλικακι να τρίζει σε μέταλλο. Το κατάλαβε με την μία ο μαστορας της toyota και ο θόρυβος σταμάτησε... Το άκουγα μόνο στις χαμηλές στροφές...
kostasbm Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 σηκώστε με το γρυλλο το αμάξι το εμπρός κομμάτι και γυρίστε με το χέρι το τροχό.... αν ακούγεται κάτι λόγω τακακιου θα ακούγεται και το γύρισμα και ίσως έτσι εντοπίσετε ακριβώς σε ποιο σημείο το κάνει ... λογικά πρέπει ο θορυβος να είναι συνεχής αν είναι ρουλεμάν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα