Danae1234 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας, Είδα διάφορες ενδιαφέρουσες συνομιλίες και σκέφτηκα μήπως εδώ βρω λύση στο πρόβλημα.. Πριν ένα 6μηνο αγόρασα το chr Όχι το υβριδικό καθώς βγαίνει μόνο αυτόματο. Πριν ένα μήνα διαπίστωσα ένα θόρυβο μπροστά δεξιά σαν σύρσιμο μεταξύ δύο μετάλλων. Πήγα στο συνεργείο και ως γυναίκα που είμαι και ψιλοασχετη με καθησύχασαν ότι δεν είναι κάτι και θα σταματήσει. Οι άνθρωποι άσχετοι και όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά είναι ακόμα πιο έντονο ειδικά στις χαμηλές στροφές είτε πατάω γκάζι είτε όχι και κυρίως σε λακκούβες. Μου άλλαξαν λοιπόν σήμερα δισκοπλακες και τακάκια. Εννοείται ο θόρυβος συνεχίζει.. Εννοείται θα πάω πάλι αύριο και εννοείται ότι δεν τους έχω εμπιστοσύνη όποτε και ζητάω τη γνώμη του κοινού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tutuyo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 τον θόρυβο τον άκουσαν αυτοί; δεν σου έδωσαν κάποια αιτιολογία;έτσι γενικά θα σταματήσει; υπάρχουν άλλες αντιπροσωπείες που μπορείς να πας; 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 αν έχεις κοντά σου άλλο συνεργείο να πας (εξουσιοδοτημένο της αντιπροσωπίας) πήγαινε
Danae1234 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Άκουσαν το θόρυβο και αυτοί αλλά δεν ξέρουν από τι είναι.. Γιατί να μεταθεσω το πρόβλημα σε άλλους εφόσον το αγόρασα από αυτούς.. 😔
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) στειλε Mail στην μαμα εταιρια της Ευρωπης αν υπαρχει αλλιως ασια Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
Μάκαρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Danae1234 είπε Άκουσαν το θόρυβο και αυτοί αλλά δεν ξέρουν από τι είναι.. Γιατί να μεταθεσω το πρόβλημα σε άλλους εφόσον το αγόρασα από αυτούς.. 😔 Τι εννοεις γτ να μεταθεσεις το προβλημα σε αλλους ? Προφανως επειδη δεν ξερουν τι ειναι 1
meletis_m Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Danae1234 είπε Καλησπέρα σας, Είδα διάφορες ενδιαφέρουσες συνομιλίες και σκέφτηκα μήπως εδώ βρω λύση στο πρόβλημα.. Πριν ένα 6μηνο αγόρασα το chr Όχι το υβριδικό καθώς βγαίνει μόνο αυτόματο. Πριν ένα μήνα διαπίστωσα ένα θόρυβο μπροστά δεξιά σαν σύρσιμο μεταξύ δύο μετάλλων. Πήγα στο συνεργείο και ως γυναίκα που είμαι και ψιλοασχετη με καθησύχασαν ότι δεν είναι κάτι και θα σταματήσει. Οι άνθρωποι άσχετοι και όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά είναι ακόμα πιο έντονο ειδικά στις χαμηλές στροφές είτε πατάω γκάζι είτε όχι και κυρίως σε λακκούβες. Μου άλλαξαν λοιπόν σήμερα δισκοπλακες και τακάκια. Εννοείται ο θόρυβος συνεχίζει.. Εννοείται θα πάω πάλι αύριο και εννοείται ότι δεν τους έχω εμπιστοσύνη όποτε και ζητάω τη γνώμη του κοινού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι; Εφόσον σας έβαλαν νέα τακάκια και δισκόπλακες ( ελπίζω να άλλαξαν και τα υγρά φρένων ) να προσπαθήσεις να μήν πατάς απότομα φρένο αλλά σιγά σιγά τώρα για τα πρώτα 500-700 ώστε να πατήσει ομοιόμορφα το τακάκι επάνω στο δίσκο. Ίσως είναι απο τη γυαλάδα τών νέω φρένων . Εάν συνεχίσει ο θόρυβος και μετά απο 500 χιλιόμετρα να πάει το αμάξι σε συνεργείο και να γίνει έλεγχος στο σύστημα διεύθυνσης επάνω σε ράμπα.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από meletis_m 1
Danae1234 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Το αμάξι έχει 10.000 χλμ. Δεν άλλαξαν υγρά φρένων.. εννοείται ότι πατάω μαλακα τα φρενα. Δεν μπορεί να είναι από τη γυαλάδα γιατί συνεχίζει και ακούγεται ο ίδιος θόρυβος μόνο μπροστά δεξιά. Θα πάω πάλι αύριο πρωί και μου είπαν ότι θα τον ξαναπάμε βόλτα για να ακούσουν πάλι το θόρυβο. Θα δείξει αύριο. Θα τους πω και αυτά που πρότεινες. Ευχαριστώ πολύ.
meletis_m Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Danae1234 είπε Το αμάξι έχει 10.000 χλμ. Δεν άλλαξαν υγρά φρένων.. εννοείται ότι πατάω μαλακα τα φρενα. Δεν μπορεί να είναι από τη γυαλάδα γιατί συνεχίζει και ακούγεται ο ίδιος θόρυβος μόνο μπροστά δεξιά. Θα πάω πάλι αύριο πρωί και μου είπαν ότι θα τον ξαναπάμε βόλτα για να ακούσουν πάλι το θόρυβο. Θα δείξει αύριο. Θα τους πω και αυτά που πρότεινες. Ευχαριστώ πολύ. Ο θόρυβος μπορείς να διακρίνεις εάν προέρχεται όταν προχωράει ο τρόχος ή όταν στρίβεις το τιμόνι. Καινούργιο αμάξι να βρούν τη λύση , 10.000 χιλιόμετρα είναι καινούργια τα φρένα και δέν τίθεται θέμα που δέν άλλαξαν υγρά φρένων . Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από meletis_m
DantesInferno Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 μαλλον ειναι απο τα μεταλλικά προστατευτικά πισω απο τις δισκοπλακες
bromiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, DantesInferno είπε μαλλον ειναι απο τα μεταλλικά προστατευτικά πισω απο τις δισκοπλακες Αυτό αν θυμάμαι λέγετε "κιθάρα"... Εγώ μετά από αλλαγή δισκόφρενων είχα θόρυβο... όλο έτριζε -κουδούνιζε... Σε 2 αντιπροσωπείες δεν έβρισκαν κάτι... Μόνο ένας παλιός μάστορας το βρήκε με την μία... Ο θόρυβος γινόταν από τα μεταλλικά ελάσματα που βρίσκονται στα τακάκια
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 29/8/2019 στις 5:43 ΜΜ, Danae1234 είπε Καλησπέρα σας, Είδα διάφορες ενδιαφέρουσες συνομιλίες και σκέφτηκα μήπως εδώ βρω λύση στο πρόβλημα.. Πριν ένα 6μηνο αγόρασα το chr Όχι το υβριδικό καθώς βγαίνει μόνο αυτόματο. Πριν ένα μήνα διαπίστωσα ένα θόρυβο μπροστά δεξιά σαν σύρσιμο μεταξύ δύο μετάλλων. Πήγα στο συνεργείο και ως γυναίκα που είμαι και ψιλοασχετη με καθησύχασαν ότι δεν είναι κάτι και θα σταματήσει. Οι άνθρωποι άσχετοι και όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά είναι ακόμα πιο έντονο ειδικά στις χαμηλές στροφές είτε πατάω γκάζι είτε όχι και κυρίως σε λακκούβες. Μου άλλαξαν λοιπόν σήμερα δισκοπλακες και τακάκια. Εννοείται ο θόρυβος συνεχίζει.. Εννοείται θα πάω πάλι αύριο και εννοείται ότι δεν τους έχω εμπιστοσύνη όποτε και ζητάω τη γνώμη του κοινού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! μπορεί να είναι βάση μηχανής σαζμάν.
Matt_chr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Danae 1234 ... C hr υβριδικο μοντέλο 2022 κμε 3000 χλμ.. Αντιμετωπίζω το ιδιο ακριβως πρόβλημα...μεταλλικο θροισμα μπροστα δεξια πλευρα... Εχεις βρει λυση μήπως;;;
G.bar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Matt_chr είπε Danae 1234 ... C hr υβριδικο μοντέλο 2022 κμε 3000 χλμ.. Αντιμετωπίζω το ιδιο ακριβως πρόβλημα...μεταλλικο θροισμα μπροστα δεξια πλευρα... Εχεις βρει λυση μήπως;;; Συνήθως είναι η "κιθάρα" ή κανένα πετραδάκι που έχει σφηνώσει στη δαγκάνα.
JLEE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Εμένα μου όποτε μου έκανε τέτοιο θόρυβο σε τροχό έφταιγε το ρουλεμάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα