Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις το κοστος μαγνητικης στο γονατο στον εοπυυ αφου μου τη γράψει ο γιατρός και τι γινεται με το σκιαγραφικό?

Δημοσ.

εγω οσες φορες εκανα μαγνητικη στα γονατα δε χρειαστηκε κανενα σκιαγραφικο (σε βιοκλινικη)

σε μια μαγνητικη (λιθοειδων) που εκανα σε βιοιατρικη μου ειπαν οταν πηγα να την κανω οτι αν θελω μπορω να βαλω σκιαγραφικο "για καλυτερη απεικονιση" αλλα δεν ειναι απαραιτητο (ουτε μου το ειχε γραψει ο γιατρος) και δεν το εβαλα. fyi χωρις συνταγη παει ενα 70ρι το σκιαγραφικο

οπως και να'χει ρωτα τον γιατρο σου πρωτα αν χρειαζεται και αναλογως πραττεις. παρε τηλεφωνο σε διαφορα διαγνωστικα να δεις τιμες κλπ. και αν εχεις και ιδιωτικη ασφαλεια ρωτα αν μπορεις να τη συνδυασεις με του ικα ωστε να μη πληρωσεις τιποτα (το εχω κανει σε ολες τις μαγνητικες)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι πριν καποια χρονια iron man τωρα μια γονατα μια φτερνες μου φαινεται πρπει να κοψουμε το μπασκετ και να το ριξουμε στο πιλατες
!!!

Επεξ/σία από tera2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, zx1234r είπε

Καλύτερα ρώτα στην κλινική που θα την κάνεις.

Τι του λες του Χριστιανού (αν είναι)… Τι τον καψωνάρεις;;;;;

Ξέρεις τι κουραστικό είναι να πάρει τηλέφωνο σε ένα από τα χιλιάδες ιατρικά κέντρα που έχουν μαγνητικό τομογράφο;;;;;;;

Είναι πιο εύκολο και αξιόπιστο το insomnia για ιατρικές συμβουλές…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκιαγραφικο για γονατο δεν χρειαζεται.

Εκανα πριν κανενα 5 μηνο στο μετροπολιταν.

Γνωμη μου ειναι να πας καπου καλα γτ εχω ακουσει περιπτωσεις με μαγνητικες που ο τομογραφος ηταν χαλια και μετα ο γιατρος δεν μπορουσε να διακρινει.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Τι του λες του Χριστιανού (αν είναι)… Τι τον καψωνάρεις;;;;;

Ξέρεις τι κουραστικό είναι να πάρει τηλέφωνο σε ένα από τα χιλιάδες ιατρικά κέντρα που έχουν μαγνητικό τομογράφο;;;;;;;

Είναι πιο εύκολο και αξιόπιστο το insomnia για ιατρικές συμβουλές…

Μεγαλε μην τρελαινεσαι δεν ζητησα ιατρικες αλλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συμβουλές.....Νομιζω οτι το να ακουσει κανεις κάποιους δν χάνει αλλα με το βιαστει να μιλήσει μπορει και να χανει...

Επεξ/σία από tera2
Δημοσ.

σκιαγραφικό στο γόνατο δεν χρειαζεται, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ...

εγώ που χρειαστηκε να κάνω μαγνητική σε όλο μου τον κορμο, αν θυμάμαι καλά το σκιαγραφικό έκανε καπου μεταξυ 16 και 25 ευρω (με συνταγή και ασφάλεια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...