tera2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Ξερει κανεις το κοστος μαγνητικης στο γονατο στον εοπυυ αφου μου τη γράψει ο γιατρός και τι γινεται με το σκιαγραφικό?
zx1234r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καλύτερα ρώτα στην κλινική που θα την κάνεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Σε συμβεβλημενα κεντρα με ΕΟΠΠΥ και πσραπεμπτικο 35 ευρώ. 2
Pintsie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στο έχει γράψει το σκιαγραφικό; Αν όχι, θα στο χρεώσουν από την κλινική όσα τους λείπουν... 1
duende Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 εγω οσες φορες εκανα μαγνητικη στα γονατα δε χρειαστηκε κανενα σκιαγραφικο (σε βιοκλινικη) σε μια μαγνητικη (λιθοειδων) που εκανα σε βιοιατρικη μου ειπαν οταν πηγα να την κανω οτι αν θελω μπορω να βαλω σκιαγραφικο "για καλυτερη απεικονιση" αλλα δεν ειναι απαραιτητο (ουτε μου το ειχε γραψει ο γιατρος) και δεν το εβαλα. fyi χωρις συνταγη παει ενα 70ρι το σκιαγραφικο οπως και να'χει ρωτα τον γιατρο σου πρωτα αν χρειαζεται και αναλογως πραττεις. παρε τηλεφωνο σε διαφορα διαγνωστικα να δεις τιμες κλπ. και αν εχεις και ιδιωτικη ασφαλεια ρωτα αν μπορεις να τη συνδυασεις με του ικα ωστε να μη πληρωσεις τιποτα (το εχω κανει σε ολες τις μαγνητικες) 1 1
tera2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Ευχαριστω πολύ όλους.....ατιμα γεραματα μου φαγανε τα γονατα😀
duende Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, tera2 είπε Ευχαριστω πολύ όλους.....ατιμα γεραματα μου φαγανε τα γονατα😀 join the club...😂
tera2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μεχρι πριν καποια χρονια iron man τωρα μια γονατα μια φτερνες μου φαινεται πρπει να κοψουμε το μπασκετ και να το ριξουμε στο πιλατες !!! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από tera2
bromiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, zx1234r είπε Καλύτερα ρώτα στην κλινική που θα την κάνεις. Τι του λες του Χριστιανού (αν είναι)… Τι τον καψωνάρεις;;;;; Ξέρεις τι κουραστικό είναι να πάρει τηλέφωνο σε ένα από τα χιλιάδες ιατρικά κέντρα που έχουν μαγνητικό τομογράφο;;;;;;; Είναι πιο εύκολο και αξιόπιστο το insomnia για ιατρικές συμβουλές…
Menelaos83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σκιαγραφικο για γονατο δεν χρειαζεται. Εκανα πριν κανενα 5 μηνο στο μετροπολιταν. Γνωμη μου ειναι να πας καπου καλα γτ εχω ακουσει περιπτωσεις με μαγνητικες που ο τομογραφος ηταν χαλια και μετα ο γιατρος δεν μπορουσε να διακρινει. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Menelaos83
tera2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Τι του λες του Χριστιανού (αν είναι)… Τι τον καψωνάρεις;;;;; Ξέρεις τι κουραστικό είναι να πάρει τηλέφωνο σε ένα από τα χιλιάδες ιατρικά κέντρα που έχουν μαγνητικό τομογράφο;;;;;;; Είναι πιο εύκολο και αξιόπιστο το insomnia για ιατρικές συμβουλές… Μεγαλε μην τρελαινεσαι δεν ζητησα ιατρικες αλλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συμβουλές.....Νομιζω οτι το να ακουσει κανεις κάποιους δν χάνει αλλα με το βιαστει να μιλήσει μπορει και να χανει... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από tera2
sotirisl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 σκιαγραφικό στο γόνατο δεν χρειαζεται, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ... εγώ που χρειαστηκε να κάνω μαγνητική σε όλο μου τον κορμο, αν θυμάμαι καλά το σκιαγραφικό έκανε καπου μεταξυ 16 και 25 ευρω (με συνταγή και ασφάλεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα