Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Θα χρειαστεί η κόρη μου ένα τηλεσκοπικό ναρθηκα για το γόνατο. Κόστος 150 με 200 ευρώ Ο ΕΟΠΠΥ δίνει κάτι;
christakos07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Λογικά ναι. Πριν λίγα χρόνια που είχα χρειαστεί ναρθηκάκι για τον καρπό(κόστος 40 ευρώ), είχα αποζημιωθεί πλήρως. Λογικά ορίζονται μέγιστες τιμές αποζημίωσης από τον ΕΟΠΠΥ, για το εκάστοτε τμήμα του σώματος. Θαρρώ πως πλέον συνταγογραφούνται τέτοιου τύπου αναλώσιμα. Ο γιατρός τι σας είπε; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μου ειπε οτι θα χρειστει σε μερικες μερες που θα βγει ο γυψοναρθηκας Ποια ειναι η διαδικασια για αποζημειωση ? Ευχαριστω.
christakos07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Τότε πλήρωσα μετρητοίς στο κατάστημα(2016) και το κατάστημα υπέβαλλε τα δικαιολογητικά στον ΕΟΠΠΥ. Μετά απο περίπου ένα μήνα, τα χρηματα βρίσκονταν στον λογαριασμό. Πλέον ίσως έχει αλλάξει το όλο σύστημα. Ειδικά αν συνταγογραφειται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Από μια ματια που εριξα για αυτό που θελω ειδα τιμες από 90 ευρω μεχρι και 200 ευρω Πηρα κατάστημα που πουλαει και μου ειπε : Για τους φτηνούς ο ΕΟΠΠΥ δεν δινει κατι . Για τους πιο ακριβους υπαρχει ηλεκτρονικη συνταγογραφιση και ο ασφαλισμένος πληρωνει καπου στα 90 ευρω.
pkatsou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Από μια ματια που εριξα για αυτό που θελω ειδα τιμες από 90 ευρω μεχρι και 200 ευρω Πηρα κατάστημα που πουλαει και μου ειπε : Για τους φτηνούς ο ΕΟΠΠΥ δεν δινει κατι . Για τους πιο ακριβους υπαρχει ηλεκτρονικη συνταγογραφιση και ο ασφαλισμένος πληρωνει καπου στα 90 ευρω. Παράξενη απάντηση σου έδωσε το κατάστημα. Ο ΕΟΠΥΥ λογικά αποζημιώνει με συνταγογράφηση ένα ποσό (συνήθως τη φθηνότερη της αγοράς) και τα υπόλοιπα συμμετοχή του ασφαλισμένου. Μόνο λοιπόν αν ο φθηνός δε συνταγογραφειται δε θα δίνει ποσό. Η τελευταία φορά που πήρα τέτοια υλικά ήταν πριν τον ΕΟΠΥΥ και τότε ήθελε προσφορές από 3 καταστήματα (που συνήθως στις έδινε αυτός που σου πούλαγε το νάρθηκα/κηδεμόνα) και το ασφαλιστικό ταμείο έδινε ένα ποσό. Στείλε ένα μεηλ στον ΕΟΠΥΥ. Για αντίστοιχη ερώτηση με πήραν τηλέφωνο την άλλη μέρα το πρωί. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, pkatsou είπε Παράξενη απάντηση σου έδωσε το κατάστημα. Ο ΕΟΠΥΥ λογικά αποζημιώνει με συνταγογράφηση ένα ποσό (συνήθως τη φθηνότερη της αγοράς) και τα υπόλοιπα συμμετοχή του ασφαλισμένου. Μόνο λοιπόν αν ο φθηνός δε συνταγογραφειται δε θα δίνει ποσό. Η τελευταία φορά που πήρα τέτοια υλικά ήταν πριν τον ΕΟΠΥΥ και τότε ήθελε προσφορές από 3 καταστήματα (που συνήθως στις έδινε αυτός που σου πούλαγε το νάρθηκα/κηδεμόνα) και το ασφαλιστικό ταμείο έδινε ένα ποσό. Στείλε ένα μεηλ στον ΕΟΠΥΥ. Για αντίστοιχη ερώτηση με πήραν τηλέφωνο την άλλη μέρα το πρωί. Συμπληρωσα τη φορμα κι εγω μιας και δεν εβρισκα email Για να δουμε αν και τι θα απαντησουν. Αν κλαταλαβα καλα υπαρχει ηλέκτρονικη συνταγογραφιση https://www.ahealthcare.gr/ορθοπεδικά-el/γόνατο/ https://www.ahealthcare.gr/αγορές-μέσω-εοπυυ/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα