Razor333 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στο aco ο βεγκος 64 με max O/C ποσα καρε σας βγαζει σε 1080p ultra;
johnmt2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, προσπάθησα να βγάλω άκρη με τα timings της μνήμης για την vega 64 αλλά δεν έβγαλα άκρη, τι ακριβως κάνετε μέσα στο wattman;
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 59 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Καλημέρα, προσπάθησα να βγάλω άκρη με τα timings της μνήμης για την vega 64 αλλά δεν έβγαλα άκρη, τι ακριβως κάνετε μέσα στο wattman; Καλημέρα από το wattman δεν κάνεις τπτ. Κατεβάζεις αυτό και τα κάνεις όλα από εκεί https://www.google.com/amp/s/www.techpowerup.com/255830/amd-memory-tweak-tool-lets-you-oc-and-tweak-amd-radeon-memory-timings-on-the-fly%3famp 1
johnmt2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλημέρα από το wattman δεν κάνεις τπτ. Κατεβάζεις αυτό και τα κάνεις όλα από εκεί https://www.google.com/amp/s/www.techpowerup.com/255830/amd-memory-tweak-tool-lets-you-oc-and-tweak-amd-radeon-memory-timings-on-the-fly%3famp Τι τιμές βάζουμε;
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Xρωσταω το Odyssey ,θα το εχω μεχρι την κυριακη λογικα. Kαι χρωσταω και overclocked νουμερα. @johnmt2 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 4
johnmt2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Xρωσταω το Odyssey ,θα το εχω μεχρι την κυριακη λογικα. Kαι χρωσταω και overclocked νουμερα. @johnmt2 Με έχετε τσακίσει 😂 μπορεί να παίζει και τίποτα με την κάρτα γραφικών μου
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Με έχετε τσακίσει 😂 μπορεί να παίζει και τίποτα με την κάρτα γραφικών μου Αν κρινω απο τις θερμοκρασιες σου τρωει ζορια λογω ζεστης ,αν ο πυρηνας φτανει 84 βαθμους στο superpostion το hot spot θα ειναι στο οριο και ισως να ανεβοκατεβαζει ρολογια. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akoinonitos
mpokwsths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Με έχετε τσακίσει 😂 μπορεί να παίζει και τίποτα με την κάρτα γραφικών μου 84C; Σε Nitro+ ; Δεν έχω ξαναδεί ή διαβάσει τόσο άσχημη θερμοκρασία. Τι κουτί έχεις; Και τι θερμοκρασία δωματίου;
Occultist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Το αντικείμενο του thread, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι. Vega 56? 64?/ Stock? OC? / Με επιρροή cpu ή χωρίς? Αν θέλετε, πάντως, να έχετε καθαρά την απόδοση gpu και μάλιστα με ελάχιστη στατιστική διακύμανση μεταξύ των run, βάλτε μόνο Superposition. Τσάμπα τα βάζετε τα άλλα... 24 λεπτά πριν, mpokwsths είπε 84C; Σε Nitro+ ; Δεν έχω ξαναδεί ή διαβάσει τόσο άσχημη θερμοκρασία. Τι κουτί έχεις; Και τι θερμοκρασία δωματίου; Πέρα ότι τρώει σίγουρα thermal throttling εκεί... 1
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Occultist είπε Το αντικείμενο του thread, δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι. Vega 56? 64?/ Stock? OC? / Με επιρροή cpu ή χωρίς? Αν θέλετε, πάντως, να έχετε καθαρά την απόδοση gpu και μάλιστα με ελάχιστη στατιστική διακύμανση μεταξύ των run, βάλτε μόνο Superposition. Τσάμπα τα βάζετε τα άλλα... Το αντικειμενο ειναι η διαφορα μεταξυ cpu με την ιδια καρτα για αρχη και ποσο αυτη επηρεαζει η οχι τα νουμερα και μετα απο κει και περα ειναι καθαρα νουμερα benchmarks με Overclock χωρις overclock οτι θελει ο καθενας και για να ανταλλαξει και κανα setting οποιος θελει. 1
mpokwsths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, mpokwsths είπε 84C; Σε Nitro+ ; Δεν έχω ξαναδεί ή διαβάσει τόσο άσχημη θερμοκρασία. Τι κουτί έχεις; Και τι θερμοκρασία δωματίου; 7 λεπτά πριν, Occultist είπε Πέρα ότι τρώει σίγουρα thermal throttling εκεί... 48 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Με έχετε τσακίσει 😂 μπορεί να παίζει και τίποτα με την κάρτα γραφικών μου Ενημέρωσα το post #11 Χωρίς AC, θερμοκρασία δωματίου 29C. 63 - 65C με τους ανεμιστήρες στο 60%. Και χωρίς πείραγμα στους ανεμιστήρες πήγαινε 3-4C πιο πάνω. Κάτι παίζει με την κάρτα σου φίλε. 1
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ενημέρωσα το post #11 Χωρίς AC, θερμοκρασία δωματίου 29C. 63 - 65C με τους ανεμιστήρες στο 60%. Και χωρίς πείραγμα στους ανεμιστήρες πήγαινε 3-4C πιο πάνω. Κάτι παίζει με την κάρτα σου φίλε. Βάλε και τα υπόλοιπα fs ,ts, και games σε 720p
johnmt2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Κατι παίζει με την κάρτα σου φίλε. Νομίζω το fan curve ειναι κλειδωμένο δεν με άφησε να αλλάξω το διάγραμμα, ίσως θέλουν και αλλαγή τα thermal pads και η thermalpaste
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 εδω με cpu stock και τον βεγγο στα settings που εχω για 24/7 8 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Νομίζω το fan curve ειναι κλειδωμένο δεν με άφησε να αλλάξω το διάγραμμα, ίσως θέλουν και αλλαγή τα thermal pads και η thermalpaste δεν μπορεις να βαλεις τα fans να δουλευουν τερμα? 4
johnmt2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εδω με cpu stock και τον βεγγο στα settings που εχω για 24/7 δεν μπορεις να βαλεις τα fans να δουλευουν τερμα? Όχι, και οι 84 βαθμοί είναι με στοκ αν κάνω oc ανεβαίνουν και άλλο ειδικά της hmb, ερώτηση για τα timings πρέπει να κάνεις apply κάθε φορά που ανοίγεις το pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα