Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρουν τί θέλουν να πουν ή προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους?

Δεν γίνεται να αλλάζουν οι χαρακτήρες σε λίγα λεπτά και να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο!

Όσο από ηθοποιΐα, καλύτερα να μη σχολιάσω!

Κρίμα, γιατί η πρώτη σεζόν ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά στην δεύτερη έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!

Δημοσ.

Έχει αρκετά προβλήματα η σειρά αλλά είναι ίσως η σειρά με την καλύτερη φωτογραφία αυτή την στιγμή στην TV.  Μερικές φορές πραγματικά παγώνω την εικόνα και χαζεύω τα πλάνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2023 στις 10:46 ΜΜ, SB_1957 είπε

Δεν ξέρουν τί θέλουν να πουν ή προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους?

Δεν γίνεται να αλλάζουν οι χαρακτήρες σε λίγα λεπτά και να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο!

Νομίζω αρχικά προοριζόταν για περισσότερες σεζόν και από ότι κατάλαβα έχουν συμπυκνώσει την ιστορία για να τελειώσει σε αυτήν την σεζόν, καθώς θα είναι η τελευταία.

Προχωράνε υπερβολικά γρήγορα και φαίνεται νομίζω.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Νομίζω αρχικά προοριζόταν για περισσότερες σεζόν και από ότι κατάλαβα έχουν συμπυκνώσει την ιστορία για να τελειώσει σε αυτήν την σεζόν, καθώς θα είναι η τελευταία.

Προχωράνε υπερβολικά γρήγορα και φαίνεται νομίζω.

Υπερβολικά γρήγορα που καταντάει γελοίο.

Μπορούσαν να μειώσουν το κόλλημα που έχουν με το να δείχνουν ξανά και ξανά πόσο καταπιεσμένες είναι όλες οι γυναίκες, δήθεν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

Μπορούσαν να μειώσουν το κόλλημα που έχουν με το να δείχνουν ξανά και ξανά πόσο καταπιεσμένες είναι όλες οι γυναίκες, δήθεν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους.

Τέτοια σειρά είναι; Μάλιστα. 😕

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Millennium είπε

Τέτοια σειρά είναι; Μάλιστα. 😕

Όχι, χειρότερη είναι βασικά.

Είναι τόσο κραυγαλέος ο τρόπος που προσπαθούν να περάσουν τα (όποια) "κοινωνικά" μηνύματα που επισκιάζει ουσιαστικά οτιδήποτε άλλο.

Βλέπεται ίσα για να περάσει η ώρα και ξεχνιέται 5΄ μετά.

Κρίμα πραγματικό για το cast, έχω την εντύπωση ότι πήραν πρέφα αργά στην 1η σεζόν το γελοίο του θεάματος και παραιτήθηκαν υποκριτικά οι περισσότεροι.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ δυνατή σειρά, είδα την πρώτη σεζόν. Ένα τιμιότατο 8/10 με μπροστάρη το σενάριο και τον Μπλουμ που δεν του το χα.

Όποιος είδε αυτή τη σειρά και το μόνο που κατάλαβε ήταν κάτι woke και χαζομάρες που γράφτηκαν, μάλλον πρέπει να την ξαναδεί όταν δεν είναι μισοκοιμισμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...