Gilmaru Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Κάπως απαρατήρητη έχει περάσει αυτή η σειρά. Λίγο κρίμα. 1
SergioX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Εμενα μου αρεσε ο 1ος κυκλος,δεν εχω δει ακομα τον 2ο
john_dr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Είναι καλή σειρά και έχει πέσει χρήμα για την υλοποίησή της.
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 κατι δε μου καθεται καλα στη 2η σεζον και ημουν αρκετα ψημενος απο την 1η.
SB_1957 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρουν τί θέλουν να πουν ή προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους? Δεν γίνεται να αλλάζουν οι χαρακτήρες σε λίγα λεπτά και να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο! Όσο από ηθοποιΐα, καλύτερα να μη σχολιάσω! Κρίμα, γιατί η πρώτη σεζόν ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά στην δεύτερη έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!
anax111 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Έχει αρκετά προβλήματα η σειρά αλλά είναι ίσως η σειρά με την καλύτερη φωτογραφία αυτή την στιγμή στην TV. Μερικές φορές πραγματικά παγώνω την εικόνα και χαζεύω τα πλάνα.
Gilmaru Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2023 στις 10:46 ΜΜ, SB_1957 είπε Δεν ξέρουν τί θέλουν να πουν ή προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους? Δεν γίνεται να αλλάζουν οι χαρακτήρες σε λίγα λεπτά και να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο! Νομίζω αρχικά προοριζόταν για περισσότερες σεζόν και από ότι κατάλαβα έχουν συμπυκνώσει την ιστορία για να τελειώσει σε αυτήν την σεζόν, καθώς θα είναι η τελευταία. Προχωράνε υπερβολικά γρήγορα και φαίνεται νομίζω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Gilmaru 2
SB_1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Gilmaru είπε Νομίζω αρχικά προοριζόταν για περισσότερες σεζόν και από ότι κατάλαβα έχουν συμπυκνώσει την ιστορία για να τελειώσει σε αυτήν την σεζόν, καθώς θα είναι η τελευταία. Προχωράνε υπερβολικά γρήγορα και φαίνεται νομίζω. Υπερβολικά γρήγορα που καταντάει γελοίο. Μπορούσαν να μειώσουν το κόλλημα που έχουν με το να δείχνουν ξανά και ξανά πόσο καταπιεσμένες είναι όλες οι γυναίκες, δήθεν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους.
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Μπορούσαν να μειώσουν το κόλλημα που έχουν με το να δείχνουν ξανά και ξανά πόσο καταπιεσμένες είναι όλες οι γυναίκες, δήθεν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους. Τέτοια σειρά είναι; Μάλιστα. 😕
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, Millennium είπε Τέτοια σειρά είναι; Μάλιστα. 😕 Όχι, χειρότερη είναι βασικά. Είναι τόσο κραυγαλέος ο τρόπος που προσπαθούν να περάσουν τα (όποια) "κοινωνικά" μηνύματα που επισκιάζει ουσιαστικά οτιδήποτε άλλο. Βλέπεται ίσα για να περάσει η ώρα και ξεχνιέται 5΄ μετά. Κρίμα πραγματικό για το cast, έχω την εντύπωση ότι πήραν πρέφα αργά στην 1η σεζόν το γελοίο του θεάματος και παραιτήθηκαν υποκριτικά οι περισσότεροι. 2
vs_skg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πολύ δυνατή σειρά, είδα την πρώτη σεζόν. Ένα τιμιότατο 8/10 με μπροστάρη το σενάριο και τον Μπλουμ που δεν του το χα. Όποιος είδε αυτή τη σειρά και το μόνο που κατάλαβε ήταν κάτι woke και χαζομάρες που γράφτηκαν, μάλλον πρέπει να την ξαναδεί όταν δεν είναι μισοκοιμισμένος.
speedman_26 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 απο της καλυτερες σεζον φετος με υπεροχα εφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα