Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το τρέιλερ φαίνεται ενδιαφέρον... Ένα bright με steam punk background, ίσως ενδιαφέρον μύθο, Orlando και cara στους πρωταγωνιστικους. Για να δούμε... 

Το τρειλερ: 

Βγαίνει 30 Αυγούστου. 

Επεξ/σία από logo15
Τρέιλερ
  • Like 1
Δημοσ.

Ήδη διαθέσιμο στο prime, από τις σειρές που περίμενα λόγω κόσμου και θεματολογίας. 

Ξεκινάω το στριμάρισμα αλλά με χαμηλά τον πήχη, οι πρώτες κριτικές είναι αρκετά χλιαρές. 

Δημοσ.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που περιμένανε να είναι το επόμενο GOT. 

Μετριότατο και βαρετό. Λογικό και αναμενόμενο το αποτέλεσμα όταν φτιάχνεις μια σειρά μόνο και μόνο για να κάνεις PC προπαγάνδα γιατί όλα τα cool παιδιά λένε πως είναι της μόδας.

Δημοσ.

το pc που το ειδες? ειμαι στο 3ο επ μεχρι τωρα και μου αρεσει πολυ ο κοσμος, εχει καποια κλισαρισμενους χαρακτηρες, αλλα η καρα κουβαλαει ευκολα....Η ιστορια, οπως και  ο κοσμος εχει πολλα επιπεδα, γινεται πολλα πραγματα ταυτοχρονα και προσωπικα μου κραταει το ενδιαφερον...

Για αυτους που τους αρεσει το φαντασι ως genre νομιζω θα περασουν καλα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xavier είπε

το pc που το ειδες?

Όλη η σειρά είναι μια αλληγορία του μεταναστευτικού, αν βγάλεις το φανταστικό στοιχείο είναι ακριβώς αυτό. Οι μουσουλμάνοι μετανάστες που οι κακοί Ευρωπαίοι τους βλέπουν σαν ζώα. Για σειρά φαντασίας έχει μηδέν φαντασία στο σενάριο

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

mmm...Cara...

ναι η νεραιδουλα της nvidia ειναι η μεγαλυτερη πηγη εμπνευσης της σειρας  και ενας ακομα βασικος λογος να τη δειτε... :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xavier είπε

σαν δεν ντρεπονται οι αλητες να  αφηνουν αντιρατσιστικες αιχμες..

Μα δεν είναι αιχμές, είναι όλο το σενάριο μασκαρεμένο.

Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το αντιρατσιστικό μήνυμα, είναι ότι στην ουσία δεν έχει αξιόλογο σενάριο, γιατί έχει την αντιρατσιτική αλληγορία άρα αυτόματα και καλές κριτικές που είναι της μόδας.  Τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή ταινιών και σειρών χρησιμοποιούν σαν ασπίδα στις κακές παραγωγές την κορεκτίλα, και βλέπεις κακές ταινίες/σειρές που όπως τις κριτικάρει αρνητικά αυτόματα χαρακτηρίζεται ρατσιτής κτλ. 

Έχοντας δει όλο το Carnival Row δεν μπορώ παρά να κάνω το συσχετισμό, γιατί όπως είπα και πριν το σενάριο είναι χαρακτηριστικά ρηχό και στερείται φαντασίας. Ειδικά όταν στο έχουν διαφημίσει σαν το επόμενο Game of Thrones 

Δεν μπορώ το εξηγήσω καλύτερα.

Επεξ/σία από Nomedor
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τεσπα, γουστα ειναι αυτα....εμενα μου αρεσει πολυ αυτο που βλεπω. Αδικη οποιοδηποτε συγκριση με got και ειναι ψιλοαστειο το οτι καθε φαντασι σειρα να συγκρινεται με αυτο...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.

3 episodes in, δεν έχω διαπιστώσει κάποιο woke μήνυμα, sjw agenda και δε συμμαζεύεται. Δεν ήξερα ότι το προόριζαν για το επόμενο GOT (δεν είναι) αλλά το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι προσπαθεί να το παίξει πολύπλοκη και με βάθος σειρά σαν να στηρίζεται σε σειρά βιβλίων. Δίνει απλά hints ότι κάπου υπάρχει ένα τεράστιο lore χωρίς όμως να εμβαθύνει πουθενά καταλήγοντας πέρα από αχταρμάς ώρες ώρες να είναι και ελαφρώς γελοίο αφού δεν έχει το σενάριο που θα υποστήριζε κάτι τέτοιο. Και ποιος είχε την ιδέα να δώσει στην Cara ιρλανδική προφορά;

Θα συνεχίσω να τη βλέπω αφού μου αρέσουν τα visuals και η steampunk αισθητική αλλά έχει πέσει στην κατηγορία "σειρές που χαζεύεις στο αεροπλάνο για να περάσει η ώρα".

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ξεκινησα και εγω  ,ενδιαφερουσα θεματολογια  θα μπορουσε να εξελιχθει σε σειρα σταθμο ομως αδυνατει να κορυφωσει .Με καλυψε η κριτικη του  Speculoos με την οποια συμφωνω .

Επεξ/σία από Fotis13
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή σειρά, βλέπεται πολύ ευχάριστα και μου άρεσε πολύ η όλη ατμόσφαιρα. Αυτό που μου ξίνισε για κάποιο λόγο είναι ο χαρακτήρας της Delevingne, την οποία κάνανε να φέρεται σαν κακομαθημένο έφηβο κορίτσι και γενικά δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε αυτήν προς το παρόν. Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον μου φάνηκε ο χαρακτήρας του Bloom, και δεν το περίμενα εκ πρώτης όψεως. 

Επεξ/σία από Gilmaru

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...