narta Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Τι δείχνει σε full load το HwInfo στο Tdie?
qwertyuiop2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Eρώτηση κάπως σχετική: Θέλουν άπλωμα οι πάστες πλέον; Θυμάμαι ότι μια ζωή λέγαμε μπιζέλι - φακή.
yourfear1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πλέον ούτε στο 40 % ανεβάζει βαθμούς stress test. Με 15 -20 % load, Και run time 40 50 λεπτά, και κλειστό μπροστινό καπάκι που έχω 3 ανεμιστήρες, αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει βαθμούς. Έπεσαν λίγο όταν το άνοιξα αλλά μετά ξανα-ανέβηκαν. Από το AIDA64 παίρνω ένδειξη 58 βαθμούς Diode και 85 CPU Temps μ CPU core V 1,34 (μέγιστο ειναι 1,5 V). Τι φάση. Μόλις τώρα, yourfear1 είπε Πλέον ούτε στο 40 % ανεβάζει βαθμούς stress test. Με 15 -20 % load, Και run time 40 50 λεπτά, και κλειστό μπροστινό καπάκι που έχω 3 ανεμιστήρες, αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει βαθμούς. Έπεσαν λίγο όταν το άνοιξα αλλά μετά ξανα-ανέβηκαν. Από το AIDA64 παίρνω ένδειξη 58 βαθμούς Diode και 85 CPU Temps μ CPU core V 1,34 (μέγιστο ειναι 1,5 V). Τι φάση. https://ibb.co/5MwvBtz https://ibb.co/W0xF4DK
yourfear1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Eρώτηση κάπως σχετική: Θέλουν άπλωμα οι πάστες πλέον; Θυμάμαι ότι μια ζωή λέγαμε μπιζέλι - φακή. Από όσο ξέρω χωρίς να είμαι ειδικός δεν άλλαξε κάτι. Απλά λόγο των 4 die του cpu ίσως θέλει αλλού είδους μπιζελιου.
Deka013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, yourfear1 είπε Από όσο ξέρω χωρίς να είμαι ειδικός δεν άλλαξε κάτι. Απλά λόγο των 4 die του cpu ίσως θέλει αλλού είδους μπιζελιου. Μερικοί κάνουν ένα Χ ή γραμμές.Για να είσαι σίγουρος καλύτερα να το απλώνεις εσύ για να πάει παντού(ειδικά πάστες που είναι πιο παχύρευστες).
yourfear1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε Αυτό έβλεπα το μεσημέρι. Αλλά το θέμα μου είναι η υπερθέρμανση 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα