kklhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αγορασα ένα μεταχειρισμενο Iphone 7 και η μπαταρια του δεν κραταει πολύ οποτε θελω να την αλλαξω ! Που θα μου προτείνατε από Θεσσαλονίκη, εχω δει μαγαζια όπως το plaisio 30 ευρω, public 35, irepair 40, istorn 60 (δεν ξερω αν εχει ανοιχτει το κινητο από μη εξουσιοδοτημενο κατάστημα), η κάποιο άλλο ? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από kklhs
winmac Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 ιστορμ θεσσαλονίκη πάντως το service είναι άθλιο.
kklhs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Κάποια γνώμη/εμπειρία για το πιο κατάστημα έχει καλό service και ανταλλακτικό
taslikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μόνο αυθεντική σε εγκεκριμένο σέρβις. Εγώ το έχω πάει document ένα 6αρι..
gagarin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Document και απο μενα...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.-
alexakos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Η μόνη μου εμπειρία είναι document κει τους συστήνω
kklhs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 ευχαριστω για τα σχολια, αλλα αν υπαρχει και καποιος που να ξερει για θεσσαλονικη, αθηνα δεν συμφέρει να το στειλω
winmac Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, kklhs είπε ευχαριστω για τα σχολια, αλλα αν υπαρχει και καποιος που να ξερει για θεσσαλονικη, αθηνα δεν συμφέρει να το στειλω qubestore. Πάρε από εκεί καμιά προσφορά αν είσαι κιόλας στην περιοχή Ευζώνων κλπ. Ρώτα φυσικά αν θα σου βάλουν αυθεντική ή OEM κλπ. Έχω αγοράσει iphone από εκεί και μου έχουν σερβίρει iphone 4s που είχε φύγει με δύναμη στο πάτωμα. Φυσικά όλα αυτά εφόσον το iphone σου είναι εκτός εγγύησης. Αν είσαι σε εγγύηση, είσαι καταδικαμένος να πας istorm και να ελπίζεις πως δεν θα στο χαλάσουν Στις 29/8/2019 στις 1:02 ΜΜ, kklhs είπε Αγορασα ένα μεταχειρισμενο Iphone 7 και η μπαταρια του δεν κραταει πολύ οποτε θελω να την αλλαξω ! Που θα μου προτείνατε από Θεσσαλονίκη, εχω δει μαγαζια όπως το plaisio 30 ευρω, public 35, irepair 40, istorn 60 (δεν ξερω αν εχει ανοιχτει το κινητο από μη εξουσιοδοτημενο κατάστημα), η κάποιο άλλο ? Από αυτά που ανέφερες θα πήγαινα είτε πλαίσιο είτε istorm, ΑΛΛΑ 1. θα ρωτούσα τι εγγύηση δίνουν για την μπαταρία 2. θα τους έβαζα να μου δώσουν κάποιο χαρτί τεχνικού ελέγχου ότι το κινητό ελέγχθηκε και πέρα από την μπαταρία δεν βρέθηκε να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Καμιά φορά τα ανοίγουν και μετά χαλάνε, το έχω δει σε istorm αυτό... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac
Striker4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 βρηκα αυτο το θεμα οποτε δεν υπαρχει λογος να ανοιξω καινουριο. η μπαταρια μου στο Iphone 7 αρχισε και τα παιζει μετα απο 2 χρονια και κατι μηνες. ειδα στη σελιδα του public 29Ε αλλαγη μπαταριας. να το παω εκει η στο document που αναφεραν πιο πανω τα παιδια στα 59Ε? το κινητο εννοειται δεν εχει εγγυηση.
SaFiS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στην Document θα μπει ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία και θα μπουν και κανούργιες τσιμούχες γύρω γύρω από την οθόνη για την απλή "αδιαβροχοποίηση" που έχει το 7άρι. Στα Public κάποια του κιλού, δήθεν ΟΕΜ και αμφιβάλλω αν ξαναβάζουν καινούργιες τσιμούχες. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα