MadPax Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Πώς προέκυψαν τα γαλλικά στον αδερφό του πατέρα μου που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ... Μεγαλοστελεχάρα ο τύπος σε δημόσια επιχείρηση σε ένα ακριτικό μεγάλο νησί, έμενε μόνιμα εκεί και είχε παντρευτεί και κάνει οικογένεια, εγώ στα 51 μου χρόνια τον είχα δει 2-3 φορές στη ζωή μου με τελευταία στην κηδεία του πατέρα μου. Θυμάμαι πως οι γονείς μου του έκαναν όλα τα χατήρια όταν έρχονταν στην Αθήνα οικογενειακώς και γινόταν ένας χαμός στο σπίτι, και επειδή έβλεπα πως εκμεταλλεύονται την αγάπη του πατέρα μου προς το αδερφό του, προσπαθούσα να μιλήσω στους γονείς μου αλλά δεν...και να πεις πως τους είχε καλέσει ποτέ στο νησί; Μπαααα.... Πεθαίνει ο γέρος πριν καμιά δεκαετία, και την επόμενη χρονιά έχω ξεμπαρκάρει και περνάω πολλές ώρες με τα παιδιά μου να τα χορτάσω, δεν είχα βγεί ακόμα στο γραφείο, χτυπάει το τηλέφωνο... - Καλησπέρα Αλέξανδρε ο θείος Κώστας είμαι.. - Καλησπέρα θείε τι κάνετε όλοι; Καλά; - Λοιπόν ανηψιέ άκου, ερχόμαστε στην Αθήνα γιατί παντρεύεται η ξαδέρφη σου, και θέλουμε να δούμε νυφικά και διάφορα για το σπίτι, να έρθεις στο Αεροδρόμιο να μας πάρεις να μη πληρώνουμε δύο ταξί με τους συμπεθέρους, στη μάνα σου θα μείνουμε... Αφού συνέρχομαι λίγο από το σοκ καθώς οι άνθρωποι μου είναι παντελώς άγνωστοι, του λέω καταρχήν πως βρήκε το τηλέφωνό μου (το είχε δώσει η μάνα μου) και πως δεν γίνεται αυτό που μου ζητάει καθώς είμαι με τα παιδιά μου αφ' ενός, και αφ' εταίρου δεν γνωρίζω κανέναν τους και δεν έχω υποχρέωση... Μου αρχίζει μια επίθεση λοιπόν με διάφορα πως είμαι γαϊδούρι που δεν τους εξυπηρετώ, και αν ζούσε ο πατέρας μου θα μου έδειχνε και κάτι τέτοια παλαβά... Γυρνάει το μάτι μου και τον αρχίζω σε κάτι χριστοκάντηλα λιμανίσια και να μην ξαναενοχλήσει το σπίτι μου για οτιδήποτε... Μετά έπρεπε να εξηγήσω στη μάνα μου γιατί μίλησα έτσι στον παρασιτικό θείο Κώστα, και μετά τα γαλλικά εμένα τουλάχιστον δεν με ξαναενόχλησε, δεν ξέρω με τα αδέρφια μου τι γίνεται αλλά δεν νομίζω να τους δάγκωσε αυτούς. 10 1
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Εκτός αν προσπαθείς να προβάλεις τον εαυτό σου σε εμάς και είσαι "άντρας" Σόρρυ αν σε προσέβαλα. Δεν είχα τέτοιο σκοπό. Όμως στο θέμα κεράσματος είμαι κάθετος. Είναι ένδειξη ενδιαφέροντος, προσμονής και χαράς από μέρους σου. Επίσης κολακεύει μια κοπέλα όσο αντίθετη κ αν είναι ιδεολογικά σε αυτο. Κ πίστεψε με έχω βγεί με κοπέλες με διάφορες πολιτικές/κοινωνικές πεποιθήσεις. Και για να σε φέρω σε δύσκολη θέση....πλάκα κάνω... Σε ρωτώ. Δεν θα πας να την πάρεις με το αυτοκίνητο σου ή το μηχανάκι σου ή με ταξί από το σπίτι της.... Δεν θα την γυρίσεις με το ίδιο μέσο στο σπίτι της;;; Θα της ζητήσεις τις βενζίνες; Γιατι να μην της κεράσεις το ποτό/ φαγητό; Είναι θέμα νοοτροπίας ξεκάθαρα, αλλά το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού είναι ιπποτισμος όπως κ να το κάνεις... Χορηγός είναι άλλο πράγμα κ καμία σχέση δεν έχει με αυτό που λέω κ υποστηρίζω. 6 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Που θέλω να καταλήξω, υπάρχουν ορισμένοι άνδρες, οι λεγόμενοι κυνηγοί ή πρίχτες να το πω αλλιώς, που πρίζουν γυναίκες, ενοχλούν γυναίκες και γενικά κυνηγούν γυναίκες με έναν τόνο ενόχλησης, π.χ η γυναίκα μπορεί να μην επιθυμεί κάτι αλλά ο άλλος να επιμένει, να κάνει διάφορες βλακείες και σαχλαμάρες για να πείσει την γυναίκα κτλ, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, τα βλέπουμε βέβαια και στις ταινίες. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ναι θα πληρώσεις τα πάντα στην γυναίκα που τελικά δέχτηκε να βγείτε και θα πεις και ευχαριστώ. δεν είμαι τέτοιος άντρας και ούτε πρήζω. βλέπω την φάση, βλέπω αν γουστάρει και αν ναι προτείνω να βγούμε οι δυο μας να γνωριστούμε καλύτερα, αν όχι κανένα πρόβλημα πάμε στην επόμενη. κερνάω αν περάσω πραγματικά καλά μαζί με κάποια που έχω βγει και όχι επειδή ¨πρέπει". και αυτό αν δω ότι δεν κάθετε άπραγη όταν ερχετε ο λογαριασμός και το παίζει "κινεζα". έχω παρατήσει γκόμενα από tinder που μου πέταξε ότι "δεν πληρώνει πότε τα δικά της στο 1ο ραντεβού" και ότι "δεν παίρνει καν χρήματα μαζί της" πήγα με πρόφαση στην τουαλέτα και πλήρωσα τις 2 μπίρες που ήπια και έστειλα την σερβιτόρα να εισπραξει τα το δικο της μερτικο έφυγα από την πίσω πόρτα. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ntguitar είπε Δεν φταίνε οι συγγενείς σας...φταίει η κρίση που τους κατάντησε έτσι!Δεν μπορούν όλοι να έχουν τα δικά μου τα λεφτά!Καπίτο; Θυμαμαι και πριν τη κριση να εχουν κουβαληθει καλοκαιρι στο νησι και παραγγελνουν 15 κιλα ψαρι σε ταβερνα με εξοδα δικα μου .... Μετα εμειναν με την απορια γιατι δε ξαναβρηκαν κορο΄ίδα για τσαμπα διακοπες .... Να πω οτι σε φιλους / ες δεν εχω αρνηθει ποτε κερασμα . Προχτες με φιλη πληρωσε εκεινη το φαγητο αλλαζουν οι εποχες .... αλλος αθηναιος με ειχε πρηξει οτι του χρωσταω το μισο λογαριασμο 7,5 ευρο μια φορα που ετυχε να φαμε μαζι . Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
Predatorkill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, bill999r είπε Καλα κάνατε φίλε μου αλλά μην μας τονίζεις το 5 ψηφίο συμβόλαιο. Γιατί εγώ με το τετραψήφιο 1000 μου έκανα τα 4 πλαίσια με ακόμη δύο " φράγκατους" σαν εμένα.... Χανεις το νοημα λεμε τυπε. Θελεις να στο κανω λιανα μπας και σταματησεις να λες @@ριες; 3
runner1960 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, ritchie77 είπε Με ενδιαφερει το πως χαρακτηριζεται καποιος τσιγκουνης και απο ποιους. Εχω φιλαρακια που πανε καθε Σαββατο μπουζουκια και χαλανε απο 80-100 ευρω ο καθενας. Εγω δεν γουσταρω μπουζουκια και δεν πηγαινω μαζι τους ποτε. Εκτος του να αποφευγω τα μπουζουκια αποφευγω να βγαινω και Σαββατο. Μου λενε "μην εισαι τσιγκουνης, βγες και λιγο απ' το σπιτι". Καθε 2 μηνες πηγαινω ταξιδακια εξωτερικο η Ελλαδα, με τα 80*4=320*2=640 ευρω που γλυτωνω απο κατι που δεν γουσταρω. Αν εγραφε καποιος απο αυτους εδω στο θεμα θα ελεγε " εχω ενα φιλο τσιγκουνη που οποτε τον καλουμε στα μπουζουκια βρισκει παντοτε δικαιολογιες για να μην ερθει" Όταν είπα σε κάποιον πως δεν μου αρέσουν τα μπουζούκια ...... θύμωσε 😋
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Χανεις το νοημα λεμε τυπε. Θελεις να στο κανω λιανα μπας και σταματησεις να λες @@ριες; Μάγκα μου δεν σου απαντάω σε ανάλογο ύφος για να μην κλειδωθεί το θρεντ. Αλλά αυτός που λέει παπατζες εισαι εσύ που θές να πιστέψουμε ότι ο συμπαίκτης σου και εσύ καθαρίζατε 50.000 έκαστος το χρόνο, πηγαίνατε σε μπουζούκια κ κάνατε λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 1000 ευρώ, κ ο φίλος σου ερχόταν με 5 ευρώ στην τσέπη. Μάγκα μου ο φίλος σου, κ εσύ μαζί παίζει να μην έχετε περάσει ούτε έξω από τα μπουζούκια γιατί δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μπει με 5 ευρώ σε μαγαζί με μπράβους. Έχεις δει τι γίνεται σε μπουζουκια σε παρέες που δεν τους βγαίνουν τα κουκιά;;; Και το κερασάκι στην ιστορία σου, ο φίλος σου που ξαπλώνει σε στρώμα σκεπασμένο με λεφτά.... ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ.... 1 1 4
Predatorkill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, bill999r είπε Μάγκα μου δεν σου απαντάω σε ανάλογο ύφος για να μην κλειδωθεί το θρεντ. Αλλά αυτός που λέει παπατζες εισαι εσύ που θές να πιστέψουμε ότι ο συμπαίκτης σου και εσύ καθαρίζατε 50.000 έκαστος το χρόνο, πηγαίνατε σε μπουζούκια κ κάνατε λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 1000 ευρώ, κ ο φίλος σου ερχόταν με 5 ευρώ στην τσέπη. Μάγκα μου ο φίλος σου, κ εσύ μαζί παίζει να μην έχετε περάσει ούτε έξω από τα μπουζούκια γιατί δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μπει με 5 ευρώ σε μαγαζί με μπράβους. Έχεις δει τι γίνεται σε μπουζουκια σε παρέες που δεν τους βγαίνουν τα κουκιά;;; Και το κερασάκι στην ιστορία σου, ο φίλος σου που ξαπλώνει σε στρώμα σκεπασμένο με λεφτά.... ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ.... Δηλαδη διασκεδαση στα μπουζουκια παει αναλογα με τα ποσα βγαζεις. Δηλαδη αμα βγαζεις 100k το χρονο, τα 30k πρεπει να πανε στα μπουζουκια. Ρε τι διαβαζουμε... 3
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Δηλαδη διασκεδαση στα μπουζουκια παει αναλογα με τα ποσα βγαζεις. Δηλαδη αμα βγαζεις 100k το χρονο, τα 30k πρεπει να πανε στα μπουζουκια. Ρε τι διαβαζουμε.. Ο καθένας την άποψη του... Καληνύχτα παίκτη 3
uesugi1989 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Αν η γυναίκα περιμένει να την κεράσω, έχει φάει πόρτα επί τόπου. Δεν είναι το οικονομικό του θέματος, τα 5-7 ευρώ που κάνει ένα ποτό δε θα με βγάλουν εκτός μπάτζετ. Αν νομιζεις καλη μου οτι ο χρονος σου είναι τοσο πολύτιμος ( κ ο δικός μου χρόνος, από τον οποίο ξόδεψα για αυτή την έξοδο, ειναι πολύτιμος επίσης ), ότι μας κάνεις κ χάρη κιόλας που βγαίνεις μαζί μας, άντε γεια Δυστυχώς όσο υπάρχουν άτομα όπως μερικοί σχολιαστές πιο πανω που χαλάνε την πιατσα του στυλ "μα εννοείτε θα κεράσω, τι άντρας είμαι άλλωστε", τόσο θα βρίσκουν κ τα κάνουν Παρεμπιπτόντως κ εγώ έχω κερασει αρκετές φορές αλλά μονο όταν έχω περάσει καλά κ μόνο όταν κάνει έστω την κίνηση να πληρώσει. Αν δεν κάνει καν κίνηση, λες στο σερβιτόρο για ξεχωριστούς λογαριασμούς, την καληνυχτιζεις κ άντε γεια 4
Thaninho Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, bill999r είπε Μάγκα μου δεν σου απαντάω σε ανάλογο ύφος για να μην κλειδωθεί το θρεντ. Αλλά αυτός που λέει παπατζες εισαι εσύ που θές να πιστέψουμε ότι ο συμπαίκτης σου και εσύ καθαρίζατε 50.000 έκαστος το χρόνο, πηγαίνατε σε μπουζούκια κ κάνατε λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 1000 ευρώ, κ ο φίλος σου ερχόταν με 5 ευρώ στην τσέπη. Μάγκα μου ο φίλος σου, κ εσύ μαζί παίζει να μην έχετε περάσει ούτε έξω από τα μπουζούκια γιατί δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μπει με 5 ευρώ σε μαγαζί με μπράβους. Έχεις δει τι γίνεται σε μπουζουκια σε παρέες που δεν τους βγαίνουν τα κουκιά;;; Και το κερασάκι στην ιστορία σου, ο φίλος σου που ξαπλώνει σε στρώμα σκεπασμένο με λεφτά.... ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ.... Είσαι λάθος! Αρχικά 1000 ευρώ σε μπουζούκια δεν είναι λίγα. Άμα ο αλλοδαπός δεν έχει στην νοοτροπία του καθόλου τα μπουζούκια λες να κάτσει να σκεφτεί τους μπράβους μην φαει ξύλο κλπ; Το συμβόλαιο το είπε για να δείξει την δυσαναλογία με την οικονομική του κατάσταση μαζί με τον λογαριασμό που ερχόταν. Ξέρω πρώην ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε Εξωτερικό τα περισσότερα χρόνια και Α εθνική με συνολικά συμβόλαια αρκετών εκκατομυρίων που πίνει καφε κοστίζει 3.30 και τα δίνει ακριβώς η παίρνει ρέστα ακόμα και τα 70 σεντς. Προσωπική ιστορία τώρα, κάπου στην ηλικία των 18 19 κολλητός θέλει να κεράσει για τα γενέθλια του και μας βγάζει σε ένα καλουτσικο μαγαζί της περιοχής. Είμαστε 7 άτομα συνολικά και παραγγέλνουμε κλασικά σαλάτες ορεκτικά ρετσινες και ότι κύριος πιάτο ήθελε ο καθένας. Έλα όμως που οι δυο απ την παρέα αφού ήξεραν ότι είναι κερασμένα όντας σαν γυφτοι πήραν από 4 κύριος πιάτα ο καθένας αντι για 1 που πήραμε όλοι οι άλλοι( χορταστικές μερίδες ήταν) και ο λογαριασμός ξέφυγε. Το παιδί που κερνούσε ήρθε σε τρομερά δύσκολη θέση και μου έλεγε να πάει στο atm να βγάλει λεφτά γιατί δεν του έφταναν( αν το έκανε αυτό δεν θα έβγαινε απ το σπίτι για κανα δυο εβδομάδες γιατί θα ήταν ταπί). Μαζί με ένα άλλο παιδί προτείναμε να βάλει το ποσο που είχε σκοπό να κεράσει και τα σπασμένα θα τα πληρώσουμε εμείς. Οι 4 που φάγαμε κανονικά την μερίδα μας δώσαμε από κανα δεκάρικο ο καθένας ενώ οι δυο οι γυφτοι άφησαν συνολικά 6 ευρω. Στο σήμερα όλοι κάνουμε παρέα με όλους ξεχωριστά αλλά όχι όλοι μαζί. 1 1
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Thaninho είπε Είσαι λάθος! Αρχικά 1000 ευρώ σε μπουζούκια δεν είναι λίγα Φίλε μου έχεις βρεθεί ποτέ σε μπουζούκια όπου διασκεδάζει παρέα ποδοσφαιριστών; Και δεν μιλάω για πρώτα όνοματα αλλά κ για ποδοσφαιριστές της φούτμπολ λιγκ; Υποψιάζεσαι για τι πόσα μιλάμε; Απλά το χιλιάρικο που παραθέτει ο φίλος στο ποστ και το κρεβάτι με τα απλωμένα λεφτά μάλλον για ιστορία της Χαλιμάς μοιάζει.... Τέλος εγώ παρέθεσα τον δικό μου λογαριασμό που έγινε από 3 κανονικά άτομα εύκολα κ αβίαστα.... Όχι από ποδοσφαιριστές συμβολαίου 50.000.... Δεν είναι λίγο κρίμα να γράφουμε παπατζες σε ένα φόρουμ που δεν μας ξέρει κανένας....;;; 11 λεπτά πριν, Thaninho είπε 3.30 και τα δίνει ακριβώς η παίρνει ρέστα ακόμα και τα 70 σεντς Σε αυτό κομμάτι δεν βλέπω καμιά γυφτιά... Μια χαρά πληρώνει ο άνθρωπος τον καφέ του κ παίρνει κ τα ρέστα. Κ εσύ φαντάζομαι δεν αφήνεις πάντα πουρμπουάρ, εξαρτάται κ από την εξυπηρέτηση. Δεν μιλάω για σπατάλη, αλλά τα μπουζούκια όπως κ να το δείς είναι μια σπατάλη... Από το μπουκάλι, τα λουλούδια, το δώρο στον μετρ για καλό τραπέζι, το πάρκινγκ κτλ. Κ αυτοί που έχουν φράγκα πάνε στα μπουζούκια για να τα δείξουν, όχι για άκουσουν τον κάθε τραγουδιαρη.... 43 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Δυστυχώς όσο υπάρχουν άτομα όπως μερικοί σχολιαστές πιο πανω που χαλάνε την πιατσα του στυλ "μα εννοείτε θα κεράσω, τι άντρας είμαι άλλωστε", τόσο θα βρίσκουν κ τα κάνουν Πάντως με όσες κοπέλες έχει τύχει να συζητήσω για το θέμα του κεράσματος, θεωρούν μεγάλο τσιφουτη όποιον δεν κάνει κίνηση να κεράσει... Επίσης γενικότερα η γυφτιά κ η κακομοιριά είναι αποτρεπτικες αρετές για τις περισσότερες κοπέλες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά συνάδελφο που κάνει κρά για να βρει σύντροφό κ την πέφτει σε όποια βρει. Τελικά πείθει μια κοπελίτσα από τη δουλειά να βγούνε για καφέ. Έρχεται η ώρα του λογαριασμού κ ο φίλος ανοίγει το πορτοφόλι πάνω στο τραπέζι και μετράει 3 μονοευρα και 30 λεπτά σε 5 λεπτά κ τ δίνει στην σερβιτόρα για τον καφέ. Μάντεψε ποιος είναι ακόμα μπακουρας....και αυτό έγινε πριν μια 5 ετια.... 1
Thaninho Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε μου έχεις βρεθεί ποτέ σε μπουζούκια όπου διασκεδάζει παρέα ποδοσφαιριστών; Και δεν μιλάω για πρώτα όνοματα αλλά κ για ποδοσφαιριστές της φούτμπολ λιγκ; Υποψιάζεσαι για τι πόσα μιλάμε; Απλά το χιλιάρικο που παραθέτει ο φίλος στο ποστ και το κρεβάτι με τα απλωμένα λεφτά μάλλον για ιστορία της Χαλιμάς μοιάζει.... Τέλος εγώ παρέθεσα τον δικό μου λογαριασμό που έγινε από 3 κανονικά άτομα εύκολα κ αβίαστα.... Όχι από ποδοσφαιριστές συμβολαίου 50.000.... Δεν είναι λίγο κρίμα να γράφουμε παπατζες σε ένα φόρουμ που δεν μας ξέρει κανένας....;;; Σε αυτό κομμάτι δεν βλέπω καμιά γυφτιά... Μια χαρά πληρώνει ο άνθρωπος τον καφέ του κ παίρνει κ τα ρέστα. Κ εσύ φαντάζομαι δεν αφήνεις πάντα πουρμπουάρ, εξαρτάται κ από την εξυπηρέτηση. Δεν μιλάω για σπατάλη, αλλά τα μπουζούκια όπως κ να το δείς είναι μια σπατάλη... Από το μπουκάλι, τα λουλούδια, το δώρο στον μετρ για καλό τραπέζι, το πάρκινγκ κτλ. Κ αυτοί που έχουν φράγκα πάνε στα μπουζούκια για να τα δείξουν, όχι για άκουσουν τον κάθε τραγουδιαρη.... Ναι σίγουρα υπάρχουν αυτά αλλά όχι ότι και για μια παρέα 7 8 άτομα να κάνουν ένα χιλιάρικο λογαριασμό ( δηλαδή 5 μπουκάλια σε πρώτο όνομα και μερικά λουλούδια) να λέμε ότι είναι λίγα. Οσο για τα τίπς όχι δεν αφήνω πάντα αλλά αν έχω και το σερβις είναι επαρκές ( δεν χρειάζεται να μου κάνει π!π3σ) αφήνω και 1 και 2. Τώρα ο άλλος με την καγιέν έξω απ το μαγαζί παράνομα παρκαρισμένη κιόλας να μετράει σεντς το βλέπω γυφτια. Εχω και δεύτερη προσωπική ιστορία αφεντικό μου ( πολύ χρήμα) αφού έχει πάει Παρίσι κάμποσες μέρες γυρναει έχοντας αγοράσει σουπερ καρ. Γενικα είναι ανοιχτοχέρης κερνάει ξοδεύει δεν έχει θέμα αλλά εκείνο τον καιρό φαίνεται τον έτσουξε το σουπερ καρ και ενώ στην επιχείρηση είχε παρκαρισμένα το σουπερ καρ και αλλά 4 δικά του αυτοκίνητα, πήγαινα τον έπαιρνα απ την βιλα του για καμία εβδομάδα λόγο ότι ήμουν στον δρόμο του και ο πρώτος που πήγαινε στην δουλεια. Πάλι καλα βαριόταν και με σχολουσε κανα ώρα και πριν το 8ωρο για να τον πάω πίσω και εγώ σπίτι μου( πληρωμένο κανονικά σαν 8ωρο όμως) 2
TasosPk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε μου έχεις βρεθεί ποτέ σε μπουζούκια όπου διασκεδάζει παρέα ποδοσφαιριστών; Και δεν μιλάω για πρώτα όνοματα αλλά κ για ποδοσφαιριστές της φούτμπολ λιγκ; Υποψιάζεσαι για τι πόσα μιλάμε; Απλά το χιλιάρικο που παραθέτει ο φίλος στο ποστ και το κρεβάτι με τα απλωμένα λεφτά μάλλον για ιστορία της Χαλιμάς μοιάζει.... Τέλος εγώ παρέθεσα τον δικό μου λογαριασμό που έγινε από 3 κανονικά άτομα εύκολα κ αβίαστα.... Όχι από ποδοσφαιριστές συμβολαίου 50.000.... Δεν είναι λίγο κρίμα να γράφουμε παπατζες σε ένα φόρουμ που δεν μας ξέρει κανένας....;;; Σε αυτό κομμάτι δεν βλέπω καμιά γυφτιά... Μια χαρά πληρώνει ο άνθρωπος τον καφέ του κ παίρνει κ τα ρέστα. Κ εσύ φαντάζομαι δεν αφήνεις πάντα πουρμπουάρ, εξαρτάται κ από την εξυπηρέτηση. Δεν μιλάω για σπατάλη, αλλά τα μπουζούκια όπως κ να το δείς είναι μια σπατάλη... Από το μπουκάλι, τα λουλούδια, το δώρο στον μετρ για καλό τραπέζι, το πάρκινγκ κτλ. Κ αυτοί που έχουν φράγκα πάνε στα μπουζούκια για να τα δείξουν, όχι για άκουσουν τον κάθε τραγουδιαρη.... Πάντως με όσες κοπέλες έχει τύχει να συζητήσω για το θέμα του κεράσματος, θεωρούν μεγάλο τσιφουτη όποιον δεν κάνει κίνηση να κεράσει... Επίσης γενικότερα η γυφτιά κ η κακομοιριά είναι αποτρεπτικες αρετές για τις περισσότερες κοπέλες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά συνάδελφο που κάνει κρά για να βρει σύντροφό κ την πέφτει σε όποια βρει. Τελικά πείθει μια κοπελίτσα από τη δουλειά να βγούνε για καφέ. Έρχεται η ώρα του λογαριασμού κ ο φίλος ανοίγει το πορτοφόλι πάνω στο τραπέζι και μετράει 3 μονοευρα και 30 λεπτά σε 5 λεπτά κ τ δίνει στην σερβιτόρα για τον καφέ. Μάντεψε ποιος είναι ακόμα μπακουρας....και αυτό έγινε πριν μια 5 ετια.... Μπράβο ρε φίλε εκανες 7.5κ στα μπουζουκια με αλλους 2 Μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπορεις να το ξεπερασεις και να καταλάβεις οτι ακομα και καποιοι που βγαζουν τα 20πλασια απο σενα δεν θα το κανουν ποτε αυτο? Μπραβο μπραβο και παλι μπραβο για να μην ξεχνιόμαστε 1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill999r είπε Σε ρωτώ. Δεν θα πας να την πάρεις με το αυτοκίνητο σου ή το μηχανάκι σου ή με ταξί από το σπίτι της.... Δεν θα την γυρίσεις με το ίδιο μέσο στο σπίτι της;;; Θα της ζητήσεις τις βενζίνες; Γιατι να μην της κεράσεις το ποτό/ φαγητό Δεν είναι το ίδιο, άλλο να την κεράσω και άλλο άμα πάει αργά να την γυρίσω σπίτι της, είναι θέμα ασφάλειας, και άμα υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανέβω και εγώ πάνω 😉, και άμα πέρασα καλά μαζί της και θέλω συνέχεια η 2ο ραντεβού. ( Χωρις εξτρα χρεωση 😎) Διαφορετικά αν δεν πέρασα καλά και είδα συμπεριφορές που δεν μου αρέσουν και δεν με ενδιαφέρει για συνέχεια ας γυρίσει πισω όπως ήρθε ας πάρει ταξί σε περίπτωση που δεν ήρθε με δικό τους μεταφορικό και χρησιμοποίησε τα ΜΜΜ ας υπολόγιζε το χρόνο που χρειάζεται για να γυρίσει με τά ΜΜΜ και να φύγει νωρίτερα για να μην τα χάσει όχι να περιμένει τον μ@λ@κ@ που θα την γυρισει πισω Στην καλύτερη να την πάω και να την αφήσω σε μία πιάτσα ταξί. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Zengar Zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις