NT1G Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αν μπορείς επανέλαβε την ιστορία αυτή γιατί δεν κατάλαβα κάτι. Εσείς πήγατε όλοι μαζί παραγγείλατε τα φαγητά στο μαγαζί καθίσατε φάγατε ήπιατε, ο καθένας είχε μαζί του από ένα 20ρικο αλλά είχε παραγγείλει φαγητά για λιγότερο από 20 ευρώ ο καθένας? Οι άλλοι που λες οτι πλήρωσαν μόνο για τον εαυτό τους τι εννοείς, πλήρωσαν ακριβώς το ποσόν των φαγητών που πήρανε αυτοί ή πλήρωσαν λιγότερο ποσόν για τα δικά τους φαγητά, οπότε το υπόλοιπο το καλύψατε εσείς με τα δικά σας εικοσάρικα? ... 10 άτομα και βγαίνει 18 € στον καθέναν (180 € σύνολο). Τα 8 άτομα δώσαν 20 € ο ένας, οπότε 160 € και οι άλλοι δύο δώσαν 10 € ο καθένας αντί για 20, σύνολο 180 αντί να βγει 200 € να πάρει 20 € φιλοδώρημα ο σερβιτόρος. Έτσι καταλαβαίνω. 3
LouCi4er Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, oikonikos είπε Οχι τα εβαλα κάτω..με καλη παραγωγή (καιρου θέλοντος) εκει ειναι. Εχεια δικιο φιλος Μαλλον δεν καλλιεργεις βαμβακι,χαχαχα.Τα διπλασια τουλαχιστον βγαζει.400 κιλα το στρεμμα χ 300 στρ 120 τοννοι.Βαλε με 50 λεπτα το κιλο που ειχε περισυ και περναμε το νουμερο που εγραψα.Βαλε και 60€ το στρ η επιδοτηση (βεβαια αυτος δεν εχει δικαιωματα για ολα τα στρ)ας πουμε οτι εχει για τα μισα αρα κανα δεκαρικο συν αλλα 67€ το στρ η συνδεδεμενη (αυτη παει σε ολα τα στρ) αλλα 20 χηναρια.Οποτε μπορει να 100αριζει ο κυριος,χαχαχαχαχα.Βεβαια εχει κανενα 30αρι χιλ εξοδα οποτε καλα ειπαμε 50χιλ καθαρα λ7 και σκεφτεται το μισο ευρω.Τεσπα,εγω 200 στρ καλλιεργω και εχω για ολα δικαιωματα,χαχαχαχα.Τουλαχιστον δεν πινω καφε στο πλαστικο. ΕΙμαι ανυπαντρος και ψαχνω για νυφη,χαχαχαχαχαχα 1
oikonikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Μαλλον δεν καλλιεργεις βαμβακι,χαχαχα.Τα διπλασια τουλαχιστον βγαζει.400 κιλα το στρεμμα χ 300 στρ 120 τοννοι.Βαλε με 50 λεπτα το κιλο που ειχε περισυ και περναμε το νουμερο που εγραψα.Βαλε και 60€ το στρ η επιδοτηση (βεβαια αυτος δεν εχει δικαιωματα για ολα τα στρ)ας πουμε οτι εχει για τα μισα αρα κανα δεκαρικο συν αλλα 67€ το στρ η συνδεδεμενη (αυτη παει σε ολα τα στρ) αλλα 20 χηναρια.Οποτε μπορει να 100αριζει ο κυριος,χαχαχαχαχα.Βεβαια εχει κανενα 30αρι χιλ εξοδα οποτε καλα ειπαμε 50χιλ καθαρα λ7 και σκεφτεται το μισο ευρω.Τεσπα,εγω 200 στρ καλλιεργω και εχω για ολα δικαιωματα,χαχαχαχα.Τουλαχιστον δεν πινω καφε στο πλαστικο. ΕΙμαι ανυπαντρος και ψαχνω για νυφη,χαχαχαχαχαχα Στην περιοχή μου δε κάνουν 400 κιλά Το πολύ 300
T64 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Το μόνο τρανταχτό παράδειγμα που μπορώ να θυμηθώ, τέλη 90's και οι γονείς της τότε σχέσης μου έχουν σπίτι στη Σαμοθράκη και μάλιστα δίπλα στη θάλασσα. Μόνιμη εγκατάσταση - όπως διαπίστωσα - των συγγενών που σε θυμούνται μόνο κατά την καλοκαιρινή τους άδεια. Όλοι έπαιρναν τηλέφωνο 1-2 εβδομάδες πριν, όλως τυχαίως, να σου πούνε ότι θα βρίσκονται στο νησί την τάδε περίοδο και δεν πρόκειται να σ' ενοχλήσουν, απλά θα στήσουν τη σκηνή τους στην αυλή - "ούτε θα καταλάβεις ότι υπάρχουμε" βαρέθηκαν οι καημένοι γονείς ν' ακούνε... Αποτέλεσμα: Τα παιδιά τους ακουγόταν 18 ώρες την ημέρα, οι ίδιοι έπρηζαν τον παρολίγον πεθερό μου - "Θα το δοκιμάσουμε εκείνο το έρμο το τσίπουρο;" (δικιάς του παραγωγής, η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αντίστοιχο) και αποκορύφωμα όταν ήμασταν εκεί για διακοπές και μέναμε στο ένα από τα 2 δωμάτια του σπιτιού, οι "ελεύθεροι κατασκηνωτές" μπαινόβγαιναν 20 φορές την ημέρα στο μπάνιο και την κουζίνα σαν να κινιόταν μέσα στο σπίτι τους. Το συζήτησα 1-2 φορές μαζί τους, αλλά η ευγένειά τους και η καλοσύνη τους δεν επέτρεπε "άσχημες" αντιδράσεις. Έπρεπε να φτάσει τέλος Σεπτεμβρίου για να ησυχάσουν σα ζευγάρι συνταξιούχων... Κρίμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, NT1G είπε 10 άτομα και βγαίνει 18 € στον καθέναν (180 € σύνολο). Τα 8 άτομα δώσαν 20 € ο ένας, οπότε 160 € και οι άλλοι δύο δώσαν 10 € ο καθένας αντί για 20, σύνολο 180 αντί να βγει 200 € να πάρει 20 € φιλοδώρημα ο σερβιτόρος. Έτσι καταλαβαίνω. Το σωστό είναι ο καθένας να έχει μεριμνήσει για να πάρει μαζί του χρήματα και να παραγγείλει φαγητά που να έχει να τα πληρώσει με τα χρήματα που πήρε. Εμείς συνήθως αυτό κάνουμε όποτε πάμε με φίλους σε κανένα μαγαζί εστίασης, το άλλο που έχει τύχει να κάνω επειδή δεν έχω μαζί μου ψηλά, τους λέω θα πληρώσω εγώ για όλους και μετά κρατάω τα ρέστα μου δίνουν αυτοί τα χρήματα που αντιστοιχούν σε οτι πήραν. 1
MAFAKA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίζονται οι περιπτώσεις προφανούς, ξεδιάντροπης και ακραίας τσιγκουνιάς (πχ πατέρας που δεν επέτρεπε στην έφηβη κορη του να αγοράζει σερβιέτες γιατί...κοστίζουν -ναι, πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό με κεντρικο πρόσωπο παιδική φίλη της γυναικας μου) από τις ιστορίες που απλα μιλάμε για διαφορα νοοτροπίας μεταξύ ανθρώπων. Είναι άλλο πράγμα πχ να αγοράζεις μονο αναψυκτικά σε προσφορα από το σουπερ μάρκετ και εντελώς άλλο πράγμα να πίνεις μονο νερο από τσιγκουνιά (ωστόσο να κατεβάζεις ένα δίλιτρο κόκα-κόλα οποτε τη βρεις τζάμπα). Δεν είναι κατακριτέο να είναι κάποιος budget-conscious (ειδικά όταν τα οικονομικά είναι κάτω του μέτριου), δεν υπάρχει όμως πιο γελοίο θέαμα από ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι ζει λιτά κατόπιν ωρίμου σκέψεως αλλα καταβροχθίζει/λεηλατει ακριτα ό,τι βρεθεί στο διαβα του μόλις αντιληφθεί ότι δεν θα κληθεί να πληρώσει. Μην ξεγελιέστε, ο τσιγκούνης ξερει πολύ καλα μεσα του ότι η φιλαργυρία είναι ο σκοπος της ζωης του, ακόμα και αν ορκίζεται ότι μονο λόγω οικονομικών δυσχεριων έχει αποκλίνουσα συμπεριφορά, και αυτό βγαίνει πάντα προς τα έξω στη συναναστροφή του με τον κοινωνικό περίγυρο. Όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί σύντομα εκδηλώνεται. Είναι άλλο πράγμα να τρώω ένα κουλουρι στη δουλεια όταν πεινάω γιατί ψάχνω κάτι φθηνό να ξεγελάσω το στομάχι μου και φυσικά τελείως άλλο πράγμα να παραγγέλνω πάντα το φτηνότερο πιάτο του καταλογου κάθε φορα που βγαίνω για φαγητό με φίλους (ή να τους "δαγκώνω" στο λογαριασμό διαρκώς). Όλοι οι ανθρωποι, είτε εύποροι είτε βιοπαλαιστές, σε κάθε κοινωνική τους συναναστροφή προσαρμόζονται στις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους. Δεν θα βγεις για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με 8 ευρω στη τσέπη, ούτε ομως χρειάζεται να παίρνεις καθημερινά μονοποικιλιακο γκουρμε εσπρέσο όταν παραγγέλνεις καφέ το πρωί στη δουλεια για να ξυπνήσεις. Ο τσιγκούνης όμως είναι μονολιθικός. Δεν αλλάζει ποτε συμπεριφορά, ασχέτως συνθηκών. Μίζερος παντού και πάντα. Και από εκεί ξεχωρίζει. 9
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikangel είπε Αυτές οι συμπεριφορές είναι υιοθετημένες από μίζερες οικογένειες που έτσι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Μακρινός συγγενής μου διαρκώς παραπονιέται πως όσα ραντεβού βγαίνει με κοπέλες κατά καιρούς δεν έχουν συνέχεια. Μετά από συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως ποτέ του δεν έχει κεράσει κοπέλα στο πρώτο ραντεβού και τους ζητάει τα μισά χρήματα. Του είπα πως αυτή η συμπεριφορά, όταν έχεις καλέσει μια κοπέλα για φαγητό είναι τουλάχιστον προσβλητική. Η απάντηση του είναι πως δεν είναι κορόιδο να πληρώνει την κάθε μια... Η οικονομική του κατάσταση είναι παραπάνω από καλή καθώς εργάζεται και εισπράττει και ενοίκια. Κοντεύει τα 45 και με αυτά τα μυαλά θα μείνει για χρόνια ακόμα με το @@@@ στο χέρι. κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κερασει καμια σε κανενα ραντεβου, ειτε ειναι 1ο ειτε ειναι το 99ο, καποια η καποιος βγαινει εξω με καποιον/καποια για να περασει καλα και να γνωρισει νεα ατομα ειτε φιλικα ειτε ερωτικα οχι να περιμενει να κεραστει, αυτα ειναι καταλυπα αλλων εποχων, εκτος αν περιμενει να εντυπωσιασει επειδη δεν εχει χαρακτηρα και θελει να το παιξει καποιος με οικονομικη επιφανεια μπας και μ@μησει. επισης καμια γυναικα που περιμενει να την πληρωσει ο αλλος δεν αξιζει ουτε να την φτυσεις. και η κλασσικη ατακα των γυναικων που δεν την κερασε καποιος που βγηκε ραντεβου μαζι του " και περιμενει μετα το ραντεβου να εχουμε "συνεχεια" για ποια με περασε" και για μαντέψτε πως λένε τις γυναικες που ανταλλάζουν σεξουαλικές χάρες με αγαθά ;;; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Zengar Zombolt 2 1
Predatorkill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Εποχες παχεων αγελαδων, συμπαιχτης στην ομαδα με το μεγαλυτερο 5ψηφιο συμβολαιο (αλλοδαπος), τυχαινε καμμια φορα οταν πληρωνομασταν να πηγαινουμε μπουζουκια. Καναμε 1000+€ τραπεζι τη φορα και εβγαζε 5€ να πληρωσει.Την αλλη μερα στο σπιτι του εριχνε τα ευρω στο κρεβατι και ξαπλωνε πανω τους (true story).
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κερασει καμια σε κανενα ραντεβου, ειτε ειναι 1ο ειτε ειναι το 99ο, καποια η καποιος βγαινει εξω με καποιον/καποια για να περασει καλα και να γνωρισει νεα ατομα ειτε φιλικα ειτε ερωτικα οχι να περιμενει να κεραστει, αυτα ειναι καταλυπα αλλων εποχων, εκτος αν περιμενει να εντυπωσιασει επειδη δεν εχει χαρακτηρα και θελει να το παιξει καποιος με οικονομικη επιφανεια μπας και μ@μησει. επισης καμια γυναικα που περιμενει να την πληρωσει ο αλλος δεν αξιζει ουτε να την φτυσεις. και η κλασσικη ατακα των γυναικων που δεν την κερασε καποιος που βγηκε ραντεβου μαζι του " και περιμενει μετα το ραντεβου να εχουμε "συνεχεια" για ποια με περασε" και για μαντέψτε πως λένε τις γυναικες που ανταλλάζουν σεξουαλικές χάρες με αγαθά ;;; Για την τσιγκουνιά τα έχετε πει όλα κ συμφωνώ κ επαυξάνω..... Αλλά αυτή την καραμέλα ότι πρέπει να πληρώνει ο καθένας τα δικά του στα ραντεβού κόψτε τη. Όποιος άντρας προσκαλεί κάποια, ζητά ραντεβού, ή όπως θέλετε πείτε το και δεν κάνει την κίνηση να κεράσει είναι γύφτος με περικεφαλαία.... Εσείς της ζητήσατε να βγείτε, εσείς θα την πάρετε από το σπίτι και εσείς θα την γυρίσετε στην πόρτα της έστω κ με ταξί και θα περιμένετε να μπει μέσα στο σπίτι της κ μετά θα φύγετε. Και όλα αυτά γιατί είναι γυναίκες κ είστε άντρες.... Αν θέλετε να σας κερνάνε βγείτε με άντρες.... 12 5 2
panosk1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Πριν πολλά χρόνια μου έχει μείνει αξέχαστο αυτό. Είμασταν παρέα για καφέ 3 άτομα ,ο ένας γνωστός κάβουρας (τσιγκούνης) ,λέμε πάμε για κανα σουβλάκι ? Λέει ο Κ ότι δεν έχει λεφτά μαζί του ,όλα καλα λέμε εμείς, πάμε και θα κεράσουμε εμείς από ένα ο καθένας να φάμε όλοι πάρεα.Συμφωνει πάμε με το αμάξι μου ,παρκάρουμε καμία 200 μέτρα μακριά από το σουβλατζίδικο και αρχίζουμε να περπατάμε .Ξαφνικα ο Κ βγάζει μια φωνή και κάνει μια βουτιά μ@λ@κες δείτε τι βρήκα ,είχε στον δρόμο ένα διπλωμένο πεντοχίλιαρο(δραχμές) .Ελα ρε μπράβο του λέμε ,ε μόλις φτάσαμε στο σουβλατζίδικο λέει παιδιά τελικά εγώ δεν θα φάω με ενοχλεί το στομάχι μου,φάτε εσείς και πάμε να φύγουμε . Ενοειτε πως δεν είπε ούτε για πλάκα να κεράσει μιας και βρήκε κάτω λεφτά ,παλι καλα που δεν μας ζήτησε να τον κεράσουμε και από πάνω.
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Καναμε 1000+€ Σόρρυ κιόλας αλλά σιγά τον λογαριασμό που κάνατε για πενταψηφιο συμβόλαιο, εκτός κ αν εννοείς ότι το πενταψηφιο ήταν 10.000 Για τι εγώ που τότε έπαιρνα 1000 ευρώ μαζί με 2 φίλους έχω κάνει σε μπουζούκι 7.500 λογαριασμό Κ πληρώσαμε τα μισά στο τέλος.... 1
Predatorkill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Σόρρυ κιόλας αλλά σιγά τον λογαριασμό που κάνατε για πενταψηφιο συμβόλαιο, εκτός κ αν εννοείς ότι το πενταψηφιο ήταν 10.000 Για τι εγώ που τότε έπαιρνα 1000 ευρώ μαζί με 2 φίλους έχω κάνει σε μπουζούκι 7.500 λογαριασμό Κ πληρώσαμε τα μισά στο τέλος.... Χανεις το νοημα του νηματος. Τοσα γουσταραμε να κανουμε, τοσα καναμε. Μπραβο σου που εκανες ~4.000 στα μπουζουκια, αυτο ηθελες να ακουσεις; Νιωθεις καλυτερα τωρα; Θεωρειται μαγκια να ριξεις 50 τσουβαλια λουλουδια ε; Αλλιως δεν περνας καλα! υγ. Τοσα επαιρνε το μηνα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Predatorkill
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Τοσα γουσταραμε να κανουμε Καλα κάνατε φίλε μου αλλά μην μας τονίζεις το 5 ψηφίο συμβόλαιο. Γιατί εγώ με το τετραψήφιο 1000 μου έκανα τα 4 πλαίσια με ακόμη δύο " φράγκατους" σαν εμένα.... 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κερασει καμια σε κανενα ραντεβου, ειτε ειναι 1ο ειτε ειναι το 99ο, καποια η καποιος βγαινει εξω με καποιον/καποια για να περασει καλα και να γνωρισει νεα ατομα ειτε φιλικα ειτε ερωτικα οχι να περιμενει να κεραστει, αυτα ειναι καταλυπα αλλων εποχων, εκτος αν περιμενει να εντυπωσιασει επειδη δεν εχει χαρακτηρα και θελει να το παιξει καποιος με οικονομικη επιφανεια μπας και μ@μησει. επισης καμια γυναικα που περιμενει να την πληρωσει ο αλλος δεν αξιζει ουτε να την φτυσεις. και η κλασσικη ατακα των γυναικων που δεν την κερασε καποιος που βγηκε ραντεβου μαζι του " και περιμενει μετα το ραντεβου να εχουμε "συνεχεια" για ποια με περασε" και για μαντέψτε πως λένε τις γυναικες που ανταλλάζουν σεξουαλικές χάρες με αγαθά ;;; Δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις, να αναλύσω και το σκεπτικό μου όμως γιατί ούτε διαφωνώ 100%. Καμιά γυναίκα κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να περιμένει από τον άνδρα να κεράσει κάτι, ούτε να απαιτήσει κάτι φυσικά. Πρόσεχε όμως, άλλο πράγμα το να βγείτε με μια γυναίκα στα πλαίσια του φλέρτ και της κάποιας μελλοντικής προσδοκίας οτι θα κάνετε σχέση, άλλο πράγμα να βγεις με μια γυναίκα απλά σε φιλικό τόνο, μια φίλη μια γνωστή σου ή μια που μόλις γνώρισες και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα χωρίς άλλη προσδοκία πέραν της φιλίας. Θα μου πεις βέβαια, δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας, οπότε όποιος προτείνει σε μια γυναίκα να βγουν έξω σημαίνει οτι πάντα είναι φλέρτ και την θέλει για σχέση για κρεβάτι κτλ. Ισχύει σε μεγάλο βαθμό οχι όμως 100%, επίσης είναι δύσκολο να διαχωρίσεις πότε ο άλλος θέλει να βγει έξω με μια γυναίκα μόνο για να την γνωρίσει καλύτερα και να είναι φίλοι ή για οτιδήποτε άλλο, ερωτικό σχέση κτλ. Το φλέρτ ΄πέραν από κάποια στερεότυπα ή κοινωνικές συμπεριφορές και νόρμες, έχει πολλά στάδια, εντάσεις, τρόπους και ο καθένας μπορεί να βγάλει έναν χαρακτήρα διαφορετικό με τα θετικά και τα αρνητικά του. Που θέλω να καταλήξω, υπάρχουν ορισμένοι άνδρες, οι λεγόμενοι κυνηγοί ή πρίχτες να το πω αλλιώς, που πρίζουν γυναίκες, ενοχλούν γυναίκες και γενικά κυνηγούν γυναίκες με έναν τόνο ενόχλησης, π.χ η γυναίκα μπορεί να μην επιθυμεί κάτι αλλά ο άλλος να επιμένει, να κάνει διάφορες βλακείες και σαχλαμάρες για να πείσει την γυναίκα κτλ, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, τα βλέπουμε βέβαια και στις ταινίες. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ναι θα πληρώσεις τα πάντα στην γυναίκα που τελικά δέχτηκε να βγείτε και θα πεις και ευχαριστώ. Αυτά ξαναλέω όπως έγραψα και στην αρχή, καμιά γυναίκα δεν πρέπει να απαιτεί κεράσματα και λοιπές τρίχες, αλλά αν ανήκεις στους άνδρες της συγκεκριμένης περίπτωσης, θα πληρώσεις την γυναίκα, θα την πάρεις και θα την φέρεις από το σπίτι οχι απλά με το δικό σου αμάξι αλλά και με νοικιασμένο πολυτελές αμάξι, θα την πας σε ένα μέρος που να το γουστάρει, θα βάλεις το χέρι στην τσέπη, πάει και τελείωσε. Πέραν από το παραπάνω που το επεσήμανα με κάποια υπερβολή, καλό είναι αν υπάρχει φλέρτ και δεχτεί η γυναίκα να κάνει την κίνηση ο άνδρας και να πληρώσει μόνο την πρώτη φορά που θα βγουν. Υπάρχουν γυναίκες που δεν αρέσκονται μόνο σε αυτό αλλά απαιτούν πολύ περισσότερα, ο καθένας που ξέρει τι θέλει σκέφτεται και αποφασίζει τι θα κάνει, ή συνεχίζει ή ρίχνει ένα Χ. Η τελευταία πρόταση με τις σεξουαλικές χάρες και την ανταλλαγή αγαθών είναι άσχετη με το θέμα. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, bill999r είπε Για την τσιγκουνιά τα έχετε πει όλα κ συμφωνώ κ επαυξάνω..... Αλλά αυτή την καραμέλα ότι πρέπει να πληρώνει ο καθένας τα δικά του στα ραντεβού κόψτε τη. Όποιος άντρας προσκαλεί κάποια, ζητά ραντεβού, ή όπως θέλετε πείτε το και δεν κάνει την κίνηση να κεράσει είναι γύφτος με περικεφαλαία.... Εσείς της ζητήσατε να βγείτε, εσείς θα την πάρετε από το σπίτι και εσείς θα την γυρίσετε στην πόρτα της έστω κ με ταξί και θα περιμένετε να μπει μέσα στο σπίτι της κ μετά θα φύγετε. Και όλα αυτά γιατί είναι γυναίκες κ είστε άντρες.... Αν θέλετε να σας κερνάνε βγείτε με άντρες.... ποιος προσκαλεί ποια και που; κανονίζουν 2 ενήλικες να βγουν ένα ραντεβού σε ένα τάδε μέρος μια τάδε ώρα και να περάσει καλά η ώρα τους και οπού καταλήξει μετά.... το ποιος το προτείνει πρώτος δεν σημαίνει ότι προσκαλεί τον άλλο εκτός αν το πει συγκεκριμένα πχ. σήμερα θα σε πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο να σε κεράσω για τα γενέθλια μου/προαγωγή μου/η άπλα επειδή έτσι γουστάρω. το γεγονός ότι κάνει ένας άντρας την πρώτη κίνηση για ένα ραντεβού δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσει..... δεν είναι πόρνη ( εκτός αν είναι οπότε πάω πάσο) η άλλη να περιμένει να την πληρώσει ο άλλος για να του κάνει χάρες σεξουαλικού τυπου, ΚΑΜΙΑ γυναικά εν ετει 2019 που σέβεται τον εαυτό της δεν περιμένει να την κεράσει ο άντρας όταν βγαίνει για ραντεβού μαζί του....... Και το "Αν θέλετε να σας κερνάνε βγείτε με άντρες.... " που είπες πως το συμπέρανες από αυτά που έγραψα ; Εκτός αν προσπαθείς να προβάλεις τον εαυτό σου σε εμάς και είσαι "άντρας" και σου αρέσει να βγαίνεις ραντεβού με άντρες σε κερνάνε άντρες ( i dont judge γούστα είναι αυτά ) αν θέλεις η θέλει κάποια εναν sugar daddy είναι δικό σου/της πρόβλημα. ΕΝ ετει 2019 οι συναινουντες ενήλικες δεν περιμένουν να κεραστούν από το ραντεβού τους για να προχωρήσουν και να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα !!! 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις