Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκηνικο πριν πολλα χρονια...

Εχουμε βγει, μεγαλη παρεα κ εχουμε παει προς Ψυρρη πλευρα... τρωμε καλα και ωραια και ερχεται η ωρα του λογαριασμου... κανουμε τους υπολογισμους κ βλεπουμε οτι βγαινει με στρογγυλοποιηση κ με το να αφησουμε κ κατιτις για φιλοδωρημα, 18 ευρώ το ατομο. ετυχε κ δεν ειχε κανενας τα λεφτα ακριβως κ παιζει ολοι να εδωσαν 20ευρω... Και κανει την θεϊκη ΓΥΦΤΙΑ η αδερφη του κουμπαρου του αδερφου μου κ απλα συμπληρωσε το απαιτουμενο ποσο κ πληρωσε για αυτην και το αγορι της... Κοινως, εφαγε απο 2ευρώ απο καμια 10-15αρια ατομα.... Να εχουμε μεινει μαλακες κ να μην λεει κανενας τπτ απο το σοκ της γυφτιας της.

Περιττο να πω οτι παιζει να εχουν περασει κ 15 χρονια απο τοτε κ ακομα το ενθυμουμαστε κατα καιρους με την παρεα κ γελαμε με την παρτη της.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφερει το πως χαρακτηριζεται καποιος τσιγκουνης και απο ποιους. Εχω φιλαρακια που πανε καθε Σαββατο μπουζουκια και χαλανε απο 80-100 ευρω ο καθενας. Εγω δεν γουσταρω μπουζουκια και δεν πηγαινω μαζι τους ποτε. Εκτος του να αποφευγω τα μπουζουκια αποφευγω να βγαινω και Σαββατο. Μου λενε "μην εισαι τσιγκουνης, βγες και λιγο απ' το σπιτι". Καθε 2 μηνες πηγαινω ταξιδακια εξωτερικο η Ελλαδα, με τα 80*4=320*2=640 ευρω που γλυτωνω απο κατι που δεν γουσταρω. 

Αν εγραφε καποιος απο αυτους εδω στο θεμα θα ελεγε " εχω ενα φιλο τσιγκουνη που οποτε τον καλουμε στα μπουζουκια βρισκει παντοτε δικαιολογιες για να μην ερθει"

Επεξ/σία από ritchie77
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

. Αν εγραφε καποιος απο αυτους εδω στο θεμα θα ελεγε " εχω ενα φιλο τσιγκουνη που οποτε τον καλουμε στα μπουζουκια βρισκει παντοτε δικαιολογιες για να μην ερθει"

Έχω ένα φίλο τσιγκούνη που όποτε τον καλούμε στα μπουζούκια βρίσκει πάντοτε δικαιολογίες για να μην έρθει.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Με ενδιαφερει το πως χαρακτηριζεται καποιος τσιγκουνης και απο ποιους. Εχω φιλαρακια που πανε καθε Σαββατο μπουζουκια και χαλανε απο 80-100 ευρω ο καθενας. Εγω δεν γουσταρω μπουζουκια και δεν πηγαινω μαζι τους ποτε. Εκτος του να αποφευγω τα μπουζουκια αποφευγω να βγαινω και Σαββατο. Μου λενε "μην εισαι τσιγκουνης, βγες και λιγο απ' το σπιτι". Καθε 2 μηνες πηγαινω ταξιδακια εξωτερικο η Ελλαδα, με τα 80*4=320*2=640 ευρω που γλυτωνω απο κατι που δεν γουσταρω. 

Αν εγραφε καποιος απο αυτους εδω στο θεμα θα ελεγε " εχω ενα φιλο τσιγκουνη που οποτε τον καλουμε στα μπουζουκια βρισκει παντοτε δικαιολογιες για να μην ερθει"

Εδώ κάνουν λάθος αυτοί. Θα μπορούσαν να σε πουν ξενέρωτο, μουρόχαυλο και άλλα τέτοια παρόμοια (δεν σε λέω έτσι), αλλά όχι τσιγκούνη. Δεν είναι θέμα χρημάτων, απλώς δεν γουστάρεις κάποια πράγματα (κι εγώ σκοτίστηκα για τα μπουζούκια).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Camal είπε

Η διασκέδαση είναι υποκειμενική. Θα μπορούσες να περιμένεις να έρθει κι αυτός και να αποφασίσετε από κοινού που θα πιείτε καφέ. Αυτός πχ μπορεί να ήθελε να πάρει καφέ στο χέρι και να πάτε περίπατο με τα κορίτσια να κάνουν ποδήλατο. Αυτό ίσως να ήταν και πιο εποικοδομητικό για όλους. (επίσης ο φούρνος μπορεί να φτιάχνει και καλύτερο καφέ από την καφετέρια που διάλεξες να κάτσεις)

Καλησπερα μα μου το είχε πει. Πάμε να κάτσουμε να πιούμε καφέ.. Κ δεν είναι αυτό είναι ότι με είδε ότι είχα κάτσει είχα πάρει καφέ κ χυμό για την κόρη μου κ επιδεικτικα πήγε πήρε καφέ σε πακέτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ναι αυτό δεν έχει καμία σχέση. 

Και εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν τα μπουζούκια κτλπ αλλά να την βρίσκω με ταξίδια. 

Αυτό δεν είναι τσιγκουνιά αλλά έχετε αλλά ενδιαφέροντα. 

Άλλαξε παρέες. 😉

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλά ναι αυτό δεν έχει καμία σχέση. 

Και εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν τα μπουζούκια κτλπ αλλά να την βρίσκω με ταξίδια. 

Αυτό δεν είναι τσιγκουνιά αλλά έχετε αλλά ενδιαφέροντα. 

Άλλαξε παρέες. 😉

Αλλο λεω, η γνωμη των πολλων για εναν δεν ειναι θεσφατο. Και ο αλλος που διαβασα πιο πριν που προτιμα να πληρωνει 1 ευρω καφε σε φουρνο αντι για 2,5 σε καφετερια, αυτος μπορει να θεωρει οτι η σωστη τιμη για καφε απ εξω ειναι 1 ευρω και δεν δινει παραπανω και με το 1.5 ευρω που γλυτωνει ειναι σχεδον ενα 500ρικο τον χρονο με τα οποια μπορει να κανει αλλα πραγματα. Να αγορασει ρουχα, παπουτσια, σχολικα ειδη για το παιδι του. Ειναι τσιγκουνης η οχι? Για τον συμφορουμιτη π.χ. ειναι τσιγκουνης. 

Επεξ/σία από ritchie77
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως ο μονος λογος να πληρωσεις στο πρωτο ραντεβου, ειναι για να της πεις ατακα του στυλ οτι πληρωνεις για να αναγκαστει να βγει για δευτερο ραντεβου μαζι σου.. αλλιως για τα 30-40 ευρω ενος σωστου τραπεζιου σε καλο μαγαζι υπαρχει κι αλλη χρηση οπου η κοπελα δεν εχει ψευδαισθησεις για το τι επαγγελεται.

Ontopic, απο την εμπειρια μου η τσιγγουνια πηδαει μια γενια, ο παππους στερει απο τον γιο, ο γιος κακομαθαινει τον εγγονο για να μην στερηθει οπως αυτος και ο εγγονος μαθαινει να ειναι πιο μαζεμενος απο τον μπαμπα του. Και φτου κ απ την αρχη

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Αλλο λεω, η γνωμη των πολλων για εναν δεν ειναι θεσφατο. Και ο αλλος που διαβασα πιο πριν που προτιμα να πληρωνει 1 ευρω καφε σε φουρνο αντι για 2,5 σε καφετερια, αυτος μπορει να θεωρει οτι η σωστη τιμη για καφε απ εξω ειναι 1 ευρω και δεν δινει παραπανω και με το 1.5 ευρω που γλυτωνει ειναι σχεδον ενα 500ρικο τον χρονο με τα οποια μπορει να κανει αλλα πραγματα. Να αγορασει ρουχα, παπουτσια, σχολικα ειδη για το παιδι του. Ειναι τσιγκουνης η οχι? Για τον συμφορουμιτη π.χ. ειναι τσιγκουνης. 

Για σένα καλά κάνεις αλλά για όλα τα πράματα υπάρχει μία χρυσή τομή.
Αν οι υπόλοιποι είναι καλοί φίλοι και θες να κρατάτε τις επαφές τότε μπορείς να κάνεις μία φορά μία παραχώρηση και να πας μαζί τους για ένα Σάββατο, δεν χάλασε και ο κόσμος και στο φινάλε ξεκαθαρίζεις από την αρχή ότι θα πιείς μόνο δύο ποτάκια και είσαι κύριος.

Το θέμα είναι να υπάρχει αλληλοκατανόηση και σεβασμός, ειδικά με τους φίλους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Για την ακρίβεια θα πρέπει να αλλάξω τον τίτλο από τσιγκουνιδες σε μιζερους. 

Updatε άποψινο. 

Ο κουνιάδος. Γιατί περί κουνιάδου προκειτε του αρεσει να βλέπει μπάλα αλλά.... Στο τζαμπα σε ΠΡΟΠΟ σε σπίτι φίλων κτλ ποτέ έξω  ποτέ να τον παρακαλάς. Κάτοχος κ nova k ote TV εγώ 

Μετα τα πρωινά κ ενώ είμαι κάπως και τα θα έχω αναφερει σε γυναίκα μου.. Τι να κάνω μου λέει και αυτή αφού ειναι μιζερος. Ντύνομαι κ βγαίνω να κάνω ένα lonjmg run τρέξιμο διαρκείας 1 ώρα και κάτι. 

Στα. Μισά της διάρκειας τηλέφωνο να κόβει την μουσική που ακούω στα ακουστικά. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα για μένα. 

Έλα Γιώργο είναι εδώ ο Τάκης. Τυχαίο όνομα. 

Οκ και εγώ τι θες να κάνω? Εγώ βγει για τρέξιμο (έχω φτάσει νέα σμυρνη από γούνα που μένω) 

Έχει φερει την μικρή του να παίξουν με τα δικά μας και Ρωτα πως ανοίγει ο αποκωδικοποιτης  να βάλει να δει την Αεκ που παίζει  μπάλα. 

Κόντεψα να βγαλω το νερό που έπινα από την μύτη.. Ο αθεόφοβος είχε βαλει την κόρη μπροστά να παίζει με τις μικρές μου για να έρθει να δει την μπαλα τζάμπα.. 

Θα αργήσεις? Συνεχίζει η γυναίκα. Για να φέρεις καμία μπύρα να τον κεράσουμε... 

Δεν παίζει τις λέω....τα έκοψα τα αθλητικά καναλια.. 

Κ άκουω το θεϊκό να λέει από μέσα 

Καλά μαλακάς είσαι..? Και που θα βλέπουμε CL τώρα? Οκ έχεις προλάβει να να κάνεις λογαριασμό στο paok tv? 

Με κοίταγαν στο άλσος της νέας σμυρνης να τρώω από τα νευρα μου την μπλούζα κ να σταυροκοπιεμαι.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Και να έχει το πιτσιρίκι σακχαρώδη διαβήτη και να το στείλεις αδιάβαστο στον άλλο κόσμο για να το παίξεις κουβαρντάς και καλός….

Άλλος ένας που μάλλον έτρωγε φάπες από τους γονείς του αντί οι γονείς να του αγοράζουν γλυκά, φαγητά και διάφορα άλλα δώρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο αυτα που διαβαζω με επιβεβαιωνετε για το συμπερασμα που εχω βγαλει εδω και πολλλααα χρονια.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Αν καποιος περνει καφε πχ απο το Γρηγορη τοτε θα πουνε:

ο Α : πω πω τι λαλακας ειναι αυτος? παει και χαλαει λεφτα για καφε την ιδια ωρα που πολλοι ανθρωποι δεν εχουν να φανε κτλ κτλ κτλ και δε τα μαζευει για ωρα αναγκης και δε φτιαχνει στο σπιτι του ενα φραπε.

ο Β : πω πω  τι τσιγκουνης ειναι αυτος? Αντι να παει σε καμια κανονικη καφετερια, ο γυφτος παει και περνει φτηνο καφε και καθεται με τους γερους στο γρηγορη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ: κανε οτιδηποτε θες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! χωρις να μαθει κανενας

Επεξ/σία από aledjo
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίνε οι συγγενείς σας...φταίει η κρίση που τους κατάντησε έτσι!Δεν μπορούν όλοι να έχουν τα δικά μου τα λεφτά!Καπίτο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Αλλο παραδειγμα αλλου φιλου, κουμπαριασαμε κιολας με αυτον.

Οταν βρισκομαστε Αθηνα και οι δυο, ο ενας μενει στην ανατολη κι ο αλλος στη δυση. Πχ Βριλησια εγω, Χαιδαρι αυτος. Προφανως παιζει θεμα με το πώς θα βρισκομαστε, αλλα ο αρχηγος το εχει λυσει! Παντα προτεινει πρωτος να βρεθουμε στο σπιτι του "και παμε για καφεδακι εδω τριγυρω μωρε ή αραζουμε σπιτι κιολας θα κανει η γυναικα φαι, καφε κλπ". Βγαινει κι απο πανω δηλαδη αφου οχι απλα με προσκαλει σπιτι του, αλλα στο σπιτι του θα μου παρεχει και premium υπηρεσιες. Υποχρεωμενος φευγω καθε φορα ετσι οπως μου το παρουσιαζει :P

Μετα απο 5-6 φορες που θα εχει κανει αυτην την προταση και θα εχω παει ισαριθμες φορες απο εκει (πλεον αραιωσαν πολυ αυτα), δειχνει ποσο ακριβοδικαιος ειναι και αφου εχει καταλαβει οτι πληρωνω περισσοτερες βενζινες απ'οτι καφεδες-ποτα-φαγητα, προτεινει να βρεθουμε "καπου στην μεση ρε συ να μη ταλαιπωρουμαστε" , πχ παραλιακη, ετσι για τα ματια του κοσμου να μη φανει οτι μου λεει να πηγαινω ολο απο εκει :lol: 

ΥΓ. Επιροες και πρωτοτυπες ιδεες της γυναικας (του) τα παραπανω. Δεν ηταν ετσι πριν αυτος, ξεκαθαρα.

δεν πιστευω να εισαι τσιγκουνης και μιζερος και να πηγαινεις επισκεψη στο ξενο σπιτι που σε ταιζουν με αδεια χερια...

🤣🤣🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Σκηνικο πριν πολλα χρονια...

Εχουμε βγει, μεγαλη παρεα κ εχουμε παει προς Ψυρρη πλευρα... τρωμε καλα και ωραια και ερχεται η ωρα του λογαριασμου... κανουμε τους υπολογισμους κ βλεπουμε οτι βγαινει με στρογγυλοποιηση κ με το να αφησουμε κ κατιτις για φιλοδωρημα, 18 ευρώ το ατομο. ετυχε κ δεν ειχε κανενας τα λεφτα ακριβως κ παιζει ολοι να εδωσαν 20ευρω... Και κανει την θεϊκη ΓΥΦΤΙΑ η αδερφη του κουμπαρου του αδερφου μου κ απλα συμπληρωσε το απαιτουμενο ποσο κ πληρωσε για αυτην και το αγορι της... Κοινως, εφαγε απο 2ευρώ απο καμια 10-15αρια ατομα.... Να εχουμε μεινει μαλακες κ να μην λεει κανενας τπτ απο το σοκ της γυφτιας της.

Περιττο να πω οτι παιζει να εχουν περασει κ 15 χρονια απο τοτε κ ακομα το ενθυμουμαστε κατα καιρους με την παρεα κ γελαμε με την παρτη της.

Αν μπορείς επανέλαβε την ιστορία αυτή γιατί δεν κατάλαβα κάτι. Εσείς πήγατε όλοι μαζί παραγγείλατε τα φαγητά στο μαγαζί καθίσατε φάγατε ήπιατε, ο καθένας είχε μαζί του από ένα 20ρικο αλλά είχε παραγγείλει φαγητά για λιγότερο από 20 ευρώ ο καθένας? Οι άλλοι που λες οτι πλήρωσαν μόνο για τον εαυτό τους τι εννοείς, πλήρωσαν ακριβώς το ποσόν των φαγητών που πήρανε αυτοί ή πλήρωσαν λιγότερο ποσόν για τα δικά τους φαγητά, οπότε το υπόλοιπο το καλύψατε εσείς με τα δικά σας εικοσάρικα?

1 ώρα πριν, ritchie77 είπε

Ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις φίλους. Δεν ξέρω αλλά εγώ ποτέ δεν κόλλαγα με τέτοια άτομα του μπουζουκιού της δηθενίλας στο κέντρο διασκέδασης και του σκυλάδικου, τα περισσότερα άτομα είτε στενοί φίλοι είτε απλά γνωστοί δεν είναι τέτοιας νοοτροπίας. Τώρα αν ο άλλος γουστάρει να πετάει τα λεφτά του εκεί δικό του θέμα, εγώ προτιμώ να τα σκάω στα σουβλατζίδικα και τα ψητοπωλεία με κοψίδια παρά στα μπουζούκια/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...