Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MAFAKA είπε

Θα τα έπαιρνε με χαρα τα παραπανίσια 10 λεπτά και δεν θα αισθανόταν καθόλου ξεφτίλα...όταν ο άνθρωπος είναι γύφτουλας δεν χαμπαριάζει...

Λεφτά είναι τι γύφτος λέτε δλδ όταν πάτε στο περίπτερο και σας δίνει 10ρικα τα αφήνετε?

• Confused 3
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Λεφτά είναι τι γύφτος λέτε δλδ όταν πάτε στο περίπτερο και σας δίνει 10ρικα τα αφήνετε?

Σιγα μην παρω το 10λεπτο. Παιρνω μια τσιχλα. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Έπρεπε να του δώσεις πίσω τα 50 λεπτά και ακόμα 10 για να τον κάνεις ρόμπα.

Και εγώ κάτι ανάλογο σκέφτηκα αλλά έδωσα τόπο στην οργή γιατί η θέση μου ήταν λεπτή.

Δημοσ.

Καλησπέρα να παω και εγω την περιπετεια μου .... φιλοςπου γνώρισα  και κάναμε παρεα... η τοτε δουλεια μου είχε  τα τυχερά  της και του έδινα συνέχεια πραγματα σε σακούλες γιατί είχε παιδάκι.... καταλήξαμε να πηγαίνει να αγοράζει οτε του έλεγα οτι θέλω εγω να παρω... πραγματικά ομως δεν ειδε ιδέα πως τα χρησιμοποιούν ολα αυτό ακομα και drone πηγε  πηγε... ζηλια μέχρι βλακείας... και ρεσιτάλ ήμασταν μαζεμένοι για τα γενέθλια του και λεε θα παω να παρω το τάδε  πραγμα ... γιατί το χρειάζομαι λέει.... του λεει η γυναίκα του που δεν δουλεύει η κοπέλα και ηταν έγκυος το 2ο... Κωστα χρειαζόμαστε κουζίνα ... (ολόκληρη  ) η δικια μας είναι για τα σκουπίδια πετάγεται και λέει αν θες κουζίνα  πανε να χρεωθείς να πάρεις... μπροστά στο κόσμο να κατεβάζει τα μούτρα η κοπέλα και να μην ξέρει τι να πει πφφφ λεε εντάξει  γύφτος μετα ολα του

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Δεν ήταν τόσο το ποσό που ενόχλησε όσο το ύφος "χιλίων καρδιναλίων" που είχε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς έχω και εγώ παρόμοιες περιπτώσεις για συγγενείς και φίλους.

Αυτο που με ενοχλούσε όμως τόσα χρόνια ήταν το εξής

Έχουμε ένα σπίτι κοντά στην θάλασσα (Ν.Πόροι Πιερίας)

Τόσα χρόνια ερχόντουσαν κάθε καλοκαίρι συγγενείς του πατέρα μου και της μάνας μου.

Πατούσαν πάνω στην αγαθοσύνη τους (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς τους γονείς μου, δυστυχώς)

Ο πατέρας μου κάθε μεσημέρι να τους βγάζει έξω για φαγητό, για ποτά το βράδυ και να μην πληρώνουν δεκάρα,

Λεφτά του ήταν και είναι και δεν έχω κανενα λόγω στο πως να τα ξοδέψει.

Η μάνα μου να καθαρίζει να ετοιμάζει φαγητό αν δεν βγαίναμε έξω  (φιλοξενούμενοι ήταν δεν έπρεπε να κάνουν δουλειές μέχρι και άδεια είχε πάρει για να είναι στο σπίτι....)

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ

Ερχόντουσαν για μήνα ολόκληρο για συνεχόμενα χρόνια (απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου)

ΜΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΟΥΝ

-ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ  ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ¨Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

-ΟΧΙ...

Πέρασαν τα χρόνια και με πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες γιατί εγώ έχω το σπίτι πλεον και με ρώτησαν (αν υπάρχει κανένα φθηνό ξενοδοχείο στην περιοχή να έρθουν γιατί τα οικονομικά τους δεν είναι πολυ καλά, τα παιδιά τους είναι στο Πανεπιστήμιο και τα έξοδα πολλά (ο πατέρας μου 4 σπούδασε και σπουδάζει αλλά τεσπά)

Και τους έστειλα... ένα μήνυμα στο messenger για φθηνά ξενοδοχεία.... Δεν απάντησαν. αλλά δεν το άφησαν έτσι

Πήραν τηλέφωνο στην μάνα μου και τι της είπαν κύριοι?

-Κάτι έγινε και ενώ έχουμε πληρώσει μέσω e-banking το ξενοδοχείο δεν πληρώθηκε και ακύρωσε (!!!) την διαμονή και δεν βρίσκουν πλέον δωμάτιο και το κατάλαβαν αφού έφθασαν στο Ξενοδοχείο

--Με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και μου λέει να δώσω τα κλειδιά απο το σπίτι για να μείνουν... Για πόσο (15 μέρες) Δηλαδή θέλανε να με πουν πως είχαν πληρώσει ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα για 15 μέρες??? 

Υ.Γ.

-Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΙ ΚΑΛΟΣ  ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΊΧΑ ΜΟΙΑΣΕΙ!!!

Επεξ/σία από socratis23
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, socratis23 είπε

Δυστυχώς έχω και εγώ παρόμοιες περιπτώσεις για συγγενείς και φίλους.

Αυτο που με ενοχλούσε όμως τόσα χρόνια ήταν το εξής

Έχουμε ένα σπίτι κοντά στην θάλασσα (Ν.Πόροι Πιερίας)

Τόσα χρόνια ερχόντουσαν κάθε καλοκαίρι συγγενείς του πατέρα μου και της μάνας μου.

Πατούσαν πάνω στην αγαθοσύνη τους (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς τους γονείς μου, δυστυχώς)

Ο πατέρας μου κάθε μεσημέρι να τους βγάζει έξω για φαγητό, για ποτά το βράδυ και να μην πληρώνουν δεκάρα,

Λεφτά του ήταν και είναι και δεν έχω κανενα λόγω στο πως να τα ξοδέψει.

Η μάνα μου να καθαρίζει να ετοιμάζει φαγητό αν δεν βγαίναμε έξω  (φιλοξενούμενοι ήταν δεν έπρεπε να κάνουν δουλειές μέχρι και άδεια είχε πάρει για να είναι στο σπίτι....)

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ

Ερχόντουσαν για μήνα ολόκληρο για συνεχόμενα χρόνια (απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου)

ΜΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΟΥΝ

-ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ  ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ¨Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

-ΟΧΙ...

Πέρασαν τα χρόνια και με πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες γιατί εγώ έχω το σπίτι πλεον και με ρώτησαν (αν υπάρχει κανένα φθηνό ξενοδοχείο στην περιοχή να έρθουν γιατί τα οικονομικά τους δεν είναι πολυ καλά, τα παιδιά τους είναι στο Πανεπιστήμιο και τα έξοδα πολλά (ο πατέρας μου 4 σπούδασε και σπουδάζει αλλά τεσπά)

Και τους έστειλα... ένα μήνυμα στο messenger για φθηνά ξενοδοχεία.... Δεν απάντησαν. αλλά δεν το άφησαν έτσι

Πήραν τηλέφωνο στην μάνα μου και τι της είπαν κύριοι?

-Κάτι έγινε και ενώ έχουμε πληρώσει μέσω e-banking το ξενοδοχείο δεν πληρώθηκε και ακύρωσε (!!!) την διαμονή και δεν βρίσκουν πλέον δωμάτιο.

--Με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και μου λέει να δώσω τα κλειδιά απο το σπίτι για να μείνουν... Για πόσο (15 μέρες) Δηλαδή θέλανε να με πουν πως είχαν πληρώσει ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα για 15 μέρες??? 

Υ.Γ.

-Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΤΙ ΚΑΛΟΣ  ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΊΧΑ ΜΟΙΑΣΕΙ!!!

airbnb και χρεωσε τους.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kallair είπε

airbnb και χρεωσε τους.

Μα τον Χριστό το σκέφτηκα. Αλλά οι γονείς μου πως θα το πάρουν. Θα στεναχωρηθούν.

Την είπα όμως του Χρόνου έτσι και έρθουν να βρουν καράβι να φύγουν...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, oikonikos είπε

300 στρέμματα βαμβάκι 50χιλιαδες εισόδημα????

Παραξενο σου φαινεται?Βεβαια ειπα μαλακια για το νουμερο αλλα πες μου λιγο τι σου φανηκε το νουμερο,μεγαλο ή μικρο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Το λες στην μάνα σου πως έχει. Αυτό αυτό και αυτό. Εγώ κλειδιά δεν δίνω. Εγώ έπρεπε να τσακωθώ με τους δικούς μου μέχρι να ψυλλιαστούν ότι έπρεπε να αρχίσουν να κόβουν κόσμο

Πριν μερικά χρόνια θα το έκανα αλλά τραβάει πολλά ζόρια με την υγεία του πατέρα μου  και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να την στεναχωρήσω για αυτούς.

Την Κυριακή ήρθαν και μετά απο δήθεν επισκέπτες που περιμένω απο αρχές Σεπτέμβρη θα κάτσουν μόνο 1 εβδομάδα  μέχρι την Κυριακή  που μας έρχεται.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Παραξενο σου φαινεται?Βεβαια ειπα μαλακια για το νουμερο αλλα πες μου λιγο τι σου φανηκε το νουμερο,μεγαλο ή μικρο?

Οχι τα εβαλα κάτω..με καλη παραγωγή (καιρου θέλοντος) εκει ειναι. 

Εχεια δικιο φιλος :-)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Ευτυχώς 2€ εμένα δεν θα μου λείψουν, αλλά θα μου λείψει να μη δω το χαμόγελο που παιδιού του όταν του δίνω τη σοκολάτα θα μου λείψει. 

Και να έχει το πιτσιρίκι σακχαρώδη διαβήτη και να το στείλεις αδιάβαστο στον άλλο κόσμο για να το παίξεις κουβαρντάς και καλός….

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο παραδειγμα αλλου φιλου, κουμπαριασαμε κιολας με αυτον.

Οταν βρισκομαστε Αθηνα και οι δυο, ο ενας μενει στην ανατολη κι ο αλλος στη δυση. Πχ Βριλησια εγω, Χαιδαρι αυτος. Προφανως παιζει θεμα με το πώς θα βρισκομαστε, αλλα ο αρχηγος το εχει λυσει! Παντα προτεινει πρωτος να βρεθουμε στο σπιτι του "και παμε για καφεδακι εδω τριγυρω μωρε ή αραζουμε σπιτι κιολας θα κανει η γυναικα φαι, καφε κλπ". Βγαινει κι απο πανω δηλαδη αφου οχι απλα με προσκαλει σπιτι του, αλλα στο σπιτι του θα μου παρεχει και premium υπηρεσιες. Υποχρεωμενος φευγω καθε φορα ετσι οπως μου το παρουσιαζει :P

Μετα απο 5-6 φορες που θα εχει κανει αυτην την προταση και θα εχω παει ισαριθμες φορες απο εκει (πλεον αραιωσαν πολυ αυτα), δειχνει ποσο ακριβοδικαιος ειναι και αφου εχει καταλαβει οτι πληρωνω περισσοτερες βενζινες απ'οτι καφεδες-ποτα-φαγητα, προτεινει να βρεθουμε "καπου στην μεση ρε συ να μη ταλαιπωρουμαστε" , πχ παραλιακη, ετσι για τα ματια του κοσμου να μη φανει οτι μου λεει να πηγαινω ολο απο εκει :lol: 

ΥΓ. Επιροες και πρωτοτυπες ιδεες της γυναικας (του) τα παραπανω. Δεν ηταν ετσι πριν αυτος, ξεκαθαρα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

είχα και εγώ έτσι κουτοπόνηρους συγγενείς που νόμιζαν ότι με κορόιδευαν... δεν μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογική ανακούφηση που ένιωσα όταν τους έκοψα τελείως από την ζωή μου... μαχαίρι όμως και στα μούτρα, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν... η υπερβολική καλοσύνη περνιέται για μλκια...

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...