Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αυτό με την βενζινη έχει καταντηση αηδία. 

Τσιγκούνης γνωστος(βγάζει περίπου 1500 ευρώ όπως λέει σε άλλες κουβέντες που είχαμε κανει, χωρίς υποχρεώσεις, με δικό του σπίτι, χωρίς γυναίκα, παιδιά κτλπ) τρέμει στην ιδέα ότι θα χαλασει λίγη βενζινη να πάει με το αμάξι του κάπου, και πάντα φορτώνεται μαζί μας στο δικό μας αμάξι, σε φίλους, κτλπ κτλπ (αμάξι atos εν τ μεταξυ που καιει βενζινη με το σταγονόμετρο, αλλά φέρεται λες και έχει κανένα 5000cc ξέρω γω και θα κάψει 50 ευρώ βενζινη για μια βόλτα) 

Ε μια, δύο, τρεις, του την είπαμε, και έβαλε μυαλό. Δεν γίνεται ρε φίλε να είσαι σπαγγος και να θέλεις πάντα να σε πηγαίνουν. Έγινε "ξεφτιλα"και από τότε έβαλε μυαλό. (έτσι πιστεύουμε εστω...) 

Θεωρώ σαν ένα είδος "αρρωστιας" αυτό που έχουν μερικά άτομα, που βγάζουν άπειρα λεφτά κάθε μήνα (δεν λέω για τον συγκεκριμενο με τα 1500 ευρώ) νοικιάζουν σπίτια, έχουν εισοδήματα από παντού, και φέρονται γύφτικα, μίζερα, και κάνουν σαν ζητιάνοι. Ντροπή απλά! 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αργά το βράδυ και δέχομαι κλήση από γαλλλικο αριθμό, λεω τι στο καλό όσους Γάλλους ξέρω έχω τα νούμερα. Δεν απαντώ.

Απανωτη δεύτερη και Τρίτη κλήση... Τι στο καλό ας απαντήσω αν ακούσω καμμία περίεργη φωνή θα το κλείσω άμεσα. 

Απαντώ

Ε: παρακαλώ (στα γαλλικά)

Φ: έλα ρε Μουρλε άσε τα γαλλικά καίγομαι. Χρειάζομαι βοήθεια.

Ε: Γιατί με παίρνεις από γαλλικό νούμερο, αφού είσαι 5 τετράγωνα πιο κάτω στο σπίτι της κοπέλας σου. 

Φ: Ε να ξέρεις η κοπέλα μου είχε την φαεινή ιδέα να πάμε Παρίσι για το ΣΚ που είναι οι φίλες της.

Ε: ΟΚ καλά να περάσετε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Εκτός αν ξέχασες το μάτι της κουζίνας (μούφα)

Φ: Όχι βρε, τι λες κάνω εγώ τέτοια λάθη;;; (Παλιότερα είχε βάλει σε ένα μπρίκι να βράσει αυγό και το ξέχασε μέχρι που έγινε έκρηξη στην κουζίνα το μπρίκι άνοιξε σαν μπανανόφλουδα και το αυγό είχε γίνει ένα με τον τοίχο σε εκατομμύρια κομματάκια. Καθάριζαν οι μαλακες).

Ε: ναι κάνεις αλλά γι άλλο λόγο με πήρες τόσο αργά. 

Φ: έχεις δίκιο, ο λόγος που σε πήρα είναι πως είμαι άφραγκος και δεν έχω χρήματα να βγω με τα κορίτσια έξω απόψε και να βγάλω εισιτήριο για να γυρίσω.

Εχω μείνει να κοιτάω το θρυλικό ΝΟΚΙΑ7650 και να αναρωτιέμαι αν άκουσα καλά....

Φ: Μουρλε είσαι εκεί, λέγε ρε θα στείλεις...

Ε: τουτ.. τουτ... τουτ....

Κατεβαίνω σφαίρα στα αλλά παιδιά και τους έλεγα τι συνέβη όπου άρχισαν να χτυπάνε εναλλάξ τα τηλεφωνα τους, αλλά δεν τολμούσαν να απαντήσουν. 

Γύρισε Δευτέρα πρωί με το μωρό παραμάσχαλα.. όλο χαρές, μας έφερε και σουβενίρ, μπρελόκ με τον Πύργο του Άιφελ.... 

Δ: Μα καλά πήρες δώρα; Τα λεφτά που τα βρήκες ο Μουρλός μας είπε πως είσαι άφραγκος...

Φ: α πήρα τον μπαμπά τηλέφωνο και μου έστειλε έκτακτο έμβασμα, αλλά σε εσένα Μουρλε δεν πρόκειται να σε βοηθήσω σε τίποτα αν χρειαστείς κάτι. 

Η Δανέζα του σκάει ένα διπλό φάσκελο (της το είχαμε μάθει γιατί το είδε και της άρεσε που μιας φορά φασκέλωνα τον Φελο) και του λέει είσαι μεγάλος ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ, τουλάχιστον την κοπέλα σου την πηγές κάπου για φαγητό. 

Φ: ναι με πήγε στο τάδε μαγαζί και φάγαμε μαζί με ένα άλλο ζευγάρι. Πλήρωσε μισά με τον άλλο γιατί εγώ είχα ξεμείνει....

ξανά διπλό φάσκελο από την Δανέζα. 😂😂😂 

Επεξ/σία από mourlos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιλή (1.75) ξανθιά, αλλά γκομενα γαρίδα ή όπως θα ξέρει και o k. @LiquidTroll butterface. Ξηγημένο άτομο από τα λίγα που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ξενιτιά (23 και μετράμε). Δεν έμπαινα 

Επεξ/σία από mourlos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mourlos είπε

Ψιλή (1.75) ξανθιά, αλλά γκομενα γαρίδα ή όπως θα ξέρει και o k. @LiquidTroll butterface. Ξηγημένο άτομο από τα λίγα που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ξενιτιά (23 και μετράμε). Δεν έμπαινα 

Για εξήγησε λίγο τα 2 μπολνταρισμένα γιατί είμαι πολύ γέρος και δεν τα πρόλαβα. :D

Δημοσ.
Just now, dpolal said:

Για εξήγησε λίγο τα 2 μπολνταρισμένα γιατί είμαι πολύ γέρος και δεν τα πρόλαβα. :D

Γκομενα γαρίδα. Γυναίκα με ωραίο σώμα αλλά χάλια πρόσωπο. Σαν την γαρίδα που τρως το σώμα και πετάς το κεφάλι.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, polaki είπε

Το πώς κοιμάται τα βράδια ο καθένας είναι το θέμα. Αν εκείνος ζει οκ με το να χρωστάει 500k και να τον κυνηγάνε στη γωνία είναι δικό του θέμα. 

Έχω πάψει να χαλιέμαι με αυτά. Παιδιά εγώ δεν έχω από επιλογή, αλλά όταν σε παιδιά φίλου μου βλέπω τέτοιες συμπεριφορές, πχ σε παιδότοπο να μην του δίνει μία σοκολάτα ο πατέρας, θα πάω να πάρω εγώ για μένα (και καλά), και θα πάρω και άλλη μία για το παιδί έτσι σαν κέρασμα. Για τον πατέρα δεν θα πάρω τίποτα. Ο φίλος μου έχει κάνει τις επιλογές του, αν θέλει λοιπόν να μοιραστεί ένα καφέ με τη γυναίκα του επειδή είναι τσιγκούνης ή επειδή legit δεν έχει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Και στις 2 περιπτώσεις, ας πρόσεχε. Και αν με ρωτάτε "δηλαδή να μην έκανε παιδί?", ναι να μην έκανε παιδί αν δεν μπορεί να του δώσει μία σοκολάτα 1€. Απλά. 

Ευτυχώς 2€ εμένα δεν θα μου λείψουν, αλλά θα μου λείψει να μη δω το χαμόγελο που παιδιού του όταν του δίνω τη σοκολάτα θα μου λείψει. 

Όπως βέβαια έχει αναφερθεί και προηγουμένως, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είναι τοξικά ναι. 

Δηλαδή να παριστάνεις τη μητέρα Τερέζα εσένα σε κάνει ευτυχισμένο και να λέει ο άλλος να τον μαλακα τη βγάλαμε και σήμερα προσωπικά μου μένει 25% του μισθού μου στη άκρη αλλά δε χαριζω πουθενά γιατί δε δουλεύουμε μαζί 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Όπως σωστά είπε ο @VonLoutsos το πρόσωπο ήταν άσχημο, το σώμα δε ήταν λαμπάδα... βέβαια κυκλοφορούσε κάτι απίστευτα παλικάρια. Δούλευε στα καλύτερα μπαρ του Λονδίνου όπου συχνά μας καλούσε για ποτά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Όπως επίσης και πως οι περισσότεροι στην επαρχία είναι δημόσιοι υπάλληλοι. :)

Με όλα τα υπουργεία, τις έδρες των υπηρεσιών, τις ΔΕΚΟ, τα περισσότερα πανεμιστήμια - ΤΕΙ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια μαζεμένα στην Αθήνα και τον Πειραιά, πως ακριβώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;;

Δημοσ.

Bλεπω ενα πλεονασμο στον τιτλο  :D

<Τσιγκουνιδες κ κουτοπονηροι συγγενείς. Ιστορίες κ πως τους αντιμετώπιζετε >

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

Μετά απο τσακωμό, την γαμωσταυρίζω στα Αγγλικά.....

μπορεις να μοιραστεις μερικα τετοια μαζι μας? πολυ θα το ηθελα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Γκομενα γαρίδα. Γυναίκα με ωραίο σώμα αλλά χάλια πρόσωπο. Σαν την γαρίδα που τρως το σώμα και πετάς το κεφάλι.

Ποιος το λέει αυτό. Το κεφάλι  από την γαριδα με το ζωμό του είναι όλη η μυστική νοστιμιά... Τροφή για σκέψη ας το αφήσουμε όμως εδώ θα βγούμε οφτοπικ στο οφτοπικ 

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι αν και μεροκαματιάρηδες οι περισσότεροι, δεν είναι τσίπηδες.

Μου έχει ζητήσει ευκατάστατος τύπος 40 λεπτά ρέστα, από τα 50 λεπτά, που μου έδωσε ως φιλοδώρημα. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fork είπε

Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι αν και μεροκαματιάρηδες οι περισσότεροι, δεν είναι τσίπηδες.

Μου έχει ζητήσει ευκατάστατος τύπος 40 λεπτά ρέστα, από τα 50 λεπτά, που μου έδωσε ως φιλοδώρημα. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου.

Έπρεπε να του δώσεις πίσω τα 50 λεπτά και ακόμα 10 για να τον κάνεις ρόμπα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Έπρεπε να του δώσεις πίσω τα 50 λεπτά και ακόμα 10 για να τον κάνεις ρόμπα.

Θα τα έπαιρνε με χαρα τα παραπανίσια 10 λεπτά και δεν θα αισθανόταν καθόλου ξεφτίλα...όταν ο άνθρωπος είναι γύφτουλας δεν χαμπαριάζει...

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...