Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιστορία σκορπισματος...

Γνωστός με 3ψηφιο μισθό (προς το τέλος των ψηφίων)...χαλάει καθημερινά 5€ για το πρωινό του...όπερ 5χ20 = 100€...του είπα φέρε και κάτι από το σπίτι... αλλά είναι large..

• Confused 3
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Που ρώτησες εσύ.. όπως γράφεις παραπάνω. Ίσως να ήταν σοφό μάλιστα να έβλεπες τι κάνεις λάθος με τις (γυναικείες) παρέες σου.

Αυτό το τσουβάλιασμα (που έγραψες παραπάνω) επ' ουδενί δεν χαρακτηρίζει τις γυναίκες γενικότερα.

Εισαι απο αυτούς που δεν πληρώνουν ε;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Το κάθε ευρώ είναι ευρώ τσιγκούνης ξετσιγκουνης έτσι είναι όσο εσείς σκορπάτε και πληρώνετε 3€ τον καφέ ένας έξυπνος κάνει και 

Θειε σκρουτζ  εσυ εδω ;

Υ.γ. να ειστε large με τις γυναικες.τι γυφτιες διαβαζω πως τα βαζετε μισα μισα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikangel είπε

Εισαι απο αυτούς που δεν πληρώνουν ε;

Είμαι από αυτούς που έχουν γνωρίσει πάρα πολλές ενήλικες γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες, όπως και πάρα πολλοί άλλοι σε αυτόν τον κόσμο. Στην πραγματική ζωή όμως, και όχι βλέποντας τηλεόραση (αμερικανιές και μη)

ΥΓ: Και μιας και ανέφερες (ατυχώς) τι δεν γουστάρουν οι γυναίκες, να σου απαντήσω ότι δεν γουστάρουν αυτούς που κάνουν ντρίπλες σε μια κουβέντα. it's too pathetic..

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
Δημοσ.

Στα 00’s έζησα για κάποια χρόνια στο Λονδίνο όπου σπούδαζα και ταυτόχρονα δούλευα. Στο σπίτι που νοικιάσαμε είμασταν τρεις Έλληνες και μια Δανέζα.

Όλοι είμασταν τυπικοί στο να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας εκτός του ενός έλληνα ο οποίος πάντα δεν είχε χρήματα την ώρα των πληρωμών. Βέβαια πάντα έτρωγε έξω και πήγαινε ΣΚ ταξίδια με το γκομενακι στο Παρίσι. Το παρατσούκλι που του είχαμε δώσει ήταν «Φελος»  

Ειχαμε βάλει και γραμμή τηλέφωνο/Ίντερνετ στο σπίτι (εποχες1mbt) κανείς όμως  δεν χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο. Έρχεται ένας λογαριασμός μετά από τα Χριστούγεννα όπου μόνο αυτός είχε μείνει στο σπίτι γύρω στις 600 λίρες. Έτυχε να επιστρέψω μαζί με τον άλλο συγκάτοικο από Ελλάδα και ενώ μπαίνουμε αργά το βράδυ, τσουπ έρχεται χωρίς να πει καλώς ήρθατε ή έστω ευχές εορταστικές και μας λεει:

Φ: ευτυχώς που ήρθατε και γιατί έχω ξεμείνει να πληρώνω τους λογαριασμούς σας. (Κόκκαλο και οι δυο ενώ είμαστε με τις βαλίτσες στα χέρια)

Ε: τι λογαριασμούς αφού όλα είναι πληρωμένα πριν φύγουμε εκτός του τηλεφώνου όπου λογικά ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Φ: Ναι, γι αυτόν λέω σας ήρθε 600 ευρώ με τις τσόντες που βλέπετε κάθε βράδυ ( κοιταζόμαστε με το άλλο παιδί) 

Ε: για φέρε τον λογαριασμό...

- μα 550 λίρες που στο διάολο έπαιρνες τηλέφωνο;;;

Φ: μην με κοιτάτε εγώ έλειπα από το σπίτι συνέχεια.

είχε κάνει γύρω στις 550 λίρες τηλέφωνα σε γραμμές 090 αλλά όχι για χχχ υπηρεσίες αλλά για να μαθαίνει τα δρομολόγια των τρένων (καλέσαμε γιατί είχαμε την απορία). 

τον βάζουμε κάτω και του εξηγούμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φράγκο γιατί όλες οι κλήσεις ήταν όσο λείπαμε, να μας κάνει ένα καυγά απίστευτο . Μπαίνει η Δανέζα (μπαργούμαν) με τις βαλίτσες και τον γκόμενο και εκεί αρχίζει να δαγκωνεσαι ο δικός μας . Ρωτάει η Δανέζα τι συμβαίνει και του ορθά κοφτά .

Δ: έχεις δυο επιλογές, πληρώνεις αποψε κιόλας τον λογαριασμό μέσω Ίντερνετ ή παραδίδεις κλειδιά τώρα παίρνεις την βαλίτσα σου και φεύγεις από το σπίτι  

Φ:  μα δεν..... 

Δ: δεν έχει μα και μου ,τα ίδια έκανες και στο άλλο σπίτι που έμεινες με τον τάδε φίλο μου. Πληρώνεις ή σε πετάμε έξω αποψε κιόλας. 

Ε+Σ: συμφωνώ λέμε ταυτόχρονα και οι δυο μας .

Φ:θα μου το πληρώσετε ακριβά αυτό που κάνατε αποψε όλοι σας 

Δ:καλά πλήρωσε τα χρωστούμενα και όταν σου χρωστάμε έλα να τα ζητήσεις. 

Ανοίγει το πορτοφόλι και μας δίνει 550 λίρες (τα υπόλοιπα ήταν το πάγιο).

—————————

Με τον ίδιο «φελο» πριν γίνει η ιστορία με τον λογαριασμό, κάθε πρωί μου έλειπαν τα δημητριακά (μιλάμε να φεύγουν κουτιά άδεια 3-4 την εβδομάδα) οκ λέω κάποιος βαριέται να φάει τα δικά του ή μέσα στην τσίμπλα το πρωί τα μπερδεύει. Έλα όμως που ένα πρωί ενώ το έχω πάρει σερί ολονύχτια να τελειώσω πρότζεκτ για την δουλειά αλλά και για το πανεπιστήμιο, κατεβαίνω στην κουζίνα και βλέπω τον δικό σου να έχει πάρει την σαλατιέρα να έχει ανοίξει το ολοκαίνουργιο κουτί με τα δημητριακά μου και να ρίχνει το γάλα.

Ε: καλά τα δημητριακά; 

Φ: Ω ναι μ’ αρέσουν πολύ, δεν ξέρω ποιανού είναι αλλά τα αφήνει πάντα έξω και ότι βρω έξω τα τρώω. 

Ε: εσυ δεν αγοράζεις τιποτα μόνο απ τους άλλους τρως;

Φ: βέβαια. Αγοράζω αλλά τα έχω όλα στο ντουλάπι να μην μου τα φάνε...

Του παίρνω τα δημητριακά από τα χέρια και του οκ αφού ξέρεις πως είναι δικά μου μην τα πειράξεις θα φάω και ότι έχεις στο ντουλάπι σου και στο ψυγείο.

νομιζει πως κάνω πλάκα και ρίχνει το γάλα στην σαλατιέρα σε φάση ότι σε γράφω. Του αρπάζω την σαλατιέρα απ τα χέρια, ρίχνω μια ξεγυρισμένη ροχαλα πρωινή παρακαλώ. Του δίνω πίσω το μπολ, έχει μείνει μαλακας, πάω στο ντουλάπι παίρνω τα δημητριακά του, το γάλα και ένα μικρό μπολ και επέστρεψα στο δωμάτιο. Μου έκανε μουτράκια για καμμία βδομάδα, μετά έκανε γλυκές γιατί είχα καλέσει κόσμο για BBQ και πίστευε πως θα φάει τσάμπα  

υγ : γιος εργοστασιάρχη ο «φελος»

εχω και άλλες ιστορίες 

• Like 5
  • Sad 6
Δημοσ.

Όσες ιστορίες διαβάζω, δεν είναι για τσιγκουνιδες αλλά για μιζερους.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το να μην είσαι καλά οικονομικά και το να ζεις άνετα αλλά να συμπεριφερεσαι σαν γύφτος για 1€

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, costacurta είπε

Είναι οι ίδιοι που αγόρασαν (δεν ξέρω πως) το νέο iPhone X και δεν έχουν μία να βάλουν κάρτα. 

Μπα συνήθως θα είναι με κανένα με κουμπιά και θα λένε «αααα δε τα θέλω εγώ αυτά τα διαολια»

Δημοσ.

Στην τελευταία μου χρονια στην Αγγλία, είχα αποφασίσει ότι δεν θα μείνω με Ελληνες, αλλα σε εστία, και είχα βάλει όρο να με βάλουν με "σωστά" άτομα.

Με βάζουν με 2 phdες, που ητανε πολυ καλα παιδια....Δεν με ενοχλουσανε και δεν τους ενοχλουσα καθολου! Οι λογαριασμοι(ρευμα, Ιντερνετ κλπ), πληρωνοντουσαν απο καθένα ξεχωριστά, μαζί με το νοίκι, σαν πάγιο.

Η μία κοπέλα, ήταν μια Jesus Freak η οποία δεν έβγαινε απο το δωμάτιο, και απεξω είχε κολλήσει κάτι αυτοκόλλητα "Jesus is my savior", "jesus loves you" και λοιπα....

Δεν ασχολιόμουνα, ώσπου μια μέρα, γύρισα κουρασμένος απο το πανεπιστήμιο στις 10 το βράδυ! Χωρίς να καταλάβω το πως και το γιατί, αντί να χρησιμοποιήσω

το δικό μου κατσαρολάκι, χρησιμοποίησα το δικό της για να βράσω κάτι λουκάνικα.

Ημουνα στο λάπτοπ στην κουζινα, ξαφνικά την βλέπω να βγαίνει έξω φουριόζα, να χύνει το νερό, και να πετάει τα λουκάνικα στα σκουπίδια.

Σοκαρισμένος τις λέω "Whaaaaat the fuuuuuck are you doing????"

Μου απαντάει ότι αυτό ήταν το κατσαρολάκι της, και ότι το μαγάρισα, της λέω συγνώμη, θα στο πλύνω, κατα λάθος το έκανα, εντελώς αφελώς......

Μου λέει οτι τωρα δεν το θέλει, και να της δώσω 15 λίρες γιατι πλέον "Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει........"

Μετά απο τσακωμό, την γαμωσταυρίζω στα Αγγλικά, και της λέω "Ωραία Χριστιανή είσαι......"

Της δίνω 15 λίρες, αλλα την προειδοποίησα, ότι αν με ξανα ενοχλήσει, θα έχουμε σοβαρά τράβαλα.

Μην τα πολυλογώ, έκανε πολλά προβλήματα και στους άλλους, και τελικά κάναμε χαρτιά για να την διώξουμε απο την εστία, καθώς η κοπέλα

δεν ήταν στα καλά της.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Στην τελευταία μου χρονια στην Αγγλία, είχα αποφασίσει ότι δεν θα μείνω με Ελληνες, αλλα σε εστία, και είχα βάλει όρο να με βάλουν με "σωστά" άτομα.

Με βάζουν με 2 phdες, που ητανε πολυ καλα παιδια....Δεν με ενοχλουσανε και δεν τους ενοχλουσα καθολου! Οι λογαριασμοι(ρευμα, Ιντερνετ κλπ), πληρωνοντουσαν απο καθένα ξεχωριστά, μαζί με το νοίκι, σαν πάγιο.

Η μία κοπέλα, ήταν μια Jesus Freak η οποία δεν έβγαινε απο το δωμάτιο, και απεξω είχε κολλήσει κάτι αυτοκόλλητα "Jesus is my savior", "jesus loves you" και λοιπα....

Δεν ασχολιόμουνα, ώσπου μια μέρα, γύρισα κουρασμένος απο το πανεπιστήμιο στις 10 το βράδυ! Χωρίς να καταλάβω το πως και το γιατί, αντί να χρησιμοποιήσω

το δικό μου κατσαρολάκι, χρησιμοποίησα το δικό της για να βράσω κάτι λουκάνικα.

Ημουνα στο λάπτοπ στην κουζινα, ξαφνικά την βλέπω να βγαίνει έξω φουριόζα, να χύνει το νερό, και να πετάει τα λουκάνικα στα σκουπίδια.

Σοκαρισμένος τις λέω "Whaaaaat the fuuuuuck are you doing????"

Μου απαντάει ότι αυτό ήταν το κατσαρολάκι της, και ότι το μαγάρισα, της λέω συγνώμη, θα στο πλύνω, κατα λάθος το έκανα, εντελώς αφελώς......

Μου λέει οτι τωρα δεν το θέλει, και να της δώσω 15 λίρες γιατι πλέον "Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει........"

Μετά απο τσακωμό, την γαμωσταυρίζω στα Αγγλικά, και της λέω "Ωραία Χριστιανή είσαι......"

Της δίνω 15 λίρες, αλλα την προειδοποίησα, ότι αν με ξανα ενοχλήσει, θα έχουμε σοβαρά τράβαλα.

Μην τα πολυλογώ, έκανε πολλά προβλήματα και στους άλλους, και τελικά κάναμε χαρτιά για να την διώξουμε απο την εστία, καθώς η κοπέλα

δεν ήταν στα καλά της.

Σε άλλο λουκάνικο ήταν το πρόβλημα...

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mary είπε

Όσες ιστορίες διαβάζω, δεν είναι για τσιγκουνιδες αλλά για μιζερους.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το να μην είσαι καλά οικονομικά και το να ζεις άνετα αλλά να συμπεριφερεσαι σαν γύφτος για 1€

συγνωμη αλλα αλλο αποταμιευση, αλλο δε βγαινουν τα κουκια, αλλο η τσιγκουνια. τσιγκουνια ειναι ακριβως να ζεις μεσα στη μιζερια γιατι δε θες να πληρωνεις. οποτε τσιγκουνης = μιζερος εξ ορισμου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikangel είπε

Αυτές οι συμπεριφορές είναι υιοθετημένες από μίζερες οικογένειες που έτσι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Μακρινός συγγενής μου διαρκώς παραπονιέται πως όσα ραντεβού βγαίνει με κοπέλες κατά καιρούς δεν έχουν συνέχεια. Μετά από συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως ποτέ του δεν έχει κεράσει κοπέλα στο πρώτο ραντεβού και τους ζητάει τα μισά χρήματα. Του είπα πως αυτή η συμπεριφορά, όταν έχεις καλέσει μια κοπέλα για φαγητό είναι τουλάχιστον προσβλητική. Η απάντηση του είναι πως δεν είναι κορόιδο να πληρώνει την κάθε μια... Η οικονομική του κατάσταση είναι παραπάνω από καλή καθώς εργάζεται και εισπράττει και ενοίκια. Κοντεύει τα 45 και με αυτά τα μυαλά θα μείνει για χρόνια ακόμα με το @@@@ στο χέρι.      

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι προσβλητικό. Τι σημαίνει αυτό, ότι θα πρέπει να κερνάει κάθε γκόμενα που βγαίνει έξω μαζί του; Τουλάχιστον θα του καθίσει αυτή που θα κεράσει;

Δημοσ.

Η ιστορία ίσως δεν αντικαθροπτιζει τους βόρειους λαούς σαν σύνολο, αλλά προσωπικά μου δημιούργησε τη χειρότερη εντύπωση.

Την Κυριακή του Πάσχα ήμουν Erasmus Σλοβενία, οπότε κανονίσαμε με τους υπόλοιπους Έλληνες να ψήσουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο τραπέζι. Είχαμε καλέσει αρκετά άτομα από πολλές διαφορετικές χώρες.

Τους είχαμε πει ότι εμείς θα πληρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος τους κόστους (3 άτομα δώσαμε πάνω από 150€ για εξοπλισμό, κάρβουνα, κρέατα και ποτά) και ότι αυτοί μπορούσαν να δώσουν από 10 ευρώ ή να φέρουν κάτι δικό τους να συμπληρώσουμε στο τραπέζι. Επίσης, τους είπαμε ότι αν κάποιος δεν έχει αρκετά  χρήματα, να μας το πει και ότι θα τα μοιράσουμε συνολικά. Κανείς δεν ανέφερε ότι έχει τέτοιο πρόβλημα.

Γίνεται λοιπόν το τραπέζι, περνάνε οι μέρες και οι περισσότεροι έκαναν την πάπια να δώσουν το μερίδιο τους. Όταν πέρασαν αρκετές μέρες και καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα, τους τα ζητήσαμε. Κυριολεκτικά όλοι οι βόρειοι έκαναν παζάρια με δικαιολογίες του στυλ  "εγώ ήπια 3 μπύρες και ο άλλος 4 και γιατί να δώσω τα ίδια". Θυμώσαμε τόσο πολύ που από πολλούς δεν δεχτήκαμε τίποτα.

Με εξαίρεση του Ισπανούς και τους Τούρκους που ήταν κύριοι, οι υπόλοιποι ήταν η επιτομή της γυφτιάς. Δεν βοήθησαν καθόλου στα ψώνια και στο ψήσιμο, ήρθαν μόνο την ώρα του φαγητού, δεν έφεραν τίποτα δικό τους και στο τέλος δεν έδωσαν ούτε ένα μικρό ποσοστό από αυτά που έφαγαν.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos pliakos είπε

Δεν στην δινει   όμως ρε φίλε να ζει εις βάρος σου αυτός...? Να είσαι οκ σε υποχρεώσεις σου να κανεις το σκατο παξιμάδι να δίνεις  τα παντα σε παιδί σου και κάτι τέτοιοι τύποι να χρωστάνε δάνεια εσκεμμένα  ενώ εσεις κοιμάσαι κι σκέφτεσε πως να δώσεις 300 ευρώ νοίκι? 

Οκ και εννοειτε ότι δεν θες να ασχοληθείς αλλά δεν σε αφήνουν να αγιάσεις χαχαχα

Το πώς κοιμάται τα βράδια ο καθένας είναι το θέμα. Αν εκείνος ζει οκ με το να χρωστάει 500k και να τον κυνηγάνε στη γωνία είναι δικό του θέμα. 

Έχω πάψει να χαλιέμαι με αυτά. Παιδιά εγώ δεν έχω από επιλογή, αλλά όταν σε παιδιά φίλου μου βλέπω τέτοιες συμπεριφορές, πχ σε παιδότοπο να μην του δίνει μία σοκολάτα ο πατέρας, θα πάω να πάρω εγώ για μένα (και καλά), και θα πάρω και άλλη μία για το παιδί έτσι σαν κέρασμα. Για τον πατέρα δεν θα πάρω τίποτα. Ο φίλος μου έχει κάνει τις επιλογές του, αν θέλει λοιπόν να μοιραστεί ένα καφέ με τη γυναίκα του επειδή είναι τσιγκούνης ή επειδή legit δεν έχει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Και στις 2 περιπτώσεις, ας πρόσεχε. Και αν με ρωτάτε "δηλαδή να μην έκανε παιδί?", ναι να μην έκανε παιδί αν δεν μπορεί να του δώσει μία σοκολάτα 1€. Απλά. 

Ευτυχώς 2€ εμένα δεν θα μου λείψουν, αλλά θα μου λείψει να μη δω το χαμόγελο που παιδιού του όταν του δίνω τη σοκολάτα θα μου λείψει. 

Όπως βέβαια έχει αναφερθεί και προηγουμένως, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είναι τοξικά ναι. 

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος θέλει να αγοράσει κινητό οπότε γίνεται ο εξής διάλογος:

Φ: Πάμε κέντρο να πάρω κινητό;
V: Πάμε για παρέα δεν έχω θέμα.
Φ: Ωραία θα περάσω να σε πάρω να πάμε στο τρένο να κατέβουμε.
Μετά από λίγη ώρα.
Φ:Δεν πάμε με το αυτοκίνητό σου κέντρο γιατί δεν έχω βενζίνη;
V: Δεν μπορώ γιατί θα το πάρουν.
Φ: Ωραία θα περάσω να σε πάρω να πάμε στο τρένο.

Και έρχεται και με παίρνει και το αυτοκίνητο ήταν φουλαρισμένο (πιο πάνω δεν πήγαινε ο δείκτης). Και όχι δεν πήγε να το γεμίσει πριν και ναι πηγαμε με τρένο.

Υ.Γ Έχω ακούσει και το επικό οτι δεν μπορώ να έρθω εκεί που είσαι για καφέ γιατί έχει αέρα(κύμα θάλασσα και σήκωνε νερά) και έχω πλύνει το αυτοκίνητο αν θες έλα εσύ κέντρο....

Επεξ/σία από VonLoutsos
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Αυτο το κανουν αρκετοι στο χωριο μου,εχει ο αλλος 300 στρεμματα καλλιεργια βαμβακι (μιλαμε για 50χιλ € εισοδημα)ειναι ο πατερας του συνταξιουχος αναπηρος απο σωμα ασφαλειας με 2500€ συνταξη το μηνα και παιρνει καφε σε πλαστικο για να γλυτωσει 50 λεπτα,απο 2€ τον δινουν 1.50€ αν τον παρεις πακετο.Καθεται ομως 3 ωρες κανονικα στην παρεα και τον πινει,δεν εχει δουλεια.Κι ομως ζουν αναμεσα μας.

300 στρέμματα βαμβάκι 50χιλιαδες εισόδημα????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...