aggelos87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Πριν δυο βδομάδες θα πήγαινα σε γάμο κολλητού μου. Δεν το έχω γενικά με αυτές τις κοινωνικές υποχρεώσεις και αναρωτιόμουν πόσα πρέπει να του δώσω για δώρο. Ρωτάω την μάνα μου μου λέει 'Ε αφού είναι κολλητός σου δωσ' του τουλάχιστον ένα 100αρικό'. Εντάξει λέω λογικό μου ακούγεται Πάω μερικές μέρες μετά στο σπίτι μιας μακρινής συγγενής μου φραγκάτης και πως το φέρνει η κουβέντα της λέω πως θα πάω στο γάμο του Χ και λέω να του δώσω 100 ευρώ για δώρο. ΤΙ! μου λέει, 100 ευρώ θα του δώσεις;;; Τρελός είσαι;; Ένα 20άρικο δώστου. Εγώ μόνο σε γάμο συγγενών μου λέει αφήνω 50 ευρώ. Στους φίλους, συνεργάτες κλπ απο ένα 20άρικο!! Φυσικά στις περιπτώσεις αυτές ο καθένας δίνει ότι μπορεί και δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ καλό ή κακό ποσό αλλά όταν μιλάμε για άνθρωπο που τα οικονομικά του είναι πάρα πολύ καλά τότε ναι μιλάμε για γυφτιά. Από κουτοπόνηρο έχω σε πελάτη μόνο και μάλιστα φρέσκο. 6 μήνες τώρα μου το έπαιζε κακομοίρης για να καθυστερήσει να πληρώσει. Μια μέρα ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να μην χρωστάει τίποτα. Αφού του υπενθύμισα το χρέος του άρχισε να με αμφισβητεί, πως δεν θυμάμαι καλά, πως δεν χρωστούσε τόσα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα έχει πληρώσει. Όταν ζήτησα τις αποδείξεις άρχισε να κατηγορεί έναν υπάλληλο οτι πήρε-έφαγε τα λεφτά και δεν του έδωσε τις αποδείξεις (Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο). Η συνέχεια της ιστορίας σε 2 βδομάδες που θα τον ξαναδώ 2
nikangel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Αυτές οι συμπεριφορές είναι υιοθετημένες από μίζερες οικογένειες που έτσι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Μακρινός συγγενής μου διαρκώς παραπονιέται πως όσα ραντεβού βγαίνει με κοπέλες κατά καιρούς δεν έχουν συνέχεια. Μετά από συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως ποτέ του δεν έχει κεράσει κοπέλα στο πρώτο ραντεβού και τους ζητάει τα μισά χρήματα. Του είπα πως αυτή η συμπεριφορά, όταν έχεις καλέσει μια κοπέλα για φαγητό είναι τουλάχιστον προσβλητική. Η απάντηση του είναι πως δεν είναι κορόιδο να πληρώνει την κάθε μια... Η οικονομική του κατάσταση είναι παραπάνω από καλή καθώς εργάζεται και εισπράττει και ενοίκια. Κοντεύει τα 45 και με αυτά τα μυαλά θα μείνει για χρόνια ακόμα με το @@@@ στο χέρι. 4 1 1
masteripper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα 1 λαϊκό δικαστήριο του Insomnia. Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και θα συστήσω στους αξιότιμους δικαστές και εισαγγελείς του φόρουμ να εξετάζουν λίγο πιο προσεκτικά τις υποθέσεις καθώς κάθε μια χρήζει ιδιαιτερότητας και καλό είναι να βλέπουμε όλες τις πλευρές προτού αποφανθούμε και βγάλουμε καταδίκη. Το σπίτι του καθενός έχει τα δικά του προβλήματα και γι'αυτό δεν είναι εύκολη η ετυμηγορία. Όντως υπάρχουν τσιγκούνηδες και ακόμη χειρότεροι κουτοπόνηροι μπαταχτσηδες.. εμείς κάνουμε τις επιλογές μας με ποιους θα συναναστραφουμε...οπότε δεν σου κάνει ...από μακριά και αγαπημένοι. Σας αφήνω με μια ιστορία από 1 πραγματικό τσιγκουνη... Αυτός αποτελούσε για αρκετό καιρό θέμα συζήτησης από τον περίγυρο του για την τσιγκουνιά του...ώσπου κάποια στιγμή ..ήρθε το μαντάτο...η κόρη του ηταν βαριά άρρωστη..οι γιατροί δίναν το πολύ 6 μήνες ζωής.. χωρίς σωτηρία....ο τσιγκούνης απλώς ετοιμάστηκε για το μοιραίο...ώσπου κατά τύχη λίγες μέρες μετά την διάγνωση έμαθε για μια πανάκριβη θεραπεία...αμέσως πέταξε για Αμερική με την κόρη του..νομίζω Memorial...μια βδομαδα ..νομίζω 20 μύρια(δραχμές τότε που η δραχμή είχε αξία δεκαετία 90) ..αποτέλεσμα ...η κόρη ζει και βασιλεύει ακόμα... Τα συμπεράσματα δικά σας. Υποσημείωση: δεν είμαι υπέρμαχος της τσιγκουνιας αλλά είμαι σίγουρα κατά του σκορπισματος Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από masteripper 3 1 1
MadPax Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καλά, από συγγενείς γύφτουλες και τοξικούς άλλο τίποτα, βασικά είχανε μάθει από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου που ήταν ψυχοπονιάρης και δεν χαλούσε χατήρια...ειδικά τα αδέρφια του πατέρα μου είναι το κάτι άλλο σε γυφτιά και κουτοπονηριά και να πεις ότι δεν έχουν...Τέλος πάντων με εμένα έπεσαν σε πόρτα αφού άκουσαν και κάτι γαλλικά, και δεν με ενοχλούν χρόνια τώρα. 2
ManFromEarth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, nikangel είπε Αυτές οι συμπεριφορές είναι υιοθετημένες από μίζερες οικογένειες που έτσι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. Μακρινός συγγενής μου διαρκώς παραπονιέται πως όσα ραντεβού βγαίνει με κοπέλες κατά καιρούς δεν έχουν συνέχεια. Μετά από συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως ποτέ του δεν έχει κεράσει κοπέλα στο πρώτο ραντεβού και τους ζητάει τα μισά χρήματα. Του είπα πως αυτή η συμπεριφορά, όταν έχεις καλέσει μια κοπέλα για φαγητό είναι τουλάχιστον προσβλητική. Η απάντηση του είναι πως δεν είναι κορόιδο να πληρώνει την κάθε μια... Η οικονομική του κατάσταση είναι παραπάνω από καλή καθώς εργάζεται και εισπράττει και ενοίκια. Κοντεύει τα 45 και με αυτά τα μυαλά θα μείνει για χρόνια ακόμα με το @@@@ στο χέρι. ασχετο αλλα αν η κοπελα για να κανει σχεση περιμενει να την κερασεις στο πρωτο ραντεβου απο εμενα ειναι ΝΟΤ 16 1 1
nikangel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε ασχετο αλλα αν η κοπελα για να κανει σχεση περιμενει να την κερασεις στο πρωτο ραντεβου απο εμενα ειναι ΝΟΤ 99% των γυναικών που ρώτησα μου απάντησαν πως αν καποιος δεν πληρώσει στο πρώτο ραντεβού τοτε NOT εγγυημένα. Είναι περισσότερο επικοινωνιακό το θέμα παρά οικονομικο Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από nikangel 7 1
ManFromEarth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, nikangel είπε 99% των γυναικών που ρώτησα μου απάντησαν πως αν καποιος δεν πληρώσει στο πρώτο ραντεβού τοτε NOT εγγυημένα. Είναι περισσότερο επικοινωνιακό το θέμα παρά ουσιαστικό Η αληθεια ειναι οτι μονο το 1% απο αυτες που ειναι εκει εξω αξιζει 10
fastnq2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 π@π@ρια μεντολες που λεει και ο γεωργιου.Δεν υπαρχει τσιγκουνης,μιζερος υπαρχει.Ο τσιγκουνης δεν θα βγει για καφε δηθεν γιατι εχει δουλειες η εχει πυρετο,ο μιζερος θα βγει και θα παρει τον καφε με 1.5 οπως ειπε ο φιλος και θα κατσει στα υπουλα στο τραπεζακι για να μην πληρωσει το εξτρα μισο ευρω.Και αντε να ειναι φιλος-η παλευεται,τον αποφευγεις κλπ,αν τον εχεις συγγενη η ακομα χειροτερα μεσα στο σπιτι σου τι γινεται?Ποτε μα ποτε να μην ειστε μαλθακοι-αγαθοι-συγκαταβατικοι με τους συγγενεις(φυσικα δεν μιλαω για αδερφια-πατεραδες-μαναδες)αλλα για αυτον τον υπουλο τον θειο,ξαδερφο,κουνιαδο οπως θες πες το που ψαχνει να σε πατησει σε καθε ευκαιρια.Εχω φιλους που σε κερνανε/τους κερνας 3 φορες σερι και δεν εγινε τιποτα,και ο συγγενης ερχεται να σου δανειστει 20 ευρω και την αλλη μερα κανει πως δεν εγινε ποτε.Αυτοι οι ανθρωποι,ειτε φιλοι ειτε συγγενεις τις περισσοτερες φορες δεν εχουν καν οικονομικο προβλημα,απλα τετοιες αρχες εχουν,ετσι εχουν μαθει να συμπεριφερονται απο το σπιτι τους και να ζουν σε βαρος αλλων. 5 2
JimasGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Σχεδον ολο μου το σοι απαρτιζεται ειτε απο οικονομικα ασθενεστερους είτε απο τσιγκουνηδες σε ακραιο βαθμο. Για τους πρωτους σεβομαι την οικονομικη κατασταση. Για τους δευτερους μιλαμε για ατομα τα οποια εχουν καβατζα περι του μισου εκατομμυριου ευρω τα οποια διαρκως αβγατιζουν και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οταν πηγαινουν για "χοντρο" σκεφτονται και το παραπανω κομματια χαρτι που θα κοψουν. Που τρωνε ληγμενα φαγητα, που δεν δινουν 5€ σε ταξι και αλλαζουνε 3 αστικα συν περπατημα στον ηλιο με βαλιτσες για να πανε στην βιλλα που ειναι χτισμενη σε δυσπροσιτο σημειο.
theo93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, JimasGR είπε Σχεδον ολο μου το σοι απαρτιζεται ειτε απο οικονομικα ασθενεστερους είτε απο τσιγκουνηδες σε ακραιο βαθμο. Για τους πρωτους σεβομαι την οικονομικη κατασταση. Για τους δευτερους μιλαμε για ατομα τα οποια εχουν καβατζα περι του μισου εκατομμυριου ευρω τα οποια διαρκως αβγατιζουν και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οταν πηγαινουν για "χοντρο" σκεφτονται και το παραπανω κομματια χαρτι που θα κοψουν. Που τρωνε ληγμενα φαγητα, που δεν δινουν 5€ σε ταξι και αλλαζουνε 3 αστικα συν περπατημα στον ηλιο με βαλιτσες για να πανε στην βιλλα που ειναι χτισμενη σε δυσπροσιτο σημειο. μετράει το ταξίδι και όχι ο προορισμός :P 1
zx1234r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 ΧΑΧΑΧΑ με αυτά θυμήθηκα έναν παλιό μου διευθυντή. Κάθε Παρασκευή έστελνε ο προιστάμενος κάποιο παιδί στο φούρνο να πάρει ένα κάρο διαφορετικά κουλούρια για όλους. Ολικής, καλαμποκιού, σοκολάτας κτλ. Λοιπόν ο συγκεκριμένος διευθυντής γούσταρε πολύ τη σοκολάτα οπότε κάθε φορά που έσκαγε μύτη το παιδί με τα κουλούρια, τον παρακαλάγαμε να αφήσει καμία σακούλα με σοκολατένια μπας και προλάβουμε να φάμε γιατί πήγαινε σαν το κοράκι και καθόταν πάνω απο το πιάτο και τα ρήμαζε όλα. Μιλάμε για 6-7 σοκολατένια για 12 άτομα. Μετά φυσικά τον έπιανε κόψιμο. Αλλά αυτό γινόταν για χρόνια. Μια μέρα λοιπόν ένας προιστάμενος τον έκραξε και εκείνος θίχτηκε και μας έταξε κέρασμα το επόμενο πρωί. Ε λοιπόν μου φέρνει μία κουρού και μου λέει κόψτην για τον όροφο. Βάλαμε όλοι τα γέλια και εκείνος ξαναθίχτηκε γιατί σοβαρολογούσε. Φυσικά κάθε μέρα ανάγκαζε κάποιον απο εμάς να πάει να τον πάρει απο το σπίτι του και να τον ξαναπάει το απόγευμα και συνέχεια κλαιγόταν για τα χρήματα και τις βενζίνες. Όταν η εταιρία έκλεισε μάθαμε ότι είχε 2 λογαριασμούς απο 5.000.000€ στον καθένα. 2 1
valkon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, ciyo είπε Τα σφηνάκια τα κερναγε γιατί περίμενε κάτι, έκανε επένδυση Καλά θα κάνετε όλοι σας να είσαι σωστοί με τα λεφτά ειδικά μεταξύ φίλων γιατί έχουν γίνει χοντρές μαλακίες Σώπα που θα πληρώνουμε κιόλας τα σφηνάκια τους
Anagnwstis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Το κάθε ευρώ είναι ευρώ τσιγκούνης ξετσιγκουνης έτσι είναι όσο εσείς σκορπάτε και πληρώνετε 3€ τον καφέ ένας έξυπνος κάνει και καταθέσεις 2
l337 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, nikangel είπε 99% των γυναικών που ρώτησα μου απάντησαν πως αν καποιος δεν πληρώσει στο πρώτο ραντεβού τοτε NOT εγγυημένα. Είναι περισσότερο επικοινωνιακό το θέμα παρά οικονομικο Που ρώτησες εσύ.. όπως γράφεις παραπάνω. Ίσως να ήταν σοφό μάλιστα να έβλεπες τι κάνεις λάθος με τις (γυναικείες) παρέες σου. Αυτό το τσουβάλιασμα (που έγραψες παραπάνω) επ' ουδενί δεν χαρακτηρίζει τις γυναίκες γενικότερα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις