bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε Στην καλύτερη να την πάω και να την αφήσω σε μία πιάτσα ταξί. Gentleman.... 2 λεπτά πριν, TasosPk είπε Μπραβο μπραβο και παλι μπραβο για να μην ξεχνιόμαστε ευχαριστώ. 2 λεπτά πριν, TasosPk είπε βγαζουν τα 20πλασια απο σενα δεν θα το κανουν ποτε αυτο? Δεν είπα ότι όποιος βγάζει τα 20 πλασια θα με ξεπεράσει... Είπα ότι όποιος πάει μπουζούκια κ βγάζει τα 20 πλασια θα με ξεπεράσει σίγουρα. Συγκρίνω θαμώνες κ όχι εισοδήματα. Όπως κ ποδοσφαιριστές που πάνε μπουζούκια κ κάνουν ζημιά κ όχι ποδοσφαιριστής που δεν περνάνε ούτε απέξω... 1
TasosPk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, bill999r είπε ευχαριστώ. Να φανταστώ παλαιο πασοκ ορθόδοξο ε? 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, bill999r είπε Gentleman.... Αυτό στο δεύτερο σκέλος αμα δεν πέρασα καλά και είχε άσχημη συμπεριφορά. Να συμεριλαμβανεις όλη την απαντηση και όχι μόνο επιλεκτικά σημεία σε παρακαλώ
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TasosPk είπε Να φανταστώ παλαιο πασοκ ορθόδοξο ε? Καμία σχέση αδερφέ. Δεν επικροτω τέτοιες συμπεριφορές ούτε συχνάζω πλέον σε μπουζούκια. Πλέον είναι άλλες οι υποχρεώσεις μου κ φυσικά άλλες οι προτεραιότητες μου. Επίσης πλέον με κουράζει η συγκεκριμένη διασκέδαση και βασικα δεν με ιντριγκάρει. Αλλά όπως όλοι φαντάζομαι, έχω περάσει κ εγώ από διάφορες φάσεις. Όπως γράφω κ στο παραπάνω ποστ που μάλλον δεν πρόλαβες να διαβάσεις συγκρίνω θαμώνες κ όχι εισοδήματα. 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Αυτό στο δεύτερο σκέλος αμα δεν πέρασα καλά και είχε άσχημη συμπεριφορά. Να συμεριλαμβανεις όλη την απαντηση και όχι μόνο επιλεκτικά σημεία σε παρακαλώ Ρε συ πως γίνεται να περάσεις χάλια σε πρώτο ραντεβού;;; Δηλαδή τι μπορεί να έχει γίνει για να θες να την παρατήσεις σε μια πιάτσα ταξί; Ή ήμουν πολύ τυχερός με αυτές που έβγαινα ή πολύ ανεκτικός... Ποτέ μου δεν έχω πει ότι δεν έχω περάσει καλά ακόμη κ αν η φάση τελικά δεν περπάτησε... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από bill999r
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bill999r είπε 18 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Ρε συ πως γίνεται να περάσεις χάλια σε πρώτο ραντεβού;;; Δηλαδή τι μπορεί να έχει γίνει για να θες να την παρατήσεις σε μια πιάτσα ταξί; Ή ήμουν πολύ τυχερός με αυτές που έβγαινα ή πολύ ανεκτικός... Ποτέ μου δεν έχω πει ότι δεν έχω περάσει καλά ακόμη κ αν η φάση τελικά δεν περπάτησε... Όπως σου έγραψα και παραπάνω κάποια παραδείγματα πολλά μπορουν να με ενοχλήσουν κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά μιας κοπέλας που πιστεύει πως ο χρόνος της αξίζει παραπάνω απο τον δικό μου και ότι πρέπει να ανταμειφθεί που τον ξοδεύει μαζί μου. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι έξοδα θέλει στα ραντεβού του, να κεράσει η να μην κεράσει, να την γυρίσει η να μην τη γυρίσει σπίτι της. Το αποτέλεσμα ομως είναι που μετράει. Δηλαδη αν προχωρήσει η κατάσταση με την κοπέλα ο ένας το έκανε με περισσότερα έξοδα, αν δεν προχώρησει η κατάσταση με την κοπέλα τότε και οι δύο χάσαμε χρόνο αλλά μόνο ένας έχασε χρήματα μάντεψε ποιος. Και μάντεψε ποιος θα γυρίσει μετα το ακυρο σπίτι του με το κεφάλι ψηλά. Επειδή έχουμε βγει πολύ οφ τόπικ το τελειώνω εδω Καλή συνέχεια Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Zengar Zombolt
fotisdra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Παλιά ιστορία ... Μας έχει καλέσει σε βιλαρα φίλης στην εξοχή ένας φίλος που παιζόταν κάτι μαζί της για ψάρεμα και φαγοπότι 2ημερο.ξεκινάμε τρία άτομα με το αυτοκίνητο του τσιπη της ιστορίας ,εμένα και τον φίλο που μας κάλεσε. Πάμε για βενζίνη λέμε (στον πάτο ο δείκτης) ας βάλουμε 60 από 20 ο καθένας. Λέει από 25 θα βάλετε έχει τουλάχιστον 10€ μέσα.οκ.Φτάνουμε.λεει η κοπέλα να ανοίξουμε κάνα κρασί το έχουν φτιάξει οι γονείς μου.δοκιμαζει ο τσιπης πρώτα λέει :τι μαλάκια είναι αυτή; Αφού ενώ δεν πίνω κρασί βάζω από περιέργεια και ήταν κρασαρα . Ήπιε 5 μπουκάλια μέχρι να φύγουμε. Στο ψάρεμα την δεύτερη μέρα δεν ήρθε γιατί γέμιζε σακούλες σκουπιδιων με πορτοκάλια και λεμόνια από τον κήπο της κοπέλας. Επίσης πήρε και ψάρια από την κατάψυξη φεύγοντας. Αυτά και ήταν από τις πρώτες φορές που βρεθήκαμε με τον τύπο. Πλέον είμαστε καλοί φίλοι και παρά τα ελλατωματα του ξέρω ότι είναι ψυχούλα και δεν λογαριάζει με τα χρήματα τους ανθρώπους. Αν είχα κόψει με τον άνθρωπο αυτό όπως έλεγε η κοινή λογική στην αρχή θα ήμουν πιο φτωχός και ας έχω βάλει και 10-20-100 παραπάνω στην προσωπική μας σχέση από ότι έχει βάλει αυτός 3
bromiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Άλλος ένας που μάλλον έτρωγε φάπες από τους γονείς του αντί οι γονείς να του αγοράζουν γλυκά, φαγητά και διάφορα άλλα δώρα. Καλά Βασιλάκη αγόρι μου μην στεναχωριέσαι... γλύψε τώρα το γλυφιτζούρι σου και άσε τους σαρκασμούς γι αυτούς που τους καταλαβαίνουν γιατί εσύ δεν το χεις. 1
talibanakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, dpolal είπε Όπως επίσης και πως οι περισσότεροι στην επαρχία είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Καλα λες,δεν υπαρχουν αλλα επαγγελματα στην επαρχια. Μονο εσεις οι πρωτευουσιανοι κανετε πραγματικες δουλειες. 1 1
akishellas1979 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Eχω διαφορες υποχρεωσεις διατορφη -ενοικιο-αυτοκοινητο κτλ ... σαν χωρισμενος με παιδι ,ειχα βρει μια κοπελα που δεν δουλευε κ φυσικα οσο μπορουσα την βοηθουσα ,οταν βγαιναμε πληρωνα εννοειται καφεδες -φαγητο κ που κ που κανα ποτο που οταν πηγαιναμε για ποτο δεν ηταν φυσικα απο ενα ... Ενω περναγε λοιπον ο καιρος κ να πω οτι τα ειχα ολα δηλαδη φαγητο ετοιμο κτλ δεν εκανε κινησει να βρει δουλεια κ της ειπα γιατι δεν ψαχνεις για κατι κ ψιλοστραβωσε κ τσακωθηκαμε κ αρχισε πως στην προηγουμενη τα ειχα ολα πληρωμενα ... επισης πως δεν παει για 8 ωρες να δουλεψει για 400ε (της ειχα πει ξεκινας με αυτα μεχρι να βρεις κατι καλυτερο), τελοσπαντων μεσα απο την τυχη της βρηκε δουλεια εκει που ειχε σπουδασει κ ηταν τυχερη διοτι εκει που την πηραν αν ηταν στο χωριο της δεν θα πηγαινε ουτε του αγιου .... κ πως επειδη πλεον εμενε στην αθηνα ειχε πολυ περισσοτερες θεσεις εργασιας στον τομεα που ειχε σπουδαση. Οταν λοιπον επιασε με το καλο μετα πο κανα 7μηνο περιπου συμφωνησαμε επειδη ολα τα εξοδα του σπιτιου τα πληρωνα εγω οπως κ το ενοικιο να μου δινει 100ε δηλαδη τα μισα περιπου απο το ενοικιο κ τιποτα αλλο κ ο μισθος που επερνε ηταν 850ε πλεον σχεδον... κοντα στα λεφτα μου . Περναει ο καιρος ενω ειχε πλρωθει κ τι να κανω μετα απο 20 μερες που τα ζηταω τα 100ε με ειπε κ γυφτο 😄 .... Περιτττο να πω πως ενω το ειχε ξεπερασει κ μου τα εδινε παντα ξεμενε απο λεφτα καθε μηνα !!! πως τα καταφερνει μονο η ιδια το ηξερε... κ πλεον ειχε αρχισει νεες γκρινιες οτι πηγαινοερχεται στην δουλεια της για εμενα δηλαδη αν δεν ηταν μαζι μου θα εβρισκε σπιτι διπλα στην δουλεια της (της ειχα απαντησα φυσικα να παει να βρει), η πλακα ειναι πως δουλευει 5 μερες καθημερινη απο 6 ωρες κ κανει μια ωρα να παει με την συγκοινωνια στο περιπου κ μια να γυρισει κ επειδη πολλες φορες δεν τα προλαβαινει περνει ταξι.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΓΑ ΕΓΩ . Οταν της λεω πως πριν βρεις δουλεια κ ερθεις σπιτι μου με ειχες βρει εδω δηλαδη δεν σε πηρα εγω απο αθηνα κ σε εφερα π.χ. πειραια νευριαζει απο πανω ....δεν ξερω νιωθω μερικες φορες αχαριστια ...Επισης φαγητο σπιτι ειχα οταν πειναγε 😅 κ ετσι ετρωγα συνηθως απο εξω η απο τη μανα μου οταν μου εφερνε κ η δικαιολογια της ηταν πως στην προηγουμενη τα ειχα ολα πληρωμενα αν της ιεχα κ αυτηνης κ δεν δουλευε θα τα εκανε (φυσικα ουτε στην αρχη που την γνωρισα δεν τα εκανε αλλα λεμε) ... η απαντσησ μου ηταν πως τοτε εκτος οτι επερνα παραπανω λεφτα το παιδι ηταν νεογεννητο κ βοηθαγαν κ οι γονεις της κοπελας εν μερη στο ενοικιο .... Εντελει μαλακες πολλοι κ αχαριστια πολλοι ... Επισης για καποια σχολια περι κερασ,ατος της κοπελας ,ειδικα στο πρωτο ραντεβου εφοσον μπορεις πρεπει να κεραεις την κοπελα κ επισης αν μπορεις ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ οταν βγαινεις μαζι της ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ . Να το θυμαστε ... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akishellas1979 1
bromiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Eχω διαφορες υποχρεωσεις διατορφη -ενοικιο-αυτοκοινητο κτλ ... σαν χωρισμενος με παιδι ,ειχα βρει μια κοπελα που δεν δουλευε κ φυσικα οσο μπορουσα την βοηθουσα ,οταν βγαιναμε πληρωνα εννοειται καφεδες -φαγητο κ που κ που κανα ποτο που οταν πηγαιναμε για ποτο δεν ηταν φυσικα απο ενα ... Ενω περναγε λοιπον ο καιρος κ να πω οτι τα ειχα ολα δηλαδη φαγητο ετοιμο κτλ δεν εκανε κινησει να βρει δουλεια κ της ειπα γιατι δεν ψαχνεις για κατι κ ψιλοστραβωσε κ τσακωθηκαμε κ αρχισε πως στην προηγουμενη τα ειχα ολα πληρωμενα ... επισης πως δεν παει για 8 ωρες να δουλεψει για 400ε (της ειχα πει ξεκινας με αυτα μεχρι να βρεις κατι καλυτερο), τελοσπαντων μεσα απο την τυχη της βρηκε δουλεια εκει που ειχε σπουδασει κ ηταν τυχερη διοτι εκει που την πηραν αν ηταν στο χωριο της δεν θα πηγαινε ουτε του αγιου .... κ πως επειδη πλεον εμενε στην αθηνα ειχε πολυ περισσοτερες θεσεις εργασιας στον τομεα που ειχε σπουδαση. Οταν λοιπον επιασε με το καλο μετα πο κανα 7μηνο περιπου συμφωνησαμε επειδη ολα τα εξοδα του σπιτιου τα πληρωνα εγω οπως κ το ενοικιο να μου δινει 100ε δηλαδη τα μισα περιπου απο το ενοικιο κ τιποτα αλλο κ ο μισθος που επερνε ηταν 850ε πλεον σχεδον... κοντα στα λεφτα μου . Περναει ο καιρος ενω ειχε πλρωθει κ τι να κανω μετα απο 20 μερες που τα ζηταω τα 100ε με ειπε κ γυφτο 😄 .... Περιτττο να πω πως ενω το ειχε ξεπερασει κ μου τα εδινε παντα ξεμενε απο λεφτα καθε μηνα !!! πως τα καταφερνει μονο η ιδια το ηξερε... κ πλεον ειχε αρχισει νεες γκρινιες οτι πηγαινοερχεται στην δουλεια της για εμενα δηλαδη αν δεν ηταν μαζι μου θα εβρισκε σπιτι διπλα στην δουλεια της (της ειχα απαντησα φυσικα να παει να βρει), η πλακα ειναι πως δουλευει 5 μερες καθημερινη απο 6 ωρες κ κανει μια ωρα να παει με την συγκοινωνια στο περιπου κ μια να γυρισει κ επειδη πολλες φορες δεν τα προλαβαινει περνει ταξι.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΓΑ ΕΓΩ . Οταν της λεω πως πριν βρεις δουλεια κ ερθεις σπιτι μου με ειχες βρει εδω δηλαδη δεν σε πηρα εγω απο αθηνα κ σε εφερα π.χ. πειραια νευριαζει απο πανω ....δεν ξερω νιωθω μερικες φορες αχαριστια ...Επισης φαγητο σπιτι ειχα οταν πειναγε 😅 κ ετσι ετρωγα συνηθως απο εξω η απο τη μανα μου οταν μου εφερνε κ η δικαιολογια της ηταν πως στην προηγουμενη τα ειχα ολα πληρωμενα αν της ιεχα κ αυτηνης κ δεν δουλευε θα τα εκανε (φυσικα ουτε στην αρχη που την γνωρισα δεν τα εκανε αλλα λεμε) ... η απαντσησ μου ηταν πως τοτε εκτος οτι επερνα παραπανω λεφτα το παιδι ηταν νεογεννητο κ βοηθαγαν κ οι γονεις της κοπελας εν μερη στο ενοικιο .... Εντελει μαλακες πολλοι κ αχαριστια πολλοι ... Τι κατεβατό έγραψες βρε θηρίο 6 και 20 το πρωί!!! Εν ολίγοις η νεροφίδα αχάριστη έψαχνε όχι για σύντροφο αλλά για χορηγό... 11 λεπτά πριν, talibanakos είπε Καλα λες,δεν υπαρχουν αλλα επαγγελματα στην επαρχια. Μονο εσεις οι πρωτευουσιανοι κανετε πραγματικες δουλειες. Ε ναι... Δεν τους βλέπεις που συνέχεια από την πολύ κούραση όλο σκύβουν για να δουν μην τους έφυγε κανένας πόντος από το καλσόν....;;; 2
talibanakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, kallair είπε αι κανει την θεϊκη ΓΥΦΤΙΑ η αδερφη του κουμπαρου του αδερφου μου κ απλα συμπληρωσε το απαιτουμενο ποσο κ πληρωσε για αυτην και το αγορι της... Κοινως, εφαγε απο 2ευρώ απο καμια 10-15αρια ατομα.... Να εχουμε μεινει μαλακες κ να μην λεει κανενας τπτ απο το σοκ της γυφτιας της. Σκηνικο πριν χρονια,σερβιτορος,αλλα εχει γινει και στο ντελιβερυ. Με πληρωνουν ξεχωριστα 2 ατομα,ο πρωτος μου αφηνει 50 λεπτα. Ο δευτερος με πληρωνει 50 λεπτα λιγοτερα,χρησιμοποιοντας τα 50 λεπτα που αφησε ο πρωτος. Τον ξεφτιλισε ασχημα ο φιλος του.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις