Conan2046 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Γεια σας, θέλω κάποιο πρόγραμμα εύρεσης διπλών αρχείων, όμως επειδή μιλάμε για χιλιάδες μικρά έως πολύ μικρά αρχεία δεν είναι δυνατόν να επιλέγω ένα ένα ποιο θα σβήσω. Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να επιλέξω να παραμείνουν τα αρχεία από ένα συγκεκριμένο φάκελο αν το διπλό υπάρχει σ' αυτόν τον φάκελο Ο λόγος είναι ότι πολλά αρχεία ταξινομούνται σ' αυτόν τον φάκελο ενώ τα αρχικά μπορεί να είναι σε πολλούς διαφορετικούς φακέλους Υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα;
skar1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Γεια σας, θέλω κάποιο πρόγραμμα εύρεσης διπλών αρχείων, όμως επειδή μιλάμε για χιλιάδες μικρά έως πολύ μικρά αρχεία δεν είναι δυνατόν να επιλέγω ένα ένα ποιο θα σβήσω. Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να επιλέξω να παραμείνουν τα αρχεία από ένα συγκεκριμένο φάκελο αν το διπλό υπάρχει σ' αυτόν τον φάκελο Ο λόγος είναι ότι πολλά αρχεία ταξινομούνται σ' αυτόν τον φάκελο ενώ τα αρχικά μπορεί να είναι σε πολλούς διαφορετικούς φακέλους Υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα; Duplicate finder μέσα από το app - ccleaner Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από skar1983
Conan2046 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δεν νόμίζω ότι το ccleaner έχει τέτοια δυνατότητα αυτόματης επιλογής ποιών θα παραμείνουν ή ποιών θα σβηστούν.
skar1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν νόμίζω ότι το ccleaner έχει τέτοια δυνατότητα αυτόματης επιλογής ποιών θα παραμείνουν ή ποιών θα σβηστούν. https://www.techspot.com/downloads/7148-wise-duplicate-finder.html
adi32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δούλευα το cc cleaner και μου έβρισκε διπλές φώτο κλπ αλλά τώρα τελευταία βλέπω ότι ενώ υπάρχουν δίπλα αρχεία σε 2 φακέλους δε μου τα δείχνει
HamerZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Doublekiller Pro. Χρόνια για καθάρισμα διπλών αρχείων. Περιορισμοί: 1) Με κάποιες γραμματοσειρές ή πχ σύβμολο boullet που μπορεί να υπάρχει στον τίτλο μιας σελίδας που κατέβασες κ.α. 2) Βουλγάρικα, Γερμανικά γράμματα/γλώσσα (από προσωπική χρήση μέχρι τώρα) 3) Αν το μονοπάτι / path υπερβαίνει τους 256 χαρακτήρες Μπορείς να το τρέξεις σε πολλαπλά παράθυρα, έχει τύχει να έχω ανοικτά 5-7 παράθυρα για διαφορετικούς φακέλους. Έχει αρκετές παραμέτρους όσον αφορά τίτλο αρχείου, μέγεθος κ.α. Πχ έχω ένα info.txt το οποίο το μετονόμασα σε infos_MyPhone.txt. Μπορώ να του ορίσω να αγνοήσει το όνομα των αρχείων και να ερευνήσει μόνο το περιεχόμενο Content (Complete File, Fingerprint(CRC), Byte-Per-Byte Comparison και το μέγεθος Size (exactly). Έχει την επιλογή Select First Files of Groups ή Last ή By Criteria Απαιτεί μεγάλη προσοχή τόσο στην ρύθμιση που θα κάνεις για την αναζήτηση όσο και την επιλογή στο τέλος ποια αρχεία θα διαγράψεις. Σε σημαντικά αρχεία θα συμβούλευα να κρατιέται ένα αντίγραφο του/των φακέλων/αρχείων για παν ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα