Προς το περιεχόμενο

δεξί κλικ-> δημιουργία

m4rvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κανω λαθος, βλεπω προγραμμα της IOBIT? Εκτος απο το Driver Booster της συγκεκριμενης εταιριας ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ειχα το Advanced SystemCare, και μου εκανε χιλιες δυο ζημιες στη Registry και αναγκαστηκα να κανω format στο Laptop γιατι εβγαζε παντου χιλια δυο προβληματα. Στο λεω οτιδηποτε αλλο προγραμμα ΑΥΤΗΣ της εταιριας εκτος το Driver Booster ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΜΕΣΑ Format και ολα θα διορθωθουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα με το δεξι κλικ δυστυχως υπαρχει πριν βαλω το advance system care....  με το που ανοιξα το λαπτοπ ολοκαινουριο..το advance system care to εχω ηδη απεγκαταστησει.πως συνεχιζω?

Επεξ/σία από m4rvel

Μόλις τώρα, m4rvel είπε

Το προβλημα με το δεξι κλικ δυστυως υπαρχει πριν βαλω το advance system care.... το οποιοκαι εχω ηδη απεγκαταστησει.

Φιλε μου εχεις και το IOBIT Uninstaller βλεπω, κανω λαθος? Λοιπον, μονο φορματ σε σωνει, και ειμαι σιγουρος 100% σε αυτο που λεω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το εχω, το εχω απεγκαταστηει απο εχθες.. μα το προβλημα με το δεξι κλικ - δημιουργια το ειχα απο το πρωτο δευτερολεπτο που ανοιξα το λαπτοπ.. το advance system care το εγκατεστησα πολυ αργοτερα και το απεγκατεστησα.. μονο το booster εχω.. δεν ξερω γιατι η εφαρμογη που μου ειπατε να κατεβασω δειχνει και το unistaller.

Να επισημάνω οτι οταν περιμενω καμποσα δευτερολεπτα και μου εμφανισει την λιστα στο new μετα δεν αργει ξανα να ανοιξει.. αν τα κλεισω ολα και μετα ξανα προσπαθησω ξανα αργει μεχρι να μου ανοιξει παλι την λιστα και μετα να μην αργει παλι...

Καταγραφή.PNG

Επεξ/σία από m4rvel

Εχουν "πειραξει λανθασμενα" την Registry τα προγραμματα αυτα, γι αυτο σου βγαζει αυτο το προβλημα, και αλλα προβληματα που ισως δεν τα βλεπεις.

Φιλε μου επιμενω γιατι για να το λεω ξερω, με Format και προσοχη μετα τι προγραμμα εγκαθιστας, ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.

Κι οταν λεω Format Εννοω ΚΑΘΑΡΟ format. Απο USB.

Το προβλημα το ειχα απο το πρωτο δευτερολεπτο που αγορασα το λαπτοπ  εδω και ενα μηνα ΧΩΡΙΣ να εχω κατεβασει καμια εφαρμογη το advance system care το κατεβασα προχθες..

Μόλις τώρα, m4rvel είπε

Το προβλημα το ειχα απο το πρωτο δευτερολεπτο που αγορασα το λαπτοπ  εδω και ενα μηνα ΧΩΡΙΣ να εχω κατεβασει καμια εφαρμογη το advance system care το κατεβασα προχθες..

Ακομη και ετσι να ειναι που λες απο το πρωτο λεπτο, (Αν και εγω "Επιμενω Βλεπω "Πειραγμενη Registry") Με ενα Καθαρο Format θα λυθει.

Eυχαριστώ για την απαντηση..θα κανω καποια στιγμη και θα επανελθω. απλα δεν γνωριζω πως θα κανω boot από usb στο teclast + οτι δεν εχω key για windows. 😕

Μόλις τώρα, m4rvel είπε

Eυχαριστώ για την απαντηση..θα κανω καποια στιγμη και θα επανελθω. απλα δεν γνωριζω πως θα κανω boot από usb στο teclast + οτι δεν εχω key για windows. 😕

Δεν χρειαζεται κλειδι, τα Windows εδω και καιρο πλεον, ειναι περασμενα "Στην Μητρικη". Θα ενεργοποιηθουν μονα τους "Αυτοματα" με το που θα τα περασεις και συνδεθουν στο Internet.

Οσο για το πως θα τα περασεις, ειναι πολυ πιο ευκολο απ οτι φανταζεσαι

δλδ απλα εγκαθιστω τα windows και θα μου ενεργοποιηθουν αυτοματα μονα τους? Επισης απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι μονο οτι εχω ηδη ? ΔΛΔ windows 10 home? Aλλιως θελω κλειδι καινουριο σωστα?

19 λεπτά πριν, m4rvel είπε

δλδ απλα εγκαθιστω τα windows και θα μου ενεργοποιηθουν αυτοματα μονα τους? Επισης απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι μονο οτι εχω ηδη ? ΔΛΔ windows 10 home? Aλλιως θελω κλειδι καινουριο σωστα?

Θα ενεργοποιηθουν αυτοματα μονα τους μολις συνδεθεις στο ιντερνετ.

Κατάλαβα, απλα εχω ενα θεμα με το teclast στο πως θα μπουταρω απο usb ,σε εναν σταθερο που ειχα δεν ειχα προβλημα, εδω  ειναι αρκετα διαφορετικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...