Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Έκανα μία κράτηση μέσω booking σε ξενοδοχείο  το οποίο έλεγε ότι μπορώ να ακυρώσω χωρίς επιβάρυνση μέχρι τελευταία στιγμή. Ο ξενοδόχος μου ζήτησε λεφτά 15 μέρες νωρίτερα για να επιβεβαιώσει λέει την κράτηση και του τα έβαλα μέσω τράπεζας. Δύο μέρες μετά αποφασίζω να ακυρώσω την κράτηση γιατί ο άνθρωπος είναι τραγικός και δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει για θέματα διαμονής στο ξενοδοχείο στο παραμικρό και μου ζήταγε και έξτρα λεφτά. Τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που του κατέθεσα γιατί είναι θέμα λογιστηρίου και θα έχει ζημιά. Καμία συμβουλή?

• Confused 4
  • Sad 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Μιλάς με booking. Τίποτα άλλο. 

Λέει ότι πλήρωσε μέσω τραπέζης (με κατάθεση σε λογαριασμό καταλαβαίνω έτσι όπως το λέει), μάλλον το Booking δεν μεσολάβησε πουθενά (νομίζω εκεί πληρώνεις μόνο με κάρτα). Πολλοί ψάχνουν μέσω booking καθαρά για θέμα διευκόλυνσης και μετά παίρνουν τηλέφωνο απευθείας το ξενοδοχείο και αποφεύγουν το booking για να γλυτώσουν προμήθειες ή/και πληρωμή με κάρτα. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος, ας μας ενημερώσει τι έκανε ακριβώς.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν η κράτηση έγινε μέσω booking, να μιλήσεις με support.

Αν έκανες κατάθεση και εκτός booking εε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι..

• Like 4
Δημοσ.

μέσω booking θα βγάλεις άκρη. το φοβούνται οι ξενοδόχοι.

τώρα αν πήγες να κάνεις φουστιά, να κάνεις κράτηση εκτός booking για να γλυτώσεις την προμήθεια....

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις πάει ακόμα στο ξενοδοχείο; 

Αφού η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τελευταίας στιγμής κανονικά δεν έπρεπε να πληρώσεις τίποτα και πρέπει να σου γυρίσει τα λεφτά. 

Τι πρόβλημα έχει το λογιστήριο; Σου έκοψε απόδειξη;

Δεν έδωσες πιστωτική κάρτα όταν έγινε ή κράτηση; Γιατί ήθελε έμβασμα σε τράπεζα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε

μέσω booking θα βγάλεις άκρη. το φοβούνται οι ξενοδόχοι.

τώρα αν πήγες να κάνεις φουστιά, να κάνεις κράτηση εκτός booking για να γλυτώσεις την προμήθεια....

99% αυτο εκανε οποτε τον ηπιε.

Πρεπει να την πατησει καποιος για να καταλαβει οτι τα 20-30 ευρω που θα γλυτωσει αν παρακαμψει το booking θα τα πληρωσει πολλαπλασια αν ο ξενοδοχος ειναι απατεωνας. 

Παθων και μαθων.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dsvee είπε

Αφού η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τελευταίας στιγμής

Αυτό το αναφέρει στο Booking, αν η κράτηση έγινε εκτός booking τότε μπορεί κάλλιστα και να μην ισχύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Αφού γράφει ότι έκανε μια κράτηση μέσω booking. Στην πρώτη πρόταση του είναι μετά το καλημέρα. 

Ναι, αλλά μετά λέει ότι έκανε κατάθεση μέσω τράπεζας. To booking ζητάει κάρτα. Το ένα αναιρεί το άλλο. Μπορεί να εννοούσε ότι βρήκε το ξενοδοχείο στο booking, όχι ότι έκανε κράτηση από εκεί. Όπως και να έχει, ας μπει ο ίδιος και να μας διαφωτίσει.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 5
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagf είπε

Καλημέρα σε όλους! Έκανα μία κράτηση μέσω booking σε ξενοδοχείο  το οποίο έλεγε ότι μπορώ να ακυρώσω χωρίς επιβάρυνση μέχρι τελευταία στιγμή. Ο ξενοδόχος μου ζήτησε λεφτά 15 μέρες νωρίτερα για να επιβεβαιώσει λέει την κράτηση και του τα έβαλα μέσω τράπεζας. Δύο μέρες μετά αποφασίζω να ακυρώσω την κράτηση γιατί ο άνθρωπος είναι τραγικός και δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει για θέματα διαμονής στο ξενοδοχείο στο παραμικρό και μου ζήταγε και έξτρα λεφτά. Τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που του κατέθεσα γιατί είναι θέμα λογιστηρίου και θα έχει ζημιά. Καμία συμβουλή?

κακως του εβαλες τα λεφτα μπροστα, δεν ειχες καμια υποχρεωση. επρεπε με το που σου ζητησε κατι τετοιο να επικοινωνησεις με το booking. εκτος και αν συννενοηθηκατε για καλυτερη τιμη εκτος booking, στην οποια περιπτωση θα σου ζητησε λογικα να κανεις ακυρωση και να γινει αλλιως η δουλεια.. οποτε εκει μενεις ξεκρεμαστος αν κατι παει στραβα

αποδειξη για τα χρηματα που του εβαλες ως πληρωμη για τη κρατηση, σου εστειλε? φαινεται απο καπου οτι ο λογαριασμος εχει σχεση με το ξενοδοχειο? γιατι καπως πρεπει να αποδειξεις στο booking οτι τα χρηματα πηγαν στο ξενοδοχειο και οχι σε καποιον ασχετο

Επεξ/σία από duende
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου εχεις πληρωσει πηγαινε...

Παρε μαζι κατσαριδες και ποντικια και αμόλησε τα σε διαφορους χωρους του ξενοδοχειου.

Τραβα φωτογραφιες  ξεκινα και ανεβαζε τις  στα Social, σε tripAdvisor Booking κτλ μαζι με μια χαλια κριτικη....

• Sad 2
Δημοσ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Ο ιδιοκτήτης μου ζήτησε να τον πληρώσω γιατι λεει ήθελε να επιβεβαιώσει την κράτηση. Βλακεία μου γιατι δεν ημουν υποχρεωμένος αλλα σε καλη πίστη και με την λογική οτι ο τυπος μπορουσε να μου το ακυρωσει τελευταια στιγμη και να εμενα ξεκρεμαστος. 

Εχω αποδειξη πληρωμης

Η κρατηση υπαρχει στο booking

53 λεπτά πριν, duende είπε

κακως του εβαλες τα λεφτα μπροστα, δεν ειχες καμια υποχρεωση. επρεπε με το που σου ζητησε κατι τετοιο να επικοινωνησεις με το booking. εκτος και αν συννενοηθηκατε για καλυτερη τιμη εκτος booking, στην οποια περιπτωση θα σου ζητησε λογικα να κανεις ακυρωση και να γινει αλλιως η δουλεια.. οποτε εκει μενεις ξεκρεμαστος αν κατι παει στραβα

αποδειξη για τα χρηματα που του εβαλες ως πληρωμη για τη κρατηση, σου εστειλε? φαινεται απο καπου οτι ο λογαριασμος εχει σχεση με το ξενοδοχειο? γιατι καπως πρεπει να αποδειξεις στο booking οτι τα χρηματα πηγαν στο ξενοδοχειο και οχι σε καποιον ασχετο

Το ξερω βλακεια μου αλλα σε καλη πίστη και επειδη μπορει να μου εκανε ακυρωση τελευταια στιγμη το εκανα με την προοπτικη οτι μπορω να ακυρώσω αφου αυτο ελεγε το booking.

Αποδειξη εχω

1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Ναι, αλλά μετά λέει ότι έκανε κατάθεση μέσω τράπεζας. To booking ζητάει κάρτα. Το ένα αναιρεί το άλλο. Μπορεί να εννοούσε ότι βρήκε το ξενοδοχείο στο booking, όχι ότι έκανε κράτηση από εκεί. Όπως και να έχει, ας μπει ο ίδιος και να μας διαφωτίσει.

Η κρατηση υπαρχει κανονικα στο booking

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagf είπε

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Ο ιδιοκτήτης μου ζήτησε να τον πληρώσω γιατι λεει ήθελε να επιβεβαιώσει την κράτηση. Βλακεία μου γιατι δεν ημουν υποχρεωμένος αλλα σε καλη πίστη και με την λογική οτι ο τυπος μπορουσε να μου το ακυρωσει τελευταια στιγμη και να εμενα ξεκρεμαστος. 

Εχω αποδειξη πληρωμης

Η κρατηση υπαρχει στο booking

Το ξερω βλακεια μου αλλα σε καλη πίστη και επειδη μπορει να μου εκανε ακυρωση τελευταια στιγμη το εκανα με την προοπτικη οτι μπορω να ακυρώσω αφου αυτο ελεγε το booking.

Αποδειξη εχω

Η κρατηση υπαρχει κανονικα στο booking

Μίλα με booking τότε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...