Προς το περιεχόμενο

Security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους είμαι 18 χρονών μόλις τελείωσα Γελ και θα ήθελα να κάνω μια κάποιες ερωτήσεις.Σκέφτομαι να πάω στα ιεκ για την ειδικότητα στέλεχος ασφάλειας προσώπων και υποδομών και μετά αφού τελειώσω με το καλό έχω κάνει δήλωση στον στρατό για τις ειδικές δυνάμεις.Αφού τελειώσω αυτά τα δυο με επιτυχία (αν πάνε όλα καλά)μπορώ εύκολα να βρω δουλειά με έναν καλό μισθό ή θα ζοριστώ αρκετά;Ο πατέρας μου έχει αρκετούς γνωστούς σε νυχτερινά μαγαζιά (αρκετά μεγάλα κεφάλια) και μήπως μπορεί να βοηθήσει και αυτό.Ρωτάω ήρεμα και καθαρά για να ξέρω τι με περιμένει και τι χρειάζεται να γνωρίζω πάνω σε αυτό το θέμα.Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από Odoulos
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να γινεις προσωπικό ασφαλειας ή μπράβος.

Για το πρώτο όσο περισσότερα τυπικά (και ουσιαστικά) προσόντα έχεις τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις την κατάλληλη δουλεια.

Για το δεύτερο βασικά χρειάζεται μονο μια δεξιότητα (και δεν την διδάσκουν σε κανένα ΙΕΚ).

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για μπράβος πρέπει να πηγαίνεις σε γυμναστήρια συγκεκριμένα και θα σου έρθουν οι προτάσεις, όμως χωρίς μπακα η φαρμακακι δύσκολα, πρέπει να είσαι επιβλητικος

Αν πας τώρα υποδοχή κτλπ πρέπει να είσαι δημοφιλής στις ηλικίες σου η να έχεις κονέ με μαγαζατορα

Όμως οι δουλειές αυτές διαφέρουν, π.χ ένα μαγαζί έχει τον μοντέλο τατουαζακια και πίσω έχει και τον ασβερκο για όταν πέσουν σφαλιαρες

13 λεπτά πριν, ciyo είπε

τι χειροτερο απο το να δουλευεις βραδυ...και μαλιστα σε εξωτερικο χωρο...και σεκιουριτας....

και στα νυχτερινα μαγαζια θα σκας ενα χαμογελο ως τα αυτια στον τυπο με τη γκομενα που βγαινει απτην porche

Η γκόμενα όμως θα σε κοιτάει καλά καλά, όσο να ναι δουλειά σε υποδοχή= πολύ νινι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Odoulos είπε

μπορώ εύκολα να βρω δουλειά με έναν καλό μισθό ή θα ζοριστώ αρκετά;

Εξαρταται και πως εισαι. Αν εισαι 1,60 και 50 κιλα δυσκολο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Εξαρταται και πως εισαι. Αν εισαι 1,60 και 50 κιλα δυσκολο. 

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Αν ήμουν 1 60 και 50 κιλά δεν θα ασχολούμουν με αυτό είμαι 1 80 76 κιλά και κάνω αρκετά  γυμναστική  και σκοπεύω να ασχοληθώ και ακόμα παραπάνω αν πάνε όλα καλά και τακτοποιηθώ 

26 λεπτά πριν, ciyo είπε

κατι πεταμενες ανοιγουν ποδια σε σεκιουριταδες. ποια σοβαρη κοπελα θα παει μαζι τους?

Αυτό φίλε είναι σχετικό που λες γιατί άλλο να θέλεις δουλειά και άλλο να θες να πηδήξεις,Αν θες να πηδήξεις γίνεσαι και πορνοσταρ.Αν και δεν πιστεύω πολύ σε αυτό που λες άλλο να είσαι γομάρι και άλλο άπλα ένα απλό γυμνασμένο σώμα με μια φυσιολογική συμπεριφορά.Και το επάγγελμα γνώμη μου δεν είναι και τόσο σημαντικό για να πηδάς 

1 ώρα πριν, MAFAKA είπε

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να γινεις προσωπικό ασφαλειας ή μπράβος.

Για το πρώτο όσο περισσότερα τυπικά (και ουσιαστικά) προσόντα έχεις τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις την κατάλληλη δουλεια.

Για το δεύτερο βασικά χρειάζεται μονο μια δεξιότητα (και δεν την διδάσκουν σε κανένα ΙΕΚ).

Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε να είσαι καλά

1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Καλος μισθος και security συνηθως δεν πανε μαζι αλλα αν ειναι κατι που σου αρεσει follow your heart...

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και άμα δεν μου βγει θα ασχοληθώ με κάτι άλλο

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ciyo είπε

τι χειροτερο απο το να δουλευεις βραδυ...και μαλιστα σε εξωτερικο χωρο...και σεκιουριτας....

και στα νυχτερινα μαγαζια θα σκας ενα χαμογελο ως τα αυτια στον τυπο με τη γκομενα που βγαινει απτην porche

Αν υπάρχουν κονε θαρρώ πως υπάρχουν και καλύτερα πόστα και αν δε είσαι και καλός όλο και θα ανεβαίνεις τώρα αυτό με την πορσε δεν με πολύ απασχολεί καθώς πορσε στην ελλαδα έχουν ελάχιστοι ευχαριστώ όμως για την ανταπόκριση 

36 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

Για μπράβος πρέπει να πηγαίνεις σε γυμναστήρια συγκεκριμένα και θα σου έρθουν οι προτάσεις, όμως χωρίς μπακα η φαρμακακι δύσκολα, πρέπει να είσαι επιβλητικος

Αν πας τώρα υποδοχή κτλπ πρέπει να είσαι δημοφιλής στις ηλικίες σου η να έχεις κονέ με μαγαζατορα

Όμως οι δουλειές αυτές διαφέρουν, π.χ ένα μαγαζί έχει τον μοντέλο τατουαζακια και πίσω έχει και τον ασβερκο για όταν πέσουν σφαλιαρες

Η γκόμενα όμως θα σε κοιτάει καλά καλά, όσο να ναι δουλειά σε υποδοχή= πολύ νινι

Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σκοπεύω να ασχοληθώ αρκετά με την γυμναστική καθώς τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο και έχω αρχίσει γυμναστήριο και τώρα άμα πάνε όλα καλά σκοπεύω να πηγαίνω με γρηγοροτερους και σταθερούς ρυθμούς 

6 λεπτά πριν, ciyo είπε

οκ αποψη σου

αλλα να ξερεις πλεον οι γυναικες ειναι πιο σπουδαγμενες απο μας, και απαιτουν παντα ο ανδρας να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο τους , σιγουρα μετραει και ευγενεια, καλοι τροποι και στατους/πορτοφολι 

Δεν διαφωνώ φίλε αλλά πάνω στον τομέα αυτόν είμαι χορτασμένος και δεν έχω τέτοια θέματα όπως τα περισσότερα άτομα που πάνε για σπουδές μετά από 6 χρόνια (γυμνάσιο και λύκειο) άπειρων ωρών διαβάσματος κάτι που δεν είμαι εγώ καθώς δεν ήμουν παιδί που ήθελε απεγνωσμένα να περάσει πανεπιστήμιο.Και για αυτόν τον λόγο  και τις βόλτες μου και τα ξενύχτια μου τα έχω ζήσει και σκοπεύω να το συνεχίσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το βλέπεις πραγματικά σοβαρά φιλε μου πρεπεις να εστιάσεις κυρίως σε αλλα πράγματα πέρα από τη σωματική διάπλαση.

Ξύλο μπορούν να ρίξουν όλοι, επιχειρησιακή οδήγηση όμως πχ ελάχιστοι γνωρίζουν (και αυτό κάνει ένα άτομο με το συγκεκριμένο προσόν πιο πιθανό να προσληφθεί σε "σοβαρό" πόστο, χωρίς ανάγκη για "κονε" και γνωριμιες). 

Γι'αυτο σου έγραψα εξαρχής να ξεκαθαρίσεις πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου όταν μιλάς για το συγκεκριμένο τύπο δουλειας.

Φυσικά στην Ελλάδα ζούμε και όλα είναι πιθανά. Μπορεί να βγάλεις σχολεια και εκπαιδεύσεις και πάλι να παρακαλάς για σεκιουριτάς με το βασικό μισθό σε σουπερμάρκετ.

Επεξ/σία από MAFAKA
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Αν το βλέπεις πραγματικά σοβαρά φιλε μου πρεπεις να εστιάσεις κυρίως σε αλλα πράγματα πέρα από τη σωματική διάπλαση.

Ξύλο μπορούν να ρίξουν όλοι, επιχειρησιακή οδήγηση όμως πχ ελάχιστοι γνωρίζουν (και αυτό κάνει ένα άτομο με το συγκεκριμένο προσόν πιο πιθανό να προσληφθεί σε "σοβαρό" πόστο, χωρίς ανάγκη για "κονε" και γνωριμιες). 

Γι'αυτο σου έγραψα εξαρχής να ξεκαθαρίσεις πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου όταν μιλάς για το συγκεκριμένο τύπο δουλειας.

Φυσικά στην Ελλάδα ζούμε και όλα είναι πιθανά. Μπορεί να βγάλεις σχολεια και εκπαιδεύσεις και πάλι να παρακαλάς για σεκιουριτάς με το βασικό μισθό σε σουπερμάρκετ.

Εγώ προσωπικά φίλε ήθελα κάτι αρκετά σοβαρό και ίσως και ιδιωτικό και όσο για τον ξύλο είμαι άτομο που θα χτυπήσει μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί είμαι πολύ ψύχραιμος και κρατιέμαι.Τώρα εγώ είμαι διατεθειμένος να κάνω όσα σεμινάρια και να μάθω όσα το περισσότερα χρήσιμα πράγματα πάνω σε αυτόν τον τομέα.Τώρα εγώ τον εαυτό μου τον φανταζόμουν ίσως σε ένα διάσημο πρόσωπο ή σε μια ιδιωτική επιχείρηση αν δεν βρεθεί πρόσωπο και πολύ αργότερα αν γίνεται να κάνω και το δικό μου γραφείο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimis98 είπε

δεν εχουν με τα σεμιναρια? που κανουν ενω η σχολη ειναι 2 χρονια

Τα σεμινάρια δεν είναι υποχρεωτικά αν θες τα παρακολουθεις και αν σε ενδιαφέρουν 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Odoulos είπε

Τα σεμινάρια δεν είναι υποχρεωτικά αν θες τα παρακολουθεις και αν σε ενδιαφέρουν 

με τα σεμιναρια δεν ειναι και αυτος τροπος να γινεις σεκιουριτι με το κεμεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...