Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ποστάρω εδώ που ταιριάζει η ερώτησή μου. Μετά από 2 εβδομάδες ψαξίματος, αντί να καταλήξω σε κάποιο κινητό, έχω πελαγώσει ακόμα περισσότερο...

Έχω το Redmi Note 4 και θέλω να πάρω ένα νέο κινητό (κατά προτίμηση πάλι xiaomi) που να έχει καλύτερη κάμερα κυρίως, γιατί με το Note 4 δε τη παλεύω άλλο.

Σκέφτομαι να διαθέσω το πολύ μέχρι 300 (κατά προτίμηση μέχρι 250) και υπάρχουν τόσες επιλογές εκεί έξω που χάνομαι. Αυτό που θέλω είναι να δέχεται εύκολα και το gcam χωρίς bootάρισμα.

Έχω δει τα Pocophone, Mi 9SE, Mi8, Redmi Note 7, Samsung Galaxy A50, Huawei P30 Lite κ.λπ.. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους σε αυτές τις τιμές ή τσάμπα ταλαιπωρούμαι; Το Redmi Note 7 αξίζει για την κάμερά του ή να το αποκλείσω;

Ευχαριστώ,

Γιάννης

Δημοσ.

για τα ~170€ που έχει το note 7  είναι μια χαρά και η κάμερα με gcam χτυπάει ναυαρχίδες. αν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά  δες και το ποκο που είναι πλήρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2019 στις 9:58 ΜΜ, Payne83 είπε

Δες λίγο και αυτά ίσως σου κάνει κάποιο. 

https://www.skroutz.gr/s/18115672/Samsung-Galaxy-A40-Dual-64GB.html?keyphrase=a40+galaxy

https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/14693634/Motorola-Moto-G6-Plus-64GB.html#specs

Λιγο παλιό το Asus και όχι τρομερά χαρακτηριστικά αλλά πολύ καλή μπαταρία και ανθεκτικό. 

https://www.skroutz.gr/s/10943018/Asus-Zenfone-3S-Max-ZC521TL.html?keyphrase=zenfone+3s+max#specs

Ένα συγκριτικό. 

https://www.kimovil.com/en/compare/motorola-moto-g6-plus,nokia-7-1-eu-ta-1095,samsung-galaxy-a40,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

Στην τελική με 50 ευρώ παραπάνω πάρε το Xiaomi Pocophone F1. 

Στο έχω προτείνει. Πολύ αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα. Γενικά τα Samsung όσο έχω δει από κοντά έχουν από τις πιο ωραίες οθόνες. Απαραίτητο όμως θήκη γιατί στα πολλά πεσίματα....όπως αναφέρεις ότι θέλεις να αντέχει. 

Επεξ/σία από Payne83
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, afragorn είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ποστάρω εδώ που ταιριάζει η ερώτησή μου. Μετά από 2 εβδομάδες ψαξίματος, αντί να καταλήξω σε κάποιο κινητό, έχω πελαγώσει ακόμα περισσότερο...

Έχω το Redmi Note 4 και θέλω να πάρω ένα νέο κινητό (κατά προτίμηση πάλι xiaomi) που να έχει καλύτερη κάμερα κυρίως, γιατί με το Note 4 δε τη παλεύω άλλο.

Σκέφτομαι να διαθέσω το πολύ μέχρι 300 (κατά προτίμηση μέχρι 250) και υπάρχουν τόσες επιλογές εκεί έξω που χάνομαι. Αυτό που θέλω είναι να δέχεται εύκολα και το gcam χωρίς bootάρισμα.

Έχω δει τα Pocophone, Mi 9SE, Mi8, Redmi Note 7, Samsung Galaxy A50, Huawei P30 Lite κ.λπ.. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους σε αυτές τις τιμές ή τσάμπα ταλαιπωρούμαι; Το Redmi Note 7 αξίζει για την κάμερά του ή να το αποκλείσω;

Ευχαριστώ,

Γιάννης

Σε αυτά τα χρήματα μέχρι 300€ πολύ καλή επιλογή το Honor View 20 (δεν ξέρω εάν δέχεται το gcam χωρίς bootαρισμα) με πολύ καλή stock κάμερα. 

BestPrice iconwww.bestprice.gr/2155499798/honor-view-20-128gb.html (Από 310,76€)

Αλλιώς απο αυτά που ανέφερες εγώ θα προτιμούσα το Mi8 που το έχει και φίλος μου και δέχεται gcam χωρίς bootαρισμα. 

Επεξ/σία από Payne83
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2019 στις 5:54 ΜΜ, sleepless09 είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Οτιδήποτε αρκεί να μην πληρώνω τελωνεία κλπ
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης; Θα προτιμούσα κάτι μικρότερο από την 6 ίντσες οθόνη που χρησιμοποιώ. Ίσως κάτι από 5 εώς 5.5 ίντσες εκτός αν βρεθεί κάτι που αξίζει πολύ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Να δέχεται sd κάρτα τουλάχιστον εώς 32gb, να δέχεται πολλά πεσίματα χωρίς σπασίματα (με θήκη)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Δεν περιμένω κάτι τρελό σε αυτά τα λεφτά αλλά θα ήθελα κάτι αξιοπρεπές.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Από τα σημαντικότερα για εμένα.
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Google Play Music, Spotify, Netflix, καθόλου social media

(Το προηγούμενό μου ποστ περί αγορά i-phone ήταν για συγγενή και δεν κάνω spam στο forum.)

αν θες ενα καλο κινητο.... δες στα  110 ευρω το xiaomi redmi 7  8pyrino me 3 gb ram  32gb εσωτερικου χωρου και καλες καμερες !

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, afragorn είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για το Mi A3 έχει κάποιος άποψη; 

Εγώ το έχω 6 μερες μετά από mi 8 κ poco  rn7

Δεν μου λειπουν καθόλου. Είναι φοβερά καλή υλοποίηση του στοκ android σε αυτό το κινητό . Σε ποιότητα κατασκευής εννοείται είναι ανώτερη ακόμα κ από το mi 8 αφού έχει gorilla glass 5 μπρος πίσω και αλουμινίο στο πλάι Για την κάμερα είναι νωρίς να πω αλλά έχει πολύ καλό.φακο ίδιο με του mi 9 αν δεν κάνω λάθος  . Αυτονομία εξαιρετική .η ανάλυση είναι πιο.μικρη  αλλά  δεν εναι κάτι που δεν συνηθίζεται .Αυτά 

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...