Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi A3 Review - Πολυτελές, οικονομικό και Android One

timk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μέγεθος του σε συνδυασμό με την ταχύτητα του stock android , το καθιστούν τελικά μια παραπανω από τιμια επιλογή. Το έχω 4 μερες κ αν εξαιρέσεις την οθόνη ( που συνηθίζεται έτσι κ αλλιώς ) το mi 8 δεν μου λείπει καθόλου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαταρία μου φαίνεται εξωπραγματικα καλή. Αλλά έρχομαι κ από mi 8 που όσο ναι είναι μεγάλη η διαφορά.. Έκανε ένα update με το που την πήρα και σε θέματα ταχύτητας είναι πάνω από το μέσο όρο . Σίγουρα παίζει ρόλο το stock android. Μπορώ να πω με σιγουριά  ότι αξίζει τα λεφτά της 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

η τιμή του θα πέσει σε χρόνο ρεκόρ το 180αρι θα έρθει μάλλον αρκετά γρήγορα , στα 150 χωρίς φπα ίσως αρχίσω και το σκέφτομαι 

Κ γω έτσι νόμιζα αλλά έχουν έκπτωσεις σε όλα 

Το redminote 7 έπεσε στα 179 Από 250 !!!?? Στον Γερμανό

Επεξ/σία από vargas

46 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Θέλω να δω από κοντά οθόνη όμως

Πήγαινε τσεκαρε το .150 δεν πρόκειται να πέσει . Έχει ίδια κάμερα με το.mi.9 κ δεν έχει μεγάλη σχέση με rn7

Στις 1/9/2019 στις 10:37 ΠΜ, vargas είπε

Μπαταρία μου φαίνεται εξωπραγματικα καλή. Αλλά έρχομαι κ από mi 8 που όσο ναι είναι μεγάλη η διαφορά.. Έκανε ένα update με το που την πήρα και σε θέματα ταχύτητας είναι πάνω από το μέσο όρο . Σίγουρα παίζει ρόλο το stock android. Μπορώ να πω με σιγουριά  ότι αξίζει τα λεφτά της 

Η κάμερα είναι οκ σε σχέση με το focus; Διότι το Mi a2 είχε τα θέματά του μ'αυτό.

31 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Η κάμερα είναι οκ σε σχέση με το focus; Διότι το Mi a2 είχε τα θέματά του μ'αυτό.

Καμία επαφή δεν έχει η κάμερα του γενικά με του mi a2

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2019 στις 3:46 ΜΜ, logistoulis είπε

η τιμή του θα πέσει σε χρόνο ρεκόρ το 180αρι θα έρθει μάλλον αρκετά γρήγορα , στα 150 χωρίς φπα ίσως αρχίσω και το σκέφτομαι 

Νομίζω ότι γρήγορα θα φτάσει στα 150 - 160 με φπα (στο skroutz & bestprice). Αν δεν σε πειράζει η ανάλυση οθόνης (1560 x 720 pixels), η οποία κατά την άποψή μου δεν είναι καθόλου κακή για amoled, νομίζω αξίζει. Τα specs είναι πολύ καλά και έχει παρθένο android (σημαντικό αν είσαι ψείρας ή σιχαίνεσαι την iphoneίλα των custom skins της Xiaomi, Oneplus, Huawei κλπ).

Επεξ/σία από svartevarg

25 λεπτά πριν, vargas είπε

Καμία επαφή δεν έχει η κάμερα του γενικά με του mi a2

Πάντως η κάμερα του α2 έχει τις καλύτερες ημερήσιες που έχω δει (χωρίς υπερβολή). Νύχτα όμως ναι, ήταν απλά ένα καλό mid range.

22 ώρες πριν, vargas είπε

Πήγαινε τσεκαρε το .150 δεν πρόκειται να πέσει . Έχει ίδια κάμερα με το.mi.9 κ δεν έχει μεγάλη σχέση με rn7

160€ έχει τώρα Κίνα και ακόμα δεν έχει μήνα που βγήκε,   θεωρώ ότι θα  πάει και πιο χαμηλά,  όποιος δεν βιάζεται για άμεση αγορά ας περιμένει.

8 λεπτά πριν, chios είπε

160€ έχει τώρα Κίνα και ακόμα δεν έχει μήνα που βγήκε,   θεωρώ ότι θα  πάει και πιο χαμηλά,  όποιος δεν βιάζεται για άμεση αγορά ας περιμένει.

Μιλαω για επίσημες τιμές με διετή εγγύηση . 

Στις 30/8/2019 στις 12:01 ΜΜ, nionios1979 είπε

Επισης ,,, μαγκες νιωθεις το sar . Κοιταζοντας τα χαρτια της συσκευασιας , δεν ανεφερει τις τιμες του. Εμπειρικα πλεον , αν το εχεις πολυ ωρα στο χερι , ξεκινανε οι πονοκεφαλοι. 

Παλι καλα που ειναι και εμπειρικο κιολας :lol:

https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/51c75175

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...