logistoulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτέλους δεησαν οι Κινέζοι να μας αναβαθμίσουν σε 10, ίσως η πιο αργή αναβάθμιση στην ιστορία του android one Τώρα γίναμε κι εμείς iPhone με το gesture navigation Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 μετά από όλο το φιάσκο θα κάνεις την αναβάθμιση με το που βγήκε; 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε Επιτέλους δεησαν οι Κινέζοι να μας αναβαθμίσουν σε 10, ίσως η πιο αργή αναβάθμιση στην ιστορία του android one Τώρα γίναμε κι εμείς iPhone με το gesture navigation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Η εξοικονόμηση μπαταρίας σταματάει τα update check ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Muhammad είπε μετά από όλο το φιάσκο θα κάνεις την αναβάθμιση με το που βγήκε; Την έχω κάνει ήδη Μια χαρά μου φαίνεται δεν έχω κάποιο θέμα (και χωρίς reset πάνω από την 9 τη πέρασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik356 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 ηρθε το 10 δεν ηρθαν αυτα που περιμενα το notification light και τον ηχο που βαραει και δεν ρυθμιζεται. ολη η μανουρα δηλ. για το dark mode? Η Xiaomi στηριζει τα κινητα με miui ......... το android one..... το παρατησε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, maik356 είπε ηρθε το 10 δεν ηρθαν αυτα που περιμενα το notification light και τον ηχο που βαραει και δεν ρυθμιζεται. ολη η μανουρα δηλ. για το dark mode? Η Xiaomi στηριζει τα κινητα με miui ......... το android one..... το παρατησε κιολας εμένα με χάλασε που ενώ πλέον υποστηρίζει dualshock 4 δεν υποστηρίζεται η συσκευή για τη χρήση του ds4 από την εφαρμογή ps remote (με το που μπαίνεις στην εφαρμογή δεν λειτουργει το χειριστήριο, ενώ οπουδήποτε αλλού κανονικά) αν και για αυτό ίσως φταίει η σονυ και ξενέρωσα με αυτό, ήθελα να παίζω ps4 μακριά από το σπίτι με το κινητό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, logistoulis είπε Επιτέλους δεησαν οι Κινέζοι να μας αναβαθμίσουν σε 10, ίσως η πιο αργή αναβάθμιση στην ιστορία του android one Τώρα γίναμε κι εμείς iPhone με το gesture navigation Εμένα που είναι ελληνικό πάντως ακόμα δεν την έχει πάρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, petran91 είπε Εμένα που είναι ελληνικό πάντως ακόμα δεν την έχει πάρει.. κι εμένα ελληνικό είναι, θα σου έρθει , έχει και έρθει και σε άλλους από εισαγωγή infoquest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, petran91 είπε Εμένα που είναι ελληνικό πάντως ακόμα δεν την έχει πάρει.. Έκανες χειροκίνητη αναζήτηση και δε στην έβγαλε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, chios είπε Έκανες χειροκίνητη αναζήτηση και δε στην έβγαλε;; Ναι. EDIT: Ξαναέκανα τώρα, την έβγαλε Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από petran91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 μπουμπουνα την καλή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Να κάνω χώρο στη μνημη πρώτα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, chios είπε μπουμπουνα την καλή είναι Μπουμπουνήθηκε. Με χαλάει ότι τα gestures δεν δουλεύουν με το nova launcher. Κατά τα άλλα όλα καλά σο φαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 κάποια ουσιαστική αλλαγή έχει; Κάποιο νέο χαρακτηριστικό που να κάνει μπαμ; ή απλα να λεμε ότι έχουμε τη 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Dark mode innovatio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα