logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με μια πιο νορμάλ χρήση τώρα που σταμάτησα να το σκαλίζω με πήγε δύο μέρες γεμάτες και λογικά έτσι θα με πηγαίνει τον περισσότερο καιρό Καθόλου άσχημα Πιθανώς θα μπορούσε να μου βγάλει και τρίτη μέρα μέχρι να γυρίσω σπίτι από τη δουλειά αλλά προφανώς θα προτιμήσω να το φορτίσω Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Το λιγότερο ευτυχισμένος με τέτοια αυτονομία. Πολύ κανονική χρήση και φωτεινότητα στο 45% με 55%. Δεν θυμάμαι που είναι καν ο φορτιστής 😂🤪 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nionios1979 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μωρέ λες να το ξαναπάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, nionios1979 είπε Μωρέ λες να το ξαναπάρω? Πότε πρόλαβες να το παρεις και να το δώσεις;;; Εσύ ξεπέρασες και μένα 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik356 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 με το notification light παρολο που το ενεργοποιω στα display settings δεν μου "αναβει".....υπαρχει καποια λυση γιαυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, maik356 είπε με το notification light παρολο που το ενεργοποιω στα display settings δεν μου "αναβει".....υπαρχει καποια λυση γιαυτο? Εμένα μου ανάβει αλλά δεν θυμάμαι τι ρύθμισα στο τέλος ώστε να μου ανάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9,30 ωρες για αρχη Για tempered glass ολο διαφανες χωρις δαχτυλιες και αλλοιωση χρωματων https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-2736194.html Με τις led ειδοποιήσεις tο μόνο που μου λειτουργεί είναι με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager3 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από adi32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Όποιος θέλει δοκιμάζει εδώ κάποιες προτεινόμενες μου gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7910276#post7910276 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 η μπροστά κάμερα τι λέει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού; Η κάμερα του redmi 4a με ικανοποιούσε. Αυτό τι λέει; Δε με νοιάζει η ανάλυση, απλά να κάνω βιντεοκλήσεις σε χαμηλό φωτισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, kleo1 είπε η μπροστά κάμερα τι λέει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού; Η κάμερα του redmi 4a με ικανοποιούσε. Αυτό τι λέει; Δε με νοιάζει η ανάλυση, απλά να κάνω βιντεοκλήσεις σε χαμηλό φωτισμό Από τις καλύτερες σελφι τις xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, χρησιμοποιεί κάποιος το gps ? είναι καλό-μέτριο-τυπικό ? (βρίσκει στίγμα γρήγορα/κλειδώνει, επανα-καθορίζει διαδρομές γρήγορα;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, dess είπε Γεια σας, χρησιμοποιεί κάποιος το gps ? είναι καλό-μέτριο-τυπικό ? (βρίσκει στίγμα γρήγορα/κλειδώνει, επανα-καθορίζει διαδρομές γρήγορα;). Αριστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Κάπου διάβασα (δε θυμάμαι που) ότι έχει θέμα με τη WInd. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Just now, dess said: Κάπου διάβασα (δε θυμάμαι που) ότι έχει θέμα με τη WInd. Ισχύει? Συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι χάνει το 4G, κολλάει και θέλει on/off/reset για να ξαναρχίσουν τα δεδομένα, ότι κάτι πρέπει να κάνεις με τη Sim κάρτα.. Δε μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από dess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα