gioiliop7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, kristina123 είπε Λαρισα Εκει θα μπω αμα παω σε ΑΕΙ. http://ds.uth.gr/?page_id=268 Δες αυτό.
kristina123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Εκει θα μπω αμα παω σε ΑΕΙ. http://ds.uth.gr/?page_id=268 Δες αυτό. Τι εννοεις αμα μπω σε ΑΕΙ:Ρ
gioiliop7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, kristina123 είπε Τι εννοεις αμα μπω σε ΑΕΙ:Ρ Αμα δεις το αρχικο μου θεμα θα καταλαβεις.
kostakis81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, kristina123 είπε Χαλαρωσε....δεν εχω ξεκινησει καν τη σχολη, φετος περασα ,απλα κανω πολλες ερωτησεις στην παρουσα φαση ωστε να ξερω που παω να μπλεξω και πως αυτο θα μου αποφερει εργασιακες δυνατοτητες στο μελλον... δεν χαλαρωνω καθολου !!! ειναι ειδη αργα.περασεσ σε σχολη χωρισ να ξερεισ που πηγες ?εκτοσ βεβαια και αν περασεσ στην 30η επιλογη σου οποτε πασο απο προγραμματισμο ξερεισ ? σε ενδειαφερει ? στο λεω για να μην νωμιζεισ οτι υπαρχει περιπτωση να μαθεισ στην σχολη ετσι?
Aggeluska Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, kostakis81 said: δεν χαλαρωνω καθολου !!! ειναι ειδη αργα.περασεσ σε σχολη χωρισ να ξερεισ που πηγες ?εκτοσ βεβαια και αν περασεσ στην 30η επιλογη σου οποτε πασο απο προγραμματισμο ξερεισ ? σε ενδειαφερει ? στο λεω για να μην νωμιζεισ οτι υπαρχει περιπτωση να μαθεισ στην σχολη ετσι? φιλε δεν βοηθας στο τοπικ. οτι θελει θα κανει, τι σε κοφτει εσενα; 1 hour ago, gioiliop7 said: Μπαίνω στο τελευταίο έτος της σχολής με χρωστούμενα λίγα μαθήματα. Τα μαθήματα είναι 10-12 (εργαστήριο και θεωρία). Μηχανικών είναι ναι. Αυτο στο ΤΕΕ δεν το ξέρω καν που το βλέπω για να σου απαντήσω. Εξωτερικό όχι. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να τελειώσω το ΤΕΙ και να κανω ένα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα πάντα. Επίσης να προσθέσω ότι η αλλαγή τει σε αει επιφέρει και αλλαγή πόλης σπουδών. και εγω σε παρομοια φαση με σενα ειμαι. μπαινω στο τελευταιο ετος, χρωσταω απο το προγραμμα τει 3 μαθηματα(που τα 2 θα τα δωσω τωρα τον σεπτεμβρη) και μας βαλανε εξτρα 14 με 15 μαθηματα. Εγω ειμαι της αποψης αν "τραβας" στην σχολη να πας να παρεις πτυχιο πανεπιστημιου. Τωρα αν πρεπει να μετακομισεις και να αλλαζεις πολη για να το κανεις αυτο, τοτε μαλλον δεν θα το εκανα. Επισης αν παρεις προγραμμα ΑΕΙ θα εχεις πρακτικη; Αν οχι, τοτε και αυτο ειναι ενα μειον. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Aggeluska 1
zenwalk23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Για πρακτικη υπαρχουν αρκετες επιλογες παντως, εκτος ΤΕΙ-ΑΕΙ. Τωρα ειδα οτι εβγαλε η Upstream θεσεις πρακτικης για τελειοφοιτους ή αποφοιτους χωρις προυπηρεσια και κατα καιρους εχω δει αρκετα academies μεγαλων εταιρειων (Accenture, Advantage κτλ) στο ιδιο υφος.
Aggeluska Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 hour ago, zenwalk23 said: Για πρακτικη υπαρχουν αρκετες επιλογες παντως, εκτος ΤΕΙ-ΑΕΙ. Τωρα ειδα οτι εβγαλε η Upstream θεσεις πρακτικης για τελειοφοιτους ή αποφοιτους χωρις προυπηρεσια και κατα καιρους εχω δει αρκετα academies μεγαλων εταιρειων (Accenture, Advantage κτλ) στο ιδιο υφος. φανταζομαι εννοεις αυτο; Όντως φαίνεται πολύ καλό. Το θεμα ειναι στην δικια μου περιπτωση η πρακτικη εγινε 3μηνη και δεν ξερω αν κατα ποσο υπαρχουν σοβαρες εταιριες που να περνουν τριμηνους
zenwalk23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Φαινεται καλο και ξερω οτι η upstream ειναι δυνατη εταιρεια και δινει καλα λεφτα για την αγορα σαν πρωτο μισθο. Παιρνουν σιγουρα, γιατι στα πανεπιστημια υπηρχε καιρο η τριμηνη πρακτικη και εχω συναντησει αρκετους τριμηνους που μαλιστα τους κρατησαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε αν έχεις μεράκι και δεν σε ενοχλούν τα νέα επιπλέον μάθηματα, να το κάνεις . Τώρα , αν χρειάζεται να μετακομίσεις για να πάρεις το νέο πτυχίο , αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά . Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι , μπαίνω 4ο στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής , και μας είπαν ότι χρειάζεται να πάρουμε αλλά 5 μαθηματα για το νέο πτυχίο ΔΙΠΑΕ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
NobodyRankXV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Αθηναίος μένω ήδη Λάρισα τον τελευταίο χρόνο και είπα να δώσω και πανελλήνιες και γω εκεί πέρασα ψηφιακών συστημάτων Λάρισα για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα