ChrisJo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Καλησπερα σας, εχω την gtx 1060 6gb και την εχω συνδεση με μια ViewSonic 27αρα. Εχω και μια παλιοτερη viewsonic 20αρα αλλα παιρνει μονο VGA. Αγορασα λοιπον τον συγκεκριμενο adaptora https://www.skroutz.gr/s/10266261/3-5mm-VGA-male-HDMI-female-PC-0351.html , για να το μετατρεψω σε hdmi για να το συνδεσω στο pc, αλλα δεν το αναγνωριζει. Εχω κανει ολα τα updates και τα σχετικα. Μηπως ο adaptoras πρεπει να συνδεεται στην καρτα γραφικων και οχι στην οθονη και κατ΄ επεκταση εχω κανει fail αγορα? Επισης στο κουτι του adaptora εγραφε οτι υποστηριζει απο Windows 2000 μεχρι Windows 8. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
zx1234r Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Αυτό είναι για να συνδέσεις vga laptop σε hdmi οθόνη. Η φωτογραφία τουλάχιστον που έχει δείχνει πως εκεί που είναι το hdmi συνδέεις οθόνη όχι λάπτοπ. Και το jack είναι για να μεταφερθεί ήχος μέσω του καλωδίου απο το λάπτοπ στα ηχεία της οθόνης αν έχει. 2
ChrisJo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Επομένως πάω σε αγορά αλλού αντάπτορα. Έγινε, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
NikosB98 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας ανταπτορας από VGA σε HDMI. Όπως αυτός εδώ: VGA to HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα