Bro16 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Παιδιά ψάχνω για ένα μπαρ ή χώρο να νοικιάσω λόγο γενεθλίων. Ξέρετε κανένα; λογικές τιμές ελπίζω 😂
ManFromEarth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Nα προσθεσω κι εγω με τη σειρα μου το Winter Art Bar στην Ορεστιαδα. Στην τελική πατε σε αυτο που προτεινει παραπανω ο φιλος και αν δεν σας κανει πεταγεστε στη δικη μου προταση. 2
Bro16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Συγνώμη ξέχασα να συμπληρώσω οτι ψάχνω στην Αθήνα καποιο χώρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Bro16 είπε Συγνώμη ξέχασα να συμπληρώσω οτι ψάχνω στην Αθήνα καποιο χώρο. Αν ενδιαφέρεσαι για ΠΣΚ μάλλον θα σου βγει πιο ακριβά. Αν ήταν καμιά άκυρη μέρα, Δευτέρα ας πούμε που δεν έχει κίνηση λογικά είναι πιο φθηνά. Γιατί δεν πας στο αγαπημένο σου μπαράκι να ρωτήσεις?
Bro16 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καθημερινές όλοι δουλεύουν οπότε δεν γίνεται. Ξέρω ένα μπαράκι αμπελοκηπους μεριά αλλά δεν λέει πολλά.
Otter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Πήγαινε σε κάνα Friday's να έρθουν και με την τούρτα 😛
*nenya* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Otter said: Πήγαινε σε κάνα Friday's να έρθουν και με την τούρτα 😛 Και να σου τραγουδάνε εκείνο το γελοίο τραγούδι που είναι χειρότερο απ'το Happy Birthday to you;;;; Χαχαχ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα