Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, foler79 είπε

Έχω παραγγείλει 2 φορές, την πρώτη ακριβώς η ίδια προσφορά με την τωρινή και στην δεύτερη διάλεξα εγώ τα σχέδια και μου βγήκε ακριβώς το ίδιο 6 μπλουζάκια 30€ με free μεταφορικά. Την πρώτη φορά διαβάζοντας ότι είναι πολύ ανετα για το νούμερο τους πήρα s και μου είναι μικρά, την δεύτερη επέλεξα m και μου είναι τέλεια. Είμαι 1.80 και 80 κιλά, οπότε υπολογίστε το δικό σας νούμερο.... Κατά τα άλλα πολύ ικανοποιημένος, σίγουρα θα ξαναπαραγγειλω στο μέλλον.

Μα τα μπλουζάκια τώρα ξεκινάνε από 16 ευρώ το ένα πως πήρες έξι με τριάντα ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Μα τα μπλουζάκια τώρα ξεκινάνε από 16 ευρώ το ένα πως πήρες έξι με τριάντα ευρώ;

scrollαρες καθόλου στη σελίδα;;; 5€ bannerακι έχει 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, terry308 είπε

scrollαρες καθόλου στη σελίδα;;; 5€ bannerακι έχει 

έχω addblock αλλά και με άλλο browser δεν βρήκα μπανεράκι πουθενά

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ripmachineisback είπε

Πάτα buy now, και μετα εχει επιλογη click here to see our size chart.

ωραιος thanks! 

1 ώρα πριν, foler79 είπε

Έχω παραγγείλει 2 φορές, την πρώτη ακριβώς η ίδια προσφορά με την τωρινή και στην δεύτερη διάλεξα εγώ τα σχέδια και μου βγήκε ακριβώς το ίδιο 6 μπλουζάκια 30€ με free μεταφορικά. Την πρώτη φορά διαβάζοντας ότι είναι πολύ ανετα για το νούμερο τους πήρα s και μου είναι μικρά, την δεύτερη επέλεξα m και μου είναι τέλεια. Είμαι 1.80 και 80 κιλά, οπότε υπολογίστε το δικό σας νούμερο.... Κατά τα άλλα πολύ ικανοποιημένος, σίγουρα θα ξαναπαραγγειλω στο μέλλον.

ειμαι σχεδον τα ιδια! 1,78, 80 κιλα.. οποτε λογικα παω για Μ και εγω! 

Δημοσ.

Όσοι πήρατε την προηγούμενη φορά και σας έστειλαν τυχαία σχέδια, γενικά είσαστε ευχαριστημένοι;

Ή τα σχέδια είναι τελείως χάλια; Λογικά για να βγαίνουν σε τιμή clearance είναι αυτά που έχουν πουλήσει λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Aias είπε

Ευχαριστώ πολύ. Από εκεί παρήγγειλα και εγώ τα 6 τυχαία μπλουζάκια αλλά ο "φίλος μας" ο @foler79 λέει:

...και στην δεύτερη διάλεξα εγώ τα σχέδια και μου βγήκε ακριβώς το ίδιο 6 μπλουζάκια 30€ με free μεταφορικά.

αυτό που ψάχνω είναι αν έχει μπλουζάκια με χαμηλή τιμή που μπορείς δηλαδή να διαλέξεις. Όπως διάλεξε ο foler79 6 μπλουζάκια 30 ευρώ!

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Όσοι πήρατε την προηγούμενη φορά και σας έστειλαν τυχαία σχέδια, γενικά είσαστε ευχαριστημένοι;

Ή τα σχέδια είναι τελείως χάλια; Λογικά για να βγαίνουν σε τιμή clearance είναι αυτά που έχουν πουλήσει λιγότερο.

Aπό την προηγούμενη προσφορά μου έκατσε μπλουζάκι πίκατσου... Τα υπόλοιπα ήταν οκ.

Δημοσ.

Πήρα την προηγούμενη φορά που είχε προσφορά και θα πάρω και πάλι. 

Είμαι 1,80m και 82-83 κιλά και είχα πάρει Medium όπου μου είναι αρκετά εφαρμοστά.

Αυτή την φορά θα πάρω Large γιατί θα μου κάθονται καλύτερα.

Καλή ποιότητα υφάσματος και στάμπας για αυτά τα χρήματα, αγοράστε άφοβα.

Πρίν αγοράσετε να κάνετε subcribe στο email τους (έστω ένα email που δεν πολυχρησιμοποιείτε) και εκμεταλλευτείτε την μία λίρα επιπλέον έκπτωσης.

Καλύτερα να πληρώσετε σε λίρες ακόμα και αν δεν έχετε revolut καθώς η τελική βγαίνει 23 λίρες δηλαδή 25,5 ευρώ και αν βάλουμε και 1 ευρώ έξοδα μετατροπής συναλλάγματος τράπεζας (πάνω από το 3%) θα σας βγει τελική 26,5 - 27 ευρώ max. ;) 

Χωρίς τίτλο.jpg

Εdit: Τελικά δεν αφήνει να πληρώσετε σε λίρες. Όταν βάζετε χώρα Ελλάδα (other countries) γυρνάει αυτόματα σε €. Επομένως εκμεταλλευτείτε την επιπλέον έκπτωση 1€ και πληρώσετε 29 ευρώ τελική. :) 

Kρίμα.....! 😞 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πήρα την προηγούμενη φορά που είχε προσφορά και θα πάρω και πάλι. 

Είμαι 1,80m και 82-83 κιλά και είχα πάρει Medium όπου μου είναι αρκετά εφαρμοστά.

Αυτή την φορά θα πάρω Large γιατί θα μου κάθονται καλύτερα.

Καλή ποιότητα υφάσματος και στάμπας για αυτά τα χρήματα, αγοράστε άφοβα.

Πρίν αγοράσετε να κάνετε subcribe στο email τους (έστω ένα email που δεν πολυχρησιμοποιείτε) και εκμεταλλευτείτε την μία λίρα επιπλέον έκπτωσης.

Καλύτερα να πληρώσετε σε λίρες ακόμα και αν δεν έχετε revolut καθώς η τελική βγαίνει 23 λίρες δηλαδή 25,5 ευρώ και αν βάλουμε και 1 ευρώ έξοδα μετατροπής συναλλάγματος τράπεζας (πάνω από το 3%) θα σας βγει τελική 26,5 - 27 ευρώ max. ;) 

Χωρίς τίτλο.jpg

Εdit: Τελικά δεν αφήνει να πληρώσετε σε λίρες. Όταν βάζετε χώρα Ελλάδα (other countries) γυρνάει αυτόματα σε €. Επομένως εκμεταλλευτείτε την επιπλέον έκπτωση 1€ και πληρώσετε 29 ευρώ τελική. :) 

Kρίμα.....! 😞 

Εγώ το ευρώ το έβαλα στο insurance και πήγε στρογγυλά :)

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Τα σχέδια ήταν καλά - με εξαίρεση ένα. Δεν έπεσε κάποιο που να με είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα όταν κοιτούσα το Tee Shop τους. Το ύφασμα είναι καλής ποιότητας για τα χρήματα, ωστόσο οι στάμπες σε μερικές από τις δικές μου φαίνεται να έχουν "τριφτεί" λίγο. Το σχέδιο είναι ανέπαφο ακόμη και οι μπλούζες φοριούνται μια χαρά. Δεν παρατήρησα αν η "φθορά" έγινε μόνο από τη πρώτη φορά που πλύθηκε η μπλούζα ή σε κάθε πλύσιμο.

Δημοσ.

Όποιος έχει πάρει, ας μας βάλει μια φωτό να δούμε καταρχήν την στάμπα πως το έχουν κάνει και αν φαίνεται καλά, γιατί στάμπες βάζουν όλοι το θέμα είναι να φαίνονται και σωστά

Δημοσ.

Πηρα 6 στην προηγουμενη προσφορα, τα 4 μπηκαν στο πλυσιμο. Καλη ποιοτητα οντως και ισως ειμαι ατυχος που μπηκαν.

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω για μένα και για 2 γνωστούς μου αν έχει τελωνείο από Αγγλία/Ιρλανδία?

Στις 26/4/2019 στις 10:16 ΜΜ, Savvaskarakitsos είπε

θα πληρωσω τελωνειο ;

Στις 27/8/2019 στις 4:05 ΜΜ, Xenia2007 είπε

ότι μπορεί  να  πέρασε τελωνείο και ότι εστάλη από UK. Ξέρει  κανείς  αν περνάει  και αν περνάει  πόσο είναι? 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, πηρα και εγω 6. Φοραω M ειμαι 1.81 85 κιλα, αλλα διαβαζω για την στενη γραμμη τους και παρειγγειλα L, να ειστε καλα!

2 minutes ago, ritchie77 said:

Θέλω να ρωτήσω για μένα και για 2 γνωστούς μου αν έχει τελωνείο από Αγγλία/Ιρλανδία?

Οχι ακομα για Αγγλια, Ιρλανδια ειναι ευρωπαικη ενωση και δεν υπαρχει ζητημα επισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...