Προς το περιεχόμενο

Help pls

Giannakis04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Gpu: geforce gtx 1050 ti 4gb
Cpu:ryzen 5 1600 (with cooler)
Case: sharkoon vs4-w
Ram:G.skill ripjaws v 16gb(2x8gb)
ddr4 3200mhz
Motherboard:gigabyte b450 aorus elite
Power supplie:cooler master masterwatt lite 600w

-ειναι καλό gaming pc για 600€;

-θα μπορούν όλα να συναρμολογηστούν ή θα υπάρχει πιθανότητα να μην χωράει κάτι μέσα στο κουτί; (αν μπορεί κάποιος να το ψάξει γιατί εγώ δεν ξέρω από αυτά είναι η πρώτη μου φορά που φτιάχνω pc)

-θα είναι αρκετά 600w για αυτό το pc;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Δεν μας λες τις τιμές ανά κομμάτι να βγάλουμε συμπέρασμα, αλλά μου φαίνεται η τιμή να είναι λίγο παραπάνω από όσο πρέπει (αν μετράμε και skroutz για Gpu ειδικά).

Η gpu δεν είναι καλή επιλογή γιατί φαντάζομαι την έχεις βρει σε τιμή κοντά που μπορείς να πάρεις RX 570 ή έστω και GTX 1650 που είναι το λιγότερο 20% καλύτερες. Αν δεν έχει σημαντική διαφορά τιμής, θα σου πρότεινα να πάρεις τον Ryzen 5 2600 γιατί έχει καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και θα "κράταει" καλύτερα τα 60 fps αν δεν είναι εμπόδιο η GPU να τα δώσει.

Τα κομμάτια σου ή και η εναλλακτικές κάρτες που έγραψα παραπάνω θα χωρέσουν στο κουτί χωρίς πρόβλημα (μόνο τίποτα εξωτικές κάρτες 400+ ε μπορεί να μην χωρέσουν αλλά σου δίνει την δυνατότητα να βγάλεις τις θέσεις για SSD για να χωρέσουν.

Το τροφοδοτικό είναι υπερ αρκετό για τα παραπάνω. Και με 400W (επώνυμα πάντα) κάνεις δουλειά άψογα με τα κομμάτια που έβαλες ακόμα και την GTX 1650 να πάρεις. Για την RX 570, θα έλεγα να πας στα 500W για άνεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...