Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω και ζητάω συγνώμη εάν το ανοίγω σε λάθος κατηγορία.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, έχω στην κατοχή μου το κιτ Corsair Lighting Node Pro

Το έχω συνδέσει επάνω στο USB 2 και στο ΣΑΤΑ αλλά δεν τα αναγνωρίζει στο πρόγραμμα της corsair ώστε να μπορέσω να τα κάνω calibration και να τα διαχειρίζομαι από κει

Στην ουσία λειτουργούν κανονικά αλλά δεν μου τα εμφανίζει ώστε να μπορέσω να τα διαχειριστώ και να αλλάξω τα χρώματα και τα λοιπά

Αρχικά δοκίμασα να αλλάξω θέση στο USB αλλά δεν έδειχνε να είναι αυτό το πρόβλημα και εξακολουθεί να μην το εμφανίζει.

Εάν κάποιος έχει το αντίστοιχο σετ ήδη, η έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει ας ενημερώσει.

Το μόνο που δεν δοκίμασα να αλλάξω είναι η σύνδεση από το καλώδιο led 1 και led 2

Μέσα στο κουτί περιείχε ουσιαστικά δύο καλώδια  που συνδέονται στην κεντρική πλακέτα με 3καλωδια και ένα καλωδιο με δύο καλώδια.

Εγώ έχω τοποθετήσει επάνω στο led 1 και led 2 τα καλώδια που είναι με τρία καλώδια

Σε κάποιο βίντεο στο YouTube όμως είχα δει πώς στο λεντ1 είχε βάλει το καλώδιο με τα 3καλωδιακια και στο λεντ2 το καλώδιο με τα  δύο καλώδια.

Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και αν κούρασα ή έχω μπερδέψει με τις πληροφορίες που δίνω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί  ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;Το link ή το icue;Να προτιμήσεις το icue,γιατί υποτίθεται έχει αντικαταστήσει το link.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;Το link ή το icue;Να προτιμήσεις το icue,γιατί υποτίθεται έχει αντικαταστήσει το link.

Καλημέρα φίλε ,έχω δοκιμάσει και τα δύο ,και διαφορετικές εκδόσεις , συγκεκριμένα αυτές που δίνει  κάτω από το λινk της εταιρείας

Επεξ/σία από panosXboxone
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deka013 είπε

Στα led 1 και 2,συνδέεις τα  led strips.Το καλώδιο που σπάει στα 3 είναι για fans.

Στάσου μισό λεπτό γιατί με μπέρδεψες

Λοιπόν δες το καλώδιο πού είναι με 3 καλώδια εχω σύνδεση στο led 1 και led 2

θα έπρεπε να έχω συνδέσει το καλώδιο που είναι με δύο καλώδια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο led 1 συνδέεις απευθείας το πρώτο led strip,μετά συνδέεις το δεύτερο στο τέλος του πρώτου,μετά το τρίτο κλπ (daisy chain).Τα άλλα καλώδια,το ένα είναι για fans,και το άλλο είναι extension.Αυτό για τα fans δεν το χρειάζεσαι,το extension το βάζεις αν δεν φτάνει το strip να συνδεθεί.Μπορείς επίσης να συνδέσεις 2 stips ανα channel.

Κάπως έτσι πρέπει να το κάνεις Pic-23.jpg

Επεξ/σία από Deka013
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deka013 είπε

Στο led 1 συνδέεις απευθείας το πρώτο led strip,μετά συνδέεις το δεύτερο στο τέλος του πρώτου,μετά το τρίτο κλπ (daisy chain).Τα άλλα καλώδια,το ένα είναι για fans,και το άλλο είναι extension.Αυτό για τα fans δεν το χρειάζεσαι,το extension το βάζεις αν δεν φτάνει το strip να συνδεθεί.Μπορείς επίσης να συνδέσεις 2 stips ανα channel.

Κάπως έτσι πρέπει να το κάνεις Pic-23.jpg

Ωραία θα ξαναδοκιμάσω την σύνδεση από την αρχή και θα ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...