nickvas19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα τελικα κατεληξα στην samsung 27hg70 που εχει και εγγυηση για μηδεν καμενα πιξελ. ωστοσο μια ερωτηση....εχω το μακβοοκ προ 2017. Θα σηκωνει 1440p αναλυση....γτ εβαλα μια προχειρα να δω τι παιζει και μου ειχε μεχρι 1080p.η παει αναλογα την οθονη; θα χω θεμα ευκρινειας ή συμβατοτητας; Τελος διαβαζω οτι καλυτερα 4κ σε 27ιντσες και 1440p σε 24. ευχαριστω Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με μεγαλύτερη ανάλυση στο εξωτερικό μόνιτορ. Το MBP σου είναι με Touch Bar ή χωρίς? Νομίζω το μοντέλο με TB "αντέχει" μέχρι και δυο 4Κ εξωτερικές οθόνες. Έχε υπόψιν ότι με το 4Κ "πέφτουν" τα Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Να σαι καλα για τη απαντηση σου διλε μου. εχω αυτο χωρις touchbar. Οποτε η μονη μου ανησυχια ειναι εαν παρω 4κ με λιγα hz και μικρη αντιθεση ή 1440p με καλυτερα hz και 3πλασια αντιθεση. στην 1440p κολλαω στην ευκρινεια σε σχεση με την 4κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Νομίζω ο μόνος λόγος για να προτιμήσεις την 4Κ είναι αν δεν δουλεύεις πάνω σε βίντεο/μοντάζ με 4Κ υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα