Hal9000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, winmac είπε έχεις κάνει παραγγελία από εκεί? Στέλνουν σε ελληνική διεύθυνση? Κανονικά με UPS, τελευταία ένα Xbox One X που είχε αναφερθεί στις προσφορές.
winmac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hal9000 είπε Κανονικά με UPS, τελευταία ένα Xbox One X που είχε αναφερθεί στις προσφορές. Πόσο καιρό πήρε περίπου να έρθει? Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά πάω για την έκδοση με 16 ram που βγαίνει ακριβά και σε apple την έχω πατήσει άσχημα σε τέτοια ποσά πρόσφατα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από winmac
amanesrr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, winmac είπε Ποιο είναι το ελληνικό e-shop της microsoft? Έχω δει τα αντίστοιχα που υπάρχουν στο εξωτερικό (πχ Γερμανία, Ελβετία, Πολωνία κλπ)? Αυτά στέλνουν Ελλάδα? Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Ελλάδα? Ρωτάω μιας και θέλω να πάρω το 6 ή το καινούριο που θα βγει, μιας και από την apple έφαγα φόλα και μου έστειλαν 2 φορές προβληματικά μηχανήματα στο istorm Συγνώμη έκανα λάθος... Δεν το είχα αγοράσει από το ελληνικό store αλλά από το αγγλικό νομίζω. Έχουν περάσει και 5 χρόνια και δεν τα πολυ θυμάμαι. Π΄ντως όπως καταλαβαίνεις το στέλνουν κανονικά Ελλάδα χωρίς πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα