Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Microsoft στην οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα Surface μοντέλα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Αν η Microsoft ακολουθήσει την ίδια τακτική με αυτή των τελευταίων ετών, στην παρουσίαση αυτή αναμένεται να δούμε κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη γενιά του Surface Book αλλά και τα επόμενα Surface Laptop και Surface Pro. Χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τα πλάνα της εταιρείας, θεωρείται σίγουρο ότι οι νέοι υπολογιστές της Microsoft θα ενσωματώνουν θύρα USB-C ενώ ίσως η εταιρεία παρουσιάσει και μια μικρή ανανέωση του Surface Go, του ποιο μικρού και φθηνότερου υπολογιστή που παρουσίασε πέρσι ως απάντηση στα Chromebooks που αποκτούν αργά αλλά σταθερά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Surface Event.jpg

Πληροφορίες της ιστοσελίδας "The Verge" αναφέρουν ότι η Microsoft ίσως κάνει την έκπληξη και ανακοινώσει στη συγκεκριμένη παρουσίαση ένα εντελώς νέο σύστημα Surface το οποίο θα διαθέτει δύο οθόνες. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούνιο, φέρουν την εταιρεία να έδειξε σε υπαλλήλους της τη νέα αυτή φορητή συσκευή, η οποία αναμένεται να αποτελέσει ένα νέο form factor υπολογιστή (tablet/laptop), πάνω στο οποίο θα μπορούν να στηριχτούν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές για να παρουσιάσουν μελλοντικά τις δικές τους υβριδικές προτάσεις.

Εκτός από το hardware, το dual screen Surface αναμένεται να ξεχωρίζει και στον τομέα του λογισμικού, ως μια από τις πρώτες συσκευές οι οποίες θα τρέχουν την «ελαφριά» έκδοση των Windows 10 που βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά. Όμως ακόμα και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα αλλά «κάπου μέσα στο 2020».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δυστηχώς με ανύπαρκτο δίκτυο πωλήσεων και after sales support,  δεν πας πουθενά! Μόλις πριν 2-3 μήνες άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Λονδίνο...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Δυστηχώς με ανύπαρκτο δίκτυο πωλήσεων και after sales support,  δεν πας πουθενά! Μόλις πριν 2-3 μήνες άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Λονδίνο...

Ακριβώς αυτό.Ειχα αγοράσει το S2 και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μέχρι να κλείσει χρόνο τραβάει ένα f* you και καταρρέει η οθόνη . Απευθύνομαι στη Microsoft ( κατά τα άλλα άψογη στα support της ) και απλά μου λέει πως δεν υποστηρίζεται το προϊόν στην Ελλάδα και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης....έκλαψα για το προϊόν αλλά όχι για τα χρήματα μου μιας και η κουζίνα που πήρα με αυτά με ταΐζει μέχρι και σήμερα...😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

11 Ιουλιου ανοιξε για την ακριβεια. 

Κοσμος πολυς την πρωτη μερα , ειναι και πολυοροφο .

Ομορφο , πουθενα βεβαια τα hololens.

Βεβαια εαν και ειναι ακριβως εξω απο τον υπογειο στο oxford circus (κυριολεκτικα πεφτεις πανω του βγαινοντας) δεν εχει τον κοσμο που εχει το Apple store στη Regent Street (5 λεπτα παρακατω).

Σε μονιμη βαση .....

Τυγχαινει να ειναι ο δρομος μου καθημερινα μετα τη δουλεια και παντα προτιμω να περασω απο το Apple store παρα απο το MS store.

Παρολα αυτα θα ηθελα να δω τα νεα Surface (οντας κατοχος ενος surface 3 το οποιο θεωρω , περαν της οθονης του πολυ υπερτιμημενο)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Γιατί τι κακό έχει να παραγγείλεις online;

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Καταρχήν δεν μπορείς (στέλνει σε συγκεκριμένες χώρες) και κατα δεύερον δεν νιώθω πολύ ασφάλεια να αγοράσω κάτι το οποίο εαν σου πάθει κάτι απλά το πετάς!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Καταρχήν δεν μπορείς (στέλνει σε συγκεκριμένες χώρες) και κατα δεύερον δεν νιώθω πολύ ασφάλεια να αγοράσω κάτι το οποίο εαν σου πάθει κάτι απλά το πετάς!

Στελνει κανονικα όπου έχει microsoft. Έχω παρει απο microsoft γερμανια, ιταλια κτλ. Αλλαγη ζητας απο εξωτερικο με δωρεάν έξοδα.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

φυσικα και στελνει...κι οχι μονο αυτο,εγω εσπασα την οθονη με δικη μου υπαιτιοτητα ,το εστειλα δωρεαν πισω και μου εστειλαν καινουριο....Surface 3 pro...τοτε.

καταπληκτικα εργαλεια,το φαουλ ειναι η ξεχωριστη χρεωση για πληκτρολογιο και στυλο...

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ περιμένω να δω το αναδιπλούμενο και απ' τα συμφραζόμενα και ένα σχετικά πρόσφατο άρθρο μάλλον θα τρέχει όπως αναφέρθηκε μια ελαφριά έκδοση των windows προσαρμοσμένη για τέτοιες οθόνες δύο σε ένα και θα υποστηρίζει και Android apps (το πιο σημαντικό feature για να μπει δυναμικά στην αγορά των smartphones). Άμα όντως το καταφέρει βλέπω ένα νέο κύμα τύπου surface pro (full windows laptop+tablet) που θα ακολουθήσουν αρκετές εταιρείες και ίσως πολύ πιο δυναμικό. Άντε μπας και δούμε τίποτα καινοτόμο επιτέλους και όχι χαζά features όπως αισθητήρες και κάμερες κάτω απ' την οθόνη και 10πλες κάμερες.

• Like 3
  • Members
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kekos123 είπε

φυσικα και στελνει...κι οχι μονο αυτο,εγω εσπασα την οθονη με δικη μου υπαιτιοτητα ,το εστειλα δωρεαν πισω και μου εστειλαν καινουριο....Surface 3 pro...τοτε.

καταπληκτικα εργαλεια,το φαουλ ειναι η ξεχωριστη χρεωση για πληκτρολογιο και στυλο...

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Είχα ένα πρόβλημα πέρσι με την μπαταρία του Surface Pro και το έστειλα πίσω χωρίς χρέωση για να μου στείλουν αντικαταστάτη. Υπόψη ότι η συσκευή αντικατάστασης είναι refurbished και όχι καινούρια.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ελλείψει φυσικού καταστήματος όλο το πήγαινε-έλα αναγκαστικά τραβάει αρκετές μέρες, ενώ σε φυσικό κατάστημα θα σου το άλλαζαν επιτόπου. Κατά τα άλλα η υποστήριξή τους είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχουν και επεξεργαστή με χαμηλό TDP χωρίς να γίνονται τοστιέρα θα είναι ενδιαφέρον .

Κατα τα άλλα περιμένω αυτή τη ρημάδα ελαφριά έκδοση για τα 10αρια. (Ελπίζω να είναι πιο γρήγορα από ltsc) 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν έχουν και επεξεργαστή με χαμηλό TDP χωρίς να γίνονται τοστιέρα θα είναι ενδιαφέρον .

Κατα τα άλλα περιμένω αυτή τη ρημάδα ελαφριά έκδοση για τα 10αρια. (Ελπίζω να είναι πιο γρήγορα από ltsc) 

Καλά για το ltsc μην περιμένεις αντικατάσταση, δεν είναι ότι είναι ελαφριά απλά δεν έχεις μέσα bloat ware και Spyware και έχει πολύ πολύ παραπάνω επηλογες να την φέρεις στα μέτρα σου

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Στελνει κανονικα όπου έχει microsoft. Έχω παρει απο microsoft γερμανια, ιταλια κτλ. Αλλαγη ζητας απο εξωτερικο με δωρεάν έξοδα.

ναι αλλά Ελλάδα δεν στέλνει, οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...