Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 4 ή 5 σχετικά ψηλό και δυνατό για όλη τη φετινή σεζόν.

Το απαραίτητο κριτήριο είναι να πρόκειται για καλό χαρακτήρα, μιας και ο κύριος λόγος που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είναι να περάσουμε καλά. 

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα DM, ώστε να συζητήσουμε και να του δώσω όλες τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 1, 2, 4  για όλη τη φετινή σεζόν.

Το απαραίτητο κριτήριο είναι να πρόκειται για καλό χαρακτήρα, μιας και ο κύριος λόγος που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είναι να περάσουμε καλά. 

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα DM, ώστε να συζητήσουμε και να του δώσω όλες τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 17/9/2020 στις 12:35 ΜΜ, Επισκέπτης είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 1, 2, 4  για όλη τη φετινή σεζόν.

Ευχαριστώ.

Ενδιαφέρομαι.παιζω τις θέσεις 1 και 2 ευχαριστώ. Xristos giovanis to nick sto fb

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητούμε καλό παίκτη (άσσο) για ομάδα που αγωνίζεται σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον συμπληρωματικό παίκτη αλλά κάποιον ο οποίος να έχει εμπειρία από ομάδα (έστω και ΕΣΚΑ) και να θέλει να παίξει μπάσκετ. Εννοείται να είναι καλός χαρακτήρας και ομαδικός παίκτης.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM στο inbox και θα επικοινωνήσω μαζί του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...