makeyourmark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 4 ή 5 σχετικά ψηλό και δυνατό για όλη τη φετινή σεζόν. Το απαραίτητο κριτήριο είναι να πρόκειται για καλό χαρακτήρα, μιας και ο κύριος λόγος που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είναι να περάσουμε καλά. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα DM, ώστε να συζητήσουμε και να του δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 1, 2, 4 για όλη τη φετινή σεζόν. Το απαραίτητο κριτήριο είναι να πρόκειται για καλό χαρακτήρα, μιας και ο κύριος λόγος που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είναι να περάσουμε καλά. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα DM, ώστε να συζητήσουμε και να του δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
Chrisgiovas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 12:35 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι μέλος μιας ομάδας που συμμετέχει σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αθήνα και αναζητούμε παίκτη που να μπορεί να παίξει τις θέσεις 1, 2, 4 για όλη τη φετινή σεζόν. Το απαραίτητο κριτήριο είναι να πρόκειται για καλό χαρακτήρα, μιας και ο κύριος λόγος που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είναι να περάσουμε καλά. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα DM, ώστε να συζητήσουμε και να του δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ. Ενδιαφέρομαι.παιζω τις θέσεις 1 και 2 ευχαριστώ. Xristos giovanis to nick sto fb
coachD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Αναζητούμε καλό παίκτη (άσσο) για ομάδα που αγωνίζεται σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον συμπληρωματικό παίκτη αλλά κάποιον ο οποίος να έχει εμπειρία από ομάδα (έστω και ΕΣΚΑ) και να θέλει να παίξει μπάσκετ. Εννοείται να είναι καλός χαρακτήρας και ομαδικός παίκτης. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM στο inbox και θα επικοινωνήσω μαζί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα