Προς το περιεχόμενο

Tι κόλπο είναι πάλι αυτό;

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν το είχα ξαναπάθει. Προφανώς έχει εισχωρήσει κάποιου είδους πρόγραμμα στο pc μου, που θέτει αυτόματα ως αρχική σελίδα τη http://www.links.cc (αν θυμάμαι καλά τη διεύθυνση) χωρίς εγώ να επιθυμώ κάτι τέτοιο. Κάθε φορά θέτω πάλι ως αρχική σελίδα τη blank, αλλά κάθε φορά που επανεκιννώ το pc (ή ακόμα και χωρίς να το επανεκιννήσω, αρκεί να κλείσω τον explorer και να τον ξανανοίξω μετά από λίγο) ως αρχική σελίδα έχει πάλι αυτή. Δοκίμασα να σβήσω τα cookies, αλλά τίποτα. Άνοιξα και τον task manager μήπως αναγνωρίσω κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στο background και κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά δε φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είχε ποτέ κανείς σας τέτοιο πρόβλημα, και αν ναι, πώς το έλυσε;

Δημοσ.

Thanx rista, το app που μου πρότεινες δούλεψε μια χαρά. Thanx και στους υπόλοιπους που απάντησαν, κατέβασα και το addaware γιατί έχει παραγίνει τελευταία η κατάσταση με τα spyware.

Δημοσ.
Thanx rista, το app που μου πρότεινες δούλεψε μια χαρά. Thanx και στους υπόλοιπους που απάντησαν, κατέβασα και το addaware γιατί έχει παραγίνει τελευταία η κατάσταση με τα spyware.

Πολυ ωραια! :wink: Καλο θα ειναι να τα εχεις αυτα τα apps και να καθαριζεις καθε τοσο το pc σου απο τις βλακειες! μην ξεχνας να τα κανεις update πριν κανεις scan oμως ετσι? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...