TsironakosMix Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Απο 26 αυγουστου εως 1 Σεπτεμβριου ειναι δωρεαν για ολους στο Uplay, ακομη και για αυτους που δεν εχουν το game στο library τους αλλα εχουν σκοπο να το παρουν πιο μετα. (ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC) 7 2
taris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Eμένα πάντως στο uplay μου βγάζει κανονική τιμή. Βρήκα το λινκ. Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανιζόταν στην σελίδα του uplay. https://register.ubisoft.com/acod-dlc-giveaway/en-US Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από taris 1 4
kamui Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 https://register.ubisoft.com/acod-dlc-giveaway/en-GB https://store.steampowered.com/app/1109770/Assassins_Creed_Odyssey__Fields_of_Elysium/ Στο steam αν δεν έχεις το main game φαίνεται να μην ενεργοποιείται
taris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, kamui είπε https://register.ubisoft.com/acod-dlc-giveaway/en-GB https://store.steampowered.com/app/1109770/Assassins_Creed_Odyssey__Fields_of_Elysium/ Στο steam αν δεν έχεις το main game φαίνεται να μην ενεργοποιείται Όύτε στο uplay. Μάλλον ο φίλος εννοούσε ότι μας το κρατάει ακόμα κι αν δεν έχουμε το base game και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν το αγοράσουμε στο μέλλον.
alexgr21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Εμενα δεν μου το εμφανιζει καν στην βιβλιοθηκη.
starconvict Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπαίνοντας στο Uplay έχοντας ήδη κάνει είσοδο με τους κωδικούς σας, εμφανίζεται στα δεξιά η επιλογή του Assassins Creed Odyssey dlc free to download. Το πατάς και σε μεταφέρει στη βιβλιοθήκη οπότε και ξεκινάει το download. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από starconvict
TsironakosMix Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, taris είπε Όύτε στο uplay. Μάλλον ο φίλος εννοούσε ότι μας το κρατάει ακόμα κι αν δεν έχουμε το base game και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν το αγοράσουμε στο μέλλον. Αυτο εννοουσα, τι νομιζες οτι θα παιξεις το dlc χωρις να εχεις καν το game Το κρατας στην ακρη και το παιζεις οταν το αγορασεις
therion13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Νόμιζα ότι μπαίνει αυτόματα. Θα νομιζα ότι το ειχα και θα πηγενα να το παίξω και δεν θα το είχα. Ty
taris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Αυτο εννοουσα, τι νομιζες οτι θα παιξεις το dlc χωρις να εχεις καν το game Το κρατας στην ακρη και το παιζεις οταν το αγορασεις Koυταμάρα, ξέρω, αλλά για λίγο έλπισα ακριβώς αυτό 😁 Και σκέφτηκα κιόλας "περίεργος τρόπος να μας δώσουν demo αυτός" 😄 Like στην ανάρτηση πάντως. Φαίνεται καλό παιχνίδι το odyssey και κάποια στιγμή στο μέλλον θα το τσιμπήσω, οπότε θα εκμεταλλευτώ και το dlc. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από taris
TsironakosMix Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, taris είπε Koυταμάρα, ξέρω, αλλά για λίγο έλπισα ακριβώς αυτό 😁 Και σκέφτηκα κιόλας "περίεργος τρόπος να μας δώσουν demo αυτός" 😄 Like στην ανάρτηση πάντως. Φαίνεται καλό παιχνίδι το odyssey και κάποια στιγμή στο μέλλον θα το τσιμπήσω, οπότε θα εκμεταλλευτώ και το dlc. Ναι αξιζει μονο και μονο που μπορεις να επισκευτεις σε Digital μορφη την Ελλαδαρα
Aurumnus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 "The content has successfully been added to your Uplay Library" Αλλά δεν το βλέπω κάπου στο Library. Στις 28/8/2019 στις 7:41 ΜΜ, TsironakosMix είπε Ναι αξιζει μονο και μονο που μπορεις να επισκευτεις σε Digital μορφη την Ελλαδαρα Και γω γι'αυτό το θέλω!
TsironakosMix Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε "The content has successfully been added to your Uplay Library" Αλλά δεν το βλέπω κάπου στο Library. Και γω γι'αυτό το θέλω! Δεν νομιζω να ειναι ορατα τα dlc's στο library του uplay οπως στο steam... Λογικα οταν παρεις το game θα εχεις αυτοματα προσβαση στο περιεχομενο μιας και ειναι extra αποστολες στον χαρτη και οχι νεες περιοχες για εξερευνηση, οποτε δεν θελει extra downloading μιας και θα ειναι ηδη εγκατεστημενο με την αρχικη εκδοση του παιχνιδιου
overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Δεν νομιζω να ειναι ορατα τα dlc's στο library του uplay οπως στο steam... Λογικα οταν παρεις το game θα εχεις αυτοματα προσβαση στο περιεχομενο μιας και ειναι extra αποστολες στον χαρτη και οχι νεες περιοχες για εξερευνηση, οποτε δεν θελει extra downloading μιας και θα ειναι ηδη εγκατεστημενο με την αρχικη εκδοση του παιχνιδιου Βασικά το atlantis έχει νέες περιοχές, αλλά όπως και να έχει και τα 2 dlcs θέλουν κατέβασμα. Δεν περιλαμβάνονται στο βασικό game ωστε να ξεκλειδώνουν (το content) με την αγορά τους. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από overpower 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα