Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Στο Ρούτερ μου ( Vodafone Business Connect ) εδώ και λίγες ημέρες αναβοσβήνει μια ένδειξη που αναφέρει σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης ότι χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία,το ρούτερ είναι μόνιμα σε σύνδεση στο ρεύμα.Παρακαλώ την άποψή σας.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 On 27/08/2019 at 19:22, ARIS-PANOS said: Το αναφέρω στην ανάρτηση μου. gennet/oxygen>χαχα. πιο σαπιο δεν υπαρχει.η μπαταρια δεν αλλαζει ευκολα και δεν εχει νοημα.απλα το αγνοεις.θα μπορουσα να γραψω για 100η φορα ποσο σαπια ειναι αλλα δεν εχει νοημα.απλα θα σου αναφερω αυτο που σε απασχολει οτι σε ολα τα μικρα gennet hda 14201,hdv 24xxx η μπαταρια χαλουσε καποια στιγμη και φουσκωνε και κιτρινιζε το καπακι απο θερμοκρασια ενω στα μεγαλα μοντελα που η μπαταρια ειναι αποσπωμενη φουσκωνε και εκει και πεταγε εκτος το καπακι.δεν εχω δει μπαταρια να σκασει αλλα εχω δει απειρες μπαταριες να χαλανε.αργα η γρηγορα χαλαει να στο πω πιο απλα.θα ειναι στους 2 μηνες θα ειναι στον ενα χρονο εξαρτατε απο διαφορα.αλλα ναι αργα ή γρηγορα χαλαει. ελληνικης κατασκευης Δενειναι vodafone.πρεπει να ειναι Oxygen ασχετα με το τι γραφει πανω.αυτην την βαση την ειχε το 14201 και το 24201.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 30/8/2019 στις 10:39 ΠΜ, poulinos είπε gennet/oxygen>χαχα. πιο σαπιο δεν υπαρχει.η μπαταρια δεν αλλαζει ευκολα και δεν εχει νοημα.απλα το αγνοεις.θα μπορουσα να γραψω για 100η φορα ποσο σαπια ειναι αλλα δεν εχει νοημα.απλα θα σου αναφερω αυτο που σε απασχολει οτι σε ολα τα μικρα gennet hda 14201,hdv 24xxx η μπαταρια χαλουσε καποια στιγμη και φουσκωνε και κιτρινιζε το καπακι απο θερμοκρασια ενω στα μεγαλα μοντελα που η μπαταρια ειναι αποσπωμενη φουσκωνε και εκει και πεταγε εκτος το καπακι.δεν εχω δει μπαταρια να σκασει αλλα εχω δει απειρες μπαταριες να χαλανε.αργα η γρηγορα χαλαει να στο πω πιο απλα.θα ειναι στους 2 μηνες θα ειναι στον ενα χρονο εξαρτατε απο διαφορα.αλλα ναι αργα ή γρηγορα χαλαει. ελληνικης κατασκευης Δενειναι vodafone.πρεπει να ειναι Oxygen ασχετα με το τι γραφει πανω.αυτην την βαση την ειχε το 14201 και το 24201. Η Vodafone αυτά τα ρούτερ έδινε πριν 3-4 χρόνια Φίλτατε. Oxygen είναι . Από την vodafone μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα,μου απάντησαν ότι δεν χρήζει αντικατάσταση,και ότι φορτίζει. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες ακόμα και θα πράξω αναλόγως.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 22 hours ago, ARIS-PANOS said: Η Vodafone αυτά τα ρούτερ έδινε πριν 3-4 χρόνια Φίλτατε. Oxygen είναι . Από την vodafone μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα,μου απάντησαν ότι δεν χρήζει αντικατάσταση,και ότι φορτίζει. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες ακόμα και θα πράξω αναλόγως. ναι το γνωριζω αυτο και δεν τα δινει μονο η vodafone αλλα τα εδινε και η forthnet.η εταιρεια ηταν η gennet που μετα εγινε Oxygen. same shit different company. το αν φορτιζει η μπαταρια μπορει να το δεις βγαζοντας το απο το ρευμα και να δεις αν κραταει.το προβλημα επισης με τα σαπιδια αυτα ήταν οτι πχ στα 35χχχ,45χχχ,25χχχ,55χχχ η μπαταρια ήταν ή στο 3 τις 100 ή την εδειχνε στο 100 τις 100.λογικο επισης η μπαταρια μετα απο τοσο καιρο να μην παιζει σωστα. αν σε νοιαζει η μπαταρια οκ αν δεν σε νοιαζει και εχεις κανα Ups τοτε απλα αφησε το ετσι.βεβαια ακομα και αν παιζει η μπαταρια παλι πρεπει να εχεις πανω σε battery ή σε ups και το τηλεφωνο ή τα Pc( αν σε ενδιαφερουν τα pc). 12 hours ago, niliyatsi said: η μπαταρία,το ρούτερ είναι μόνιμα σε σύνδεση στο ρεύμα.Παρακαλώ την άποψή σας. ???????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 hours ago, ARIS-PANOS said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.επισης στο αναφερω για να το ξερεις.σε παρα πολλα gennet/oxygen οταν ειχε θεμα η μπαταρια επηρεαζε και αλλες λειτουργιες.να ανοιγοκλεινει το wifi,να γινονται αποσυνδεσεις.γενικως παραξενες συμπεριφορες.η πιο παλια οταν κοβοταν το ρευμα και ξαναερχοταν εμενα το wifi κλειστο και επρεπε να το φτιαξεις απο το web interface.( ειχε green operation).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, poulinos είπε Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.επισης στο αναφερω για να το ξερεις.σε παρα πολλα gennet/oxygen οταν ειχε θεμα η μπαταρια επηρεαζε και αλλες λειτουργιες.να ανοιγοκλεινει το wifi,να γινονται αποσυνδεσεις.γενικως παραξενες συμπεριφορες.η πιο παλια οταν κοβοταν το ρευμα και ξαναερχοταν εμενα το wifi κλειστο και επρεπε να το φτιαξεις απο το web interface.( ειχε green operation). Ευχαριστώ πολύ..
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, ARIS-PANOS said: Ευχαριστώ πολύ.. ελπιζω καποια στιγμη να ξεκινησουν να δινουν αλλο οπως εκανε και η Nova μετα απο τοσο καιρο.
M@dB0x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Η γνωμη μου ειναι να μην ακους το πουλινο μιας και ανθρωπος θεωρει-εχει-προτεινει τα τομσον-τεχνικολορ "καλα ρουτερς" τα οποια ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει παγκοσμιως. Παρεπιπτοντως τα oxygen zte huawei που βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει, ειναι και 10 κλασεις καλυτερα απο τα technicolor 788 που εχει αυτος.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 6 hours ago, M@dB0x said: Η γνωμη μου ειναι να μην ακους το πουλινο μιας και ανθρωπος θεωρει-εχει-προτεινει τα τομσον-τεχνικολορ "καλα ρουτερς" τα οποια ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει παγκοσμιως. Παρεπιπτοντως τα oxygen zte huawei που βριζει οπου σταθει και οπου βρεθει, ειναι και 10 κλασεις καλυτερα απο τα technicolor 788 που εχει αυτος. a.Ναι ta technicolor τα θεωρω value for money.υπαρχει διαφορα μεταξυ πολυ καλου router και value for money.το ιδιο και το tp link.αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τοτε No comment . Μαλλον τα θεωρεις και χειροτερα απο τα crypto να υποθεσω ή οχι ?:P β.παντα μου αρεσαν οι απαντησεις σου χωρις να εξηγεις τιποτα.απλα απαντας κατι απλα για να το πεις.οχι στο υπαρχον θεμα αλλα γενικα. γ.σωστα τα zte 108 ειναι κλασεις καλυτερα απο τα technicolor. κριμα που εχουν ανοιχτει τοσα θεματα για προβληματα στο 108 αλλα μαλλον ολοι οι χρηστες που ανοιγουν τα θεματα εδω στο insomnia δεν ξερουν να τα χρησιμοποιούν. τα Oxygen καλα? περιμενω να δω επιχειρηματα περα απο το να λες οτι ειναι καλα. αντιθετα επειδη εχω επιχειρηματα και εχω αναφερει με πολυ μεγαλη λεπτομερεια τα προβληματα των Oxygen αντιθετα με ενα σχολιο του τυπου ειναι πολυ καλα. παμε ΕΛΑΦΡΩΣ φουσκωμενη μπαταρια απο Gennet/oxygen για τα μοντελα 15χχχ,25χχχ,35χχχ,45χχχ,55χχχ. ειναι λιγο φουσκωμενη αυτη.συνηθως γινεται πολυ χειροτερα απλα δεν εχω καποια ευκαιρη τωρα.οπως βλεπουμε εχει γινει bend το κατω κομματι και η μπαταρια δεν εχει το Pcb ισιο. συνηθως φουσκωνει περισσοτερο και στραβωνει ακομα περισσοτερο και το καπακι ανοιγει. απειρα κιτρινισμενα gennet λογω θερμοκρασιας που αναπτυσουν μεσα. αν κοιταξεις στο κεντρο του πλαστικου θα δεις οτι εχει ραγισει .αυτο εχει γινει γιατι η μπαταρια εχει φουσκωσει απο κατω και ραγισε το καπακι.αυτο για τα μοντελα που η μπαταρια ειναι Fixed μεσα. τα παραπανω προβληματα δεν ειναι μονο σε ενα μοντελο ή μονο σε ενα δυο τεμαχια αλλα ειναι σε τριψηφιο αριθμο τουλαχιστων. απο εκει και περα τα εβαλα για να τα δει ο τοπικ σταρτερ γιατι εσυ δεν θα πειστεις αλλωστε. θα μπορουσα να αναφερω 5000 πραγματα για το gennet τουλαχιστον τα 10 μοντελα που εχω δουλεψει αλλα δεν εχει νοημα. αυτα απο μενα. ps αν σου την σπανε τοσο πολλοι οι απαντησεις μου μπορεις να με Κανεις ignore. β. κατι φαινεται σε πειραζει με την παρτυ μου που δεν ξερω τι. γ. και σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα μαλλον πρεπει να μαθεις οτι κανουμε συζητηση Περα απο το να σου φταινε ολοι
M@dB0x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι φιλε απο τη στιγμη που λες αυτο που λες, δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα για να με ενοχλει οτιδηποτε γραφεις. Απλα λυπαμαι τα παιδακια που σε ακουνε.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 40 minutes ago, M@dB0x said: Οχι φιλε απο τη στιγμη που λες αυτο που λες, δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα για να με ενοχλει οτιδηποτε γραφεις. Απλα λυπαμαι τα παιδακια που σε ακουνε. οκ σε ευχαριστουμε για την αποψη σου και που την μοιραστηκες μαζι μας.καλη συνεχεια. οσο για τα "παιδακια" μπορεις απλα να εκφερεις την γνωμη σου για το θεμα που τους απασχολει (μπαταρια oxygen) παρα να συζηταμε για technicolor και zte στο θεμα της μπαταριας του oxygen. αλλωστε η vodafone δεν δινει και καποιο αλλο οσο ξερω με isdn interface. κατα τα αλλα την προσωπικη μου απαντηση για την μπαταρια την εδωσα πως να κανει δοκιμες κτλ αντιθετα με σενα που εγραψες για technicolor και για θεματα με μενα σε θεμα μπαταριας του oxygen δηλαδη off topic
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Τα oxygen τα δίνει τώρα και ο οτε στης isdn όσο για το θέμα που λεέι ο φίλος και εγώ vodafone business connect έχω στο γραφείο έχω το zte zxhn h267a με τηλεφωνία εκτός router το vbc πλέον δεν είναι διαθέσιμο για επαγγελματικά πακέτα έχουν πλέον το vodafone one net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα