Cell_7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Βγαίνω να πάω στο super market της γειτονίας στην Θεσσαλονίκη και βλέπω αυτό. Τι φάση; 1
Cell_7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ναι ,και; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι τρολλ ή όχι, και αν είναι μεμονωμένο το περιστατικό
christakos07 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Κανένα τρόλλ. Απλά ανήκουν στην κατηγορία των λοβοτομημένων. Το κακό είναι ότι πρέπει να συμβιώνουμε μαζί τους 6
Cell_7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Κανένα τρόλλ. Απλά ανήκουν στην κατηγορία των λοβοτομημένων. Το κακό είναι ότι πρέπει να συμβιώνουμε μαζί τους Τι να πω, μου φάνηκε παράξενο γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, συνήθως απλά τα άκουγα ως memes, αλλά ναι ελευθερία έχουμε να μου πεις ο καθένας λεει ότι θέλει
christakos07 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε Τι να πω, μου φάνηκε παράξενο γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, συνήθως απλά τα άκουγα ως memes, αλλά ναι ελευθερία έχουμε να μου πεις ο καθένας λεει ότι θέλει Μεγάλο ζήτημα και η ελευθερία του λόγου. Ειδικά αν δεν στοιχειοθετείται και δε βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Οι συγκεκριμένοι δε θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου πάντως. 1 2
mic2mic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Αν είχαν κανάλι πάντως, σίγουρα θα έβγαιναν βουλευτές. Εδώ βγήκαν οι επιστολές του Ιησού, οι διαβολικές ταυτότητες δεν θα έβγαιναν; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις