Προς το περιεχόμενο

Ήχος στο PC. Soundbar ή 2.1

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία μου έχει καρφωθεί η ιδέα να αλλάξω τα ηχεία CREATIVE GIGAWORKS T40 SERIES II στο βασικό σύστημα. Θέλω πλέον το κάτι παραπάνω στον ήχο και μιας και μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει  soundbar (ενώ ακούω εκθειαστικά σχόλια για κάποιες από αυτές) σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω με την CREATIVE SOUND BLASTER X KATANA. Χρήση που προορίζονται 70% παιχνίδια-30% μουσική. Στις όποιες προτάσεις δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε σε τρελά ποσά. Γύρω στα 250Ε σκοπεύω να δώσω

Επεξ/σία από Vasilis 07
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mitspetr είπε

Πολύ καλή ιδέα. Δεν νομίζω να μπορέσεις να βρεις gaming soundbar καλύτερη σε αυτά τα χρήματα.

Καλή ιδέα αλλά οι απόψεις διίστανται. Μου έχουν προτείνει να μην ασχοληθώ με "κομπιουτερίστικες" εταιρείες ήχου όπως είναι Logitech-Creative αλλά να κοιτάξω σε άλλες όπως είναι η Edifier.

Επεξ/σία από Vasilis 07

Η Edifier δεν είναι "κομπιουτερίστικη" δηλαδή; Τι είναι; Hi-Fi ή εταιρία που μαγεύει με τα monitor και desktop ηχεία της; 😁

Κοίταξε. Έχεις βάλει μόνος σου τις προϋποθέσεις. 70% gaming και 30% τα υπόλοιπα. Ε αν στα υπόλοιπα βάλουμε και τις ταινίες, μάλλον μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό για τις άλλες χρήσεις.

Θα χρειαστείς και μια καλή εξωτερική κάρτα ήχου για gaming με τα edifier. 

Δες τις δυνατότητες που έχει η Katana. Ήδη μιλάμε για κάτι καλύτερο από τα Gigaworks που έχεις σε όλα τα επίπεδα και έχεις και όλα τα gaming κόλπα που θα χρειαστείς ποτέ. Συν το ότι με την Katana θα μπορέσεις να έχεις κάποιου είδους surround ήχο και επιπλέον όλα μια κάρτα ήχου για gamers ενσωματωμένη εντός της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...