natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σημερα τα win 10 εκαναν αναβαθμιση και μου εχασαν το δικτυο υπολογιστη wd live δεν ειναι η προφανης ρυθμίσεις δικτύου η καρτα δικτυου τι μπορεί να ειναι εxω σπασει το κεφαλι μου απο το πρωι λυση παιδες λυση λυση λυση λυση λυση Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από natsik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Θα πρέπει να το ξανακάνεις mount μέσω της Ip του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, natsik είπε καλησπέρα σημερα τα win 10 εκαναν αναβαθμιση και μου εχασαν το δικτυο υπολογιστη wd live δεν ειναι η προφανης ρυθμίσεις δικτύου η καρτα δικτυου Μπορεις να περιγραψεις πιο αναλυτικα τι προβλημα αντιμετωπιζεις; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από asmilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) μπορω να απενεργοποιησω τις αναβαθμισης των win10 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από natsik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ξαναλέμε, θα πρέπει να κάνεις disconnect τα drives και να τα ξανακάνεις mount. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) εχω αυτοματη ip σε ολες τις συσκευες μου απο drivers τι εννοείs -------------------------------------------------------------------- ειναι 2 wd live συσκευες και ενα pc win10 2 wd live συσκευες βλεπονται μεταξυ τους και βλεπουν το pc το pc δεν βλεπει τους 2 wd live μετα την αναβαθμιση των win10 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από natsik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 34 λεπτά πριν, natsik είπε εχω αυτοματη ip σε ολες τις συσκευες μου απο drivers τι εννοείs -------------------------------------------------------------------- ειναι 2 wd live συσκευες και ενα pc win10 2 wd live συσκευες βλεπονται μεταξυ τους και βλεπουν το pc το pc δεν βλεπει τους 2 wd live μετα την αναβαθμιση των win10 Αν πατήσεις \\ την ip τους τα βλέπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 κυκλωμένη με μαυρο η ip στη διευθυνση του browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Windows Start > γράψε Control Panel > Programs and Features > αριστερά πάνω Turn Windows Features on or off > απ'την λίστα τικάρεις SMB 1.0/CIFS > κάνεις εγκατάσταση , επανεκκινηση Η/Υ, και ξαναδοκιμάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τη λύση diououike το δίκτυο μου διορθώθηκε μες της γνωσης σου Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από natsik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, natsik είπε ευχαριστω για τη λύση diououike το δίκτυο μου διορθώθηκε μες της γνωσης σου Αν είχες κάνει τον κόπο να γουγλάρεις SMB1 θα σου έβγαζε αμέσως ένα κατεβατό από οδηγίες για να το ξαναενεργοποιήσεις. Το πρόβλημα αυτό με την απενεργοποίση είναι πολύ παλιό αλλά λύνεται σε χρόνο dt. Διάβασε την επόμενη φορά λίγο ποιό προσεκτικά τα messages, το γράφει στην φωτό που πόσταρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Το SMB1 έχει απενεργοποιηθεί από default στα 10άρια από την 1703 και μετά και αυτό έγινε για συγκεκριμένο λόγο. Ο λόγος είναι ότι ο wannacry ransomware εκμεταλλεύεται κενά ασφαλείας στο (όντως πολύ παλιό πρωτόκολλο) SMBv1 για να αναπαραχθεί και έτσι μπορεί και μολύνει και απομακρυσμένα αρχεία που υπάρχουν σε file servers. Γενικά δεν ενδεικνύεται η ενεργοποίηση του smb1 στα windows. Just saying. 😐 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Σέβας στον diououike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) donblunts / diououike Διακρίνω μια ομοιότητα! 😄 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Η προταση να μην ενεργοποιησεις το SMB1 για λογους ασφαλειας ειναι τουλαχιστον αστεια μιας και δε προκειται να φτιαχτει το δικτυο στα 10 με αλλο τροπο. Το ενεργοποιεις και βρισκεις αλλους τροπους για να προστατευτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα