MessatsuRoku Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.aliexpress.com/item/33037922702.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2b6e3c000UH5Zu&mp=1 Ειναι η κινεζικη εκδοση, καιρος ηταν να πεσει κατω απο 20, banggood βγαινει 27 ευρω και Ελλαδα 32 Με το κουπονι BrandweekPN828 παει στα 19.16 EDIT : Το κουπονι δουλευει και στην global version με τελικη 25.65 . Δεν ξερω αμα θα παιξει τελωνειο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από MessatsuRoku 2 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Το κουπόνι δουλεύει μόνο για πρώτη παραγγελία. 1
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ξερουμε αν μπορει να περαστει global firmware;
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα miband3 από banggood έβγαλε την κινεζική γλώσσα μόνο όταν γύρισα το κινητό στα Αγγλικά και έβαλε Αγγλικα και αυτό. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Zerg13
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοεις μενου με οποια γλωσσα θες? Για αγλλικα ειναι πολυ ευκολο, κατεβαζεις mi fit αλλα για ελληνικα θελει λιγο παραπανω δουλεια, σιγουρα μετα απο καιρο θα μπει ως γλωσσα στο mi fit https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/39080-Αγγλικό-μενού-για-τα-Κινέζικα-Mi-Band-4-απλό-και-NFC-Τρέχουσα-Εκδοση-Mi-Fit-4-0/ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από MessatsuRoku 2
kontow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Έφυγε Παραγγελία, ευχαριστώ πολύ τον TS. PS. Με κάτι Welcome Back Coupon -3$ & Store Coupon -1$ μου βγήκε 19,13€ στο τέλος
MontzOlee Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ποιες οι διάφορες τις κινεζικής έκδοσης με της παγκόσμιας ; τι δεν έχει βασικά σε σχέση με την άλλη; Αξίζει να αναμείνουμε περιμένοντας κάτι άλλο ;
konnak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ποιες οι διάφορες τις κινεζικής έκδοσης με της παγκόσμιας ; τι δεν έχει βασικά σε σχέση με την άλλη; Αξίζει να αναμείνουμε περιμένοντας κάτι άλλο ; Αν η γλώσσα του κινητού είναι Αγγλικά, τότε τόσο το Mi Band 4 Chinese όσο και το Mi Band 4 Global θα παίζουν στα Αγγλικά. Αν η γλώσσα του κινητού είναι Ελληνικά, τότε - το Mi Band 4 Global θα παίζει στα Αγγλικά - το Mi Band 4 Chinese θα παίζει στα Κινέζικα Αν παίξει κάποιος με άλλες λύσεις (π.χ. ελληνικό Mi Fit από xiaomi-miui.gr ή χρήση Notify & Fitness αντί για Mi Fit και αλλαγή γλώσσας του Band) θα παίξει και με το κινέζικο χωρίς να χρειαστεί να βλέπει κινέζικα στα μενού. 1 4
syma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 καλησπερα, με τελωνειο ξερει κανεις τι παιζει ? θα εχουμε προβλημα? Ελλαδα μονο απο Κινα βλεπω οτι στελνει... thanx
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 54 λεπτά πριν, konnak είπε Αν η γλώσσα του κινητού είναι Αγγλικά, τότε τόσο το Mi Band 4 Chinese όσο και το Mi Band 4 Global θα παίζουν στα Αγγλικά. Αν η γλώσσα του κινητού είναι Ελληνικά, τότε - το Mi Band 4 Global θα παίζει στα Αγγλικά - το Mi Band 4 Chinese θα παίζει στα Κινέζικα Αν παίξει κάποιος με άλλες λύσεις (π.χ. ελληνικό Mi Fit από xiaomi-miui.gr ή χρήση Notify & Fitness αντί για Mi Fit και αλλαγή γλώσσας του Band) θα παίξει και με το κινέζικο χωρίς να χρειαστεί να βλέπει κινέζικα στα μενού. Να το απλοποιησω λιγο. Για οσους το παρετε και εχετε το κινητο στα Ελληνικα, θα χρειαστει η Ελληνικη εφαρμογη απο το xiaomi-miui.gr. Αλλιως το notify and fitness.
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, syma είπε καλησπερα, με τελωνειο ξερει κανεις τι παιζει ? θα εχουμε προβλημα? Ελλαδα μονο απο Κινα βλεπω οτι στελνει... thanx αμα παρεις το chinese version εισαι οκ αλλα το global υπερβαινει τα 22 ευρω οποτε δικο σου ρισκο
Selespeed Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για χρήστες που έχουν ξαναγοράσει από Ali, ισχύει μόνο ένα κουπόνι του $1 (ακριβώς κάτω από εκεί που γράφει την τιμή) και η τιμή πάει οριακά κάτω από τα 22€ (21.79€) Το έχει αγοράσει κάποιος; Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ πιο φωτεινό από τα παλιότερα. Είναι εξίσου πολύ φωτεινό και τη νύχτα; Στον ύπνο, όταν θα γυρνάω το χέρι, θα φωτίζει όλο το δωμάτιο;;;😕 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Selespeed
vaggelis dogas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Selespeed είπε Για χρήστες που έχουν ξαναγοράσει από Ali, ισχύει μόνο ένα κουπόνι του $1 (ακριβώς κάτω από εκεί που γράφει την τιμή) και η τιμή πάει οριακά κάτω από τα 22€ (21.79€) Το έχει αγοράσει κάποιος; Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ πιο φωτεινό από τα παλιότερα. Είναι εξίσου πολύ φωτεινό και τη νύχτα; Στον ύπνο, όταν θα γυρνάω το χέρι, θα φωτίζει όλο το δωμάτιο;;;😕 Φτιάξε ένα email και κάνε ένα καινούριο λογαριασμό είναι κρίμα για υπόθεση του 10 λεπτου να μην γλυτώσεις 2.7€ Update χρονομετρημενα, με κινητο μου πήρε 4 λεπτά να φτιάξω email και να κάνω register στο aliexpress Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από vaggelis dogas
VonLoutsos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 30 minutes ago, vaggelis dogas said: Φτιάξε ένα email και κάνε ένα καινούριο λογαριασμό είναι κρίμα για υπόθεση του 10 λεπτου να μην γλυτώσεις 2.7€ Update χρονομετρημενα, με κινητο μου πήρε 4 λεπτά να φτιάξω email και να κάνω register στο aliexpress Έχω την εντύπωση οτι για να πάρεις την έκπτωση του νέου χρήστη θέλει και κάρτα που να μην έχει χρησιμοποιηθεί στο ali πάλι.
tryf3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό στη γυναίκα μου με άλλη καρτα για καλό και για κακό και μαζί με την έκπτωση του καταστήματος μου βγήκε 18,25 ευρώ. Τιμή χώμα πιστεύω για το συγκεκριμένο ρολογακι. Ευχαριστώ τον ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα