Ablaoublas_542 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, vste είπε Ρε σεις θα σταματησετε επιτελους να χωνεστε και να την λετε στον καθενα που κανει ενα ποστ εδω μεσα; Για οποιοδηποτε λογο ο ανθρωπος διαπιστωσε οτι τα χαρακτηριστικα της μπροσουρας της αντιπροσωπιας δεν συμφωνουν με την πραγματικοτητα. Απο την στιγμη που το επισημο site λεει πισω δισκοφρενο ειναι αρκετα ευκολο (σε scooter που εχει σχεδον τελειως καλυμενη την πισω ροδα) να μην το παρατηρησει καποιος μεχρι το service στρωσιματος. Δεν ειναι μεταχειρισμενο οπου επιβαλεται να ελεγχθεί εξονυχιστικά. Το να πεταγονται μερικοι και να προσπαθουν να μειωσουν τον TS προκειμενου να φανουν αυτοι εξυπνοπουλια που δεν την πατανε ειναι ασχημο παιδια. Και γινεται συνεχεια εδω μεσα. Σπανια να μην υπαρχει καποιος "μαγκας" σε οποιοδηποτε ποστ του Insomnia. Αυτο πιστευω οτι αποτρεπει αρκετα μελη απο το να γραψουν η να ρωτησουν κατι. συγγνωμη που ζουμε και στον πραγματικο κοσμο καποιοι και δεν απανταμε επι του θεωρητικου. Ουτε φιλος μας ειναι ο TS ουτε ανηψιος μας να δειξουμε συμπονια. Αν λενε 5 ατομα οτι εκανε μ@λακια, ε την εκανε τι να γινει τωρα 1
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, christakos07 είπε Στην περίπτωση του Mitsubishi ο έμπορος στην προσφορά του θα έδινε την πραγματική διάσταση της οθόνης. Αν στο έγγραφο της προσφορά, αναγραφόταν 8, απλά θα ζητούσες να σου την αντικαταστήσουν. Ο νόμος που παρέθεσα, δεν αναφέρει ως πρώτη επιλογή την επιστροφή χρημάτων, αλλά την επισκευή ή αντικατάσταση. Επισκευή. Lol, έχεις πάρει προσφορά για αμάξι ποτέ ; Σιγά μη γράφουν και τι μάρκα είναι τα λάστιχα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από AristidisZ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Υπέγραψε κάποιο χαρτί στην παραλαβή ότι έλεγξε το μηχανάκι και όλα ήταν καλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Ablaoublas_542 είπε συγγνωμη που ζουμε και στον πραγματικο κοσμο καποιοι και δεν απανταμε επι του θεωρητικου. Ουτε φιλος μας ειναι ο TS ουτε ανηψιος μας να δειξουμε συμπονια. Αν λενε 5 ατομα οτι εκανε μ@λακια, ε την εκανε τι να γινει τωρα Θα του στοιχίσει κάτι η καταγγελία; Όχι, δωρεάν είναι. Να την κάνει λοιπόν, να έχουμε μια εικόνα. Και μόλις λήξει η υπόθεση πάμε για μπύρες όλοι μαζί, αυτοί που προέβλεψαν λάθος πληρώνουν
christakos07 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Lol, έχεις πάρει προσφορά για αμάξι ποτέ ; Σιγά μη γράφουν και τι μάρκα είναι τα λάστιχα Όχι είμαι 25 ακόμη και δε γεννάει η κότα με τα χρυσά αυγά.
k33theod Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Τα προιόντα ελέγχονται κάτα την παραλαβή τους, και εφόσον δεν είναι αυτό που αγόρασες (Αυτό αναφέρεται στο εγχειρίδιο του προιόντος και όχι στο site του κυρ Μάνωλη) ή είναι ελλατωμάτικό ή αλλάξες γνώμη ή ή ή όσα ή θες βάλε, δεν το παραλάμβάνεις ή το επιστέφεις. Το να λες εγώ αγόρασα μηχανάκι αλλά μου στείλανε scooter ή ποδήλατο μετά από το πρώτο servis δεν στέκει. Η παρουσίαση ψευδών στοιχείων σε sites, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ψέμματα από πωλητές κλπ είναι κανόνας και εννοείται ότι δεν τα εμπιστεύεσαι. 2
noo_mercy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δηλαδή επειδή η "πλάνη" του πωλητή ήταν εμφανής, σημαίνει ότι δεν είναι πλάνη; Και αν έγραφε διαφορετικό κυβισμό θα έπρεπε να μετρήσει ο αγοραστής τον θάλαμο καύσης για να είναι καλυμμένος ότι αυτό που αγόρασε, είναι αυτό που του διαφήμιζαν; 2
ulalume Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, noo_mercy είπε Δηλαδή επειδή η "πλάνη" του πωλητή ήταν εμφανής, σημαίνει ότι δεν είναι πλάνη; Και αν έγραφε διαφορετικό κυβισμό θα έπρεπε να μετρήσει ο αγοραστής τον θάλαμο καύσης για να είναι καλυμμένος ότι αυτό που αγόρασε, είναι αυτό που του διαφήμιζαν; Η πλάκα ξέρεις ποια είναι;Ότι ο θάλαμος καύσης δεν είναι ποτέ όσα κυβικά λέει το έντυπο και ο έμπορος. Έχεις αυτοκίνητο ή μηχανάκι; Κοίτα πόσα κυβικά λέει ότι είναι (πχ 1400) και μετά κοίτα την άδεια (που θα λέει κάτι σαν 1352). Αυτό το νούμερο μπορείς να το δεις μόνο αφού βγει η άδεια στο όνομα σου. Άρα πάμε όλοι για καταγγελίες είτε έχουμε παπί 115 (που είναι πραγματικά 112) η αυτοκίνητο 1300 (που είναι πραγματικά 1242) Άσχετο βέβαια όλο αυτό με το αρχικό θέμα. Δεν είναι η ίδια περίπτωση 1
vste Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε συγγνωμη που ζουμε και στον πραγματικο κοσμο καποιοι και δεν απανταμε επι του θεωρητικου. Ουτε φιλος μας ειναι ο TS ουτε ανηψιος μας να δειξουμε συμπονια. Αν λενε 5 ατομα οτι εκανε μ@λακια, ε την εκανε τι να γινει τωρα Συγχωρεμενος. Δεν τσακωνομαι με IP διευθυνσεις εδω και πολλα χρονια. Απλα να ξερεις οτι υπαρχει ο καλος τροπος και ο απαραδεκτος τροπος να πεις ενα πραγμα. Για παραδειγμα στην περιπτωση του θεματος ο TS ξεκαθαρισε οτι η παραλαβη εγινε απο τον πατερα του. Μπορεις λοιπον ειτε να πεις "φιλε μου καλο ειναι αλλη φορα να ελεγχεις αν τα χαρακτηριστικα του scooter ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα" ειτε να γραψεις "καλα ρε! εισαι εντελως λ@κ@μ@ς; τελειως ηλιθιος; τελειως μπαζο; ρε χαμενε! τι λ@κ@μι@ εκανες εκει ρε; εισαι τελειως αποτυχημενος ρε συ. ΕΓΩ οταν παιρνω οχημα λυνω μεχρι και καπακι και ελεγχω μεχρι και τα διακενα βαλβιδων για να δω αν ανταποκρινονται στο service manual. Αντε ψοφα ρε τελειωμενε". Μαντεψε πως απαντουν αρκετοι εδω μεσα. Αυτο το κακοπροαιρετο δεν μπορω το να φανει καποιος μαγκας και ειρωνας εις βαρος του αλλου. Και στο Insomnia υπαρχουν αρκετα τετοια μαγκακια. Εριξα μια ματια σε προηγουμενα ποστ σου και φαινεσαι και εσυ λιγο φωτεινος παντογνωστης. Ευχομαι να ισχυει και να εισαι το Alpha male που δεν την εχεις πατησει (η "πατησει") ποτε για αυτο και μιλας με τοση ανωτερότητα. Το γενικο ρεζουμε ειναι οτι ενω μπορεις να βρεις απιστευτη γνωση εδω μεσα, η τοξικοτητα που υπαρχει το κανει σχεδον να μην αξιζει τον κοπο. 5
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, noo_mercy είπε Δηλαδή επειδή η "πλάνη" του πωλητή ήταν εμφανής, σημαίνει ότι δεν είναι πλάνη; Και αν έγραφε διαφορετικό κυβισμό θα έπρεπε να μετρήσει ο αγοραστής τον θάλαμο καύσης για να είναι καλυμμένος ότι αυτό που αγόρασε, είναι αυτό που του διαφήμιζαν; Το θεμα και αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι η σελιδα με τα χαρακτηρηστικα και ο πωλητης αφορουν 2 διαφορετικες οντοτητες Για να καταλαβεις , εγω ο γιαννης συνεργαζομαι με την yamaha αλλα δεν πουλαω λιανικη αλλα μονο χονδρικη , οποτε βαζω το tmax στο site μου με χαρακτηριστικα που περνω απο την yamaha , και βαζω μια ΕΝΔΙΚΤΙΚΗ τιμη ωστε να ξερει ο κοσμος τι να περιμενει πανω κατω (πχ βαζω τιμη 15000 ευρω )αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το βρεις παντου στα 15000 , αλλου μπορει να το παρεις 14000 και αλλου 16000 αλλα να σου δινει δωρα , ερχεται σε εμενα τωρα ο μερμετζακης πχ και μου λεει ξες γιαννη θελω 10 tmax τα "πακεταρω" και τα στλενω στο καταστημα του , εσυ εχεις να κανεις με τον μερμετζακη οχι με εμενα εγω στην σελιδα μου μπορει να γραφω οτι κανει και καφε γιατι ετσι θελω πχ 2
noo_mercy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ulalume είπε Η πλάκα ξέρεις ποια είναι;Ότι ο θάλαμος καύσης δεν είναι ποτέ όσα κυβικά λέει το έντυπο και ο έμπορος. Έχεις αυτοκίνητο ή μηχανάκι; Κοίτα πόσα κυβικά λέει ότι είναι (πχ 1400) και μετά κοίτα την άδεια (που θα λέει κάτι σαν 1352). Αυτό το νούμερο μπορείς να το δεις μόνο αφού βγει η άδεια στο όνομα σου. Άρα πάμε όλοι για καταγγελίες είτε έχουμε παπί 115 (που είναι πραγματικά 112) η αυτοκίνητο 1300 (που είναι πραγματικά 1242) Άσχετο βέβαια όλο αυτό με το αρχικό θέμα. Δεν είναι η ίδια περίπτωση Σαν παράδειγμα έδωσα τον κυβισμό, μπορεί να είναι ABS ή κάτι άλλο το οποίο να μην είναι ορατό από τον υποψήφιο αγοραστή
ulalume Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, noo_mercy είπε Σαν παράδειγμα έδωσα τον κυβισμό, μπορεί να είναι ABS ή κάτι άλλο το οποίο να μην είναι ορατό από τον υποψήφιο αγοραστή Γι αυτό λέω ότι ειναι άσχετο με το αρχικό θέμα, αλλά σύμφωνα με την λογική πολλών εδώ θα είναι κι αυτό λόγος για καταγγελίες. Κουβέντα να γίνεται
maxdore217 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Να διαβάσει το manual λέει ο ένας , το ίδιο είναι και τα 2 φρενάρουν λέει ο άλλος , μαθήματα μηχανολογίας ο 3ος! μα τι λέτε.... Τα πράγματα είναι απλά το μηχανάκι (όταν αγοράστηκε) έλεγε ότι έχει πίσω δισκόφρενο, το οποίο δεν διαθέτει τελικά .... αποτελεί λοιπόν παραπλανητικό κριτήριο αγοράς και με βάση τον Νόμο έχει αντίστοιχες κυρώσεις , δεν γίνεται (εγώ για όποιο λόγο) να έχω βάλει ως κριτήρια τα : Α , Β, C κτλ/κτλ σε κάποιο συγκριτικό (επειδή μπορεί να μου τα έδωσε έτοιμα ένας έμπειρος φίλος μου! ' ή όποιος ακόμα και αν δεν έχω γνώσεις στο θέμα) και να παίρνει αβαντάζ το συγκεκριμένο έναντι του ανταγωνισμού για πράγματα που δεν έχει. Προφανώς τέτοιες ελλείψεις αν τις γνωρίζεις εξ αρχής θα σε οδηγούσαν '' ίσως και σε άλλη αγορά '' τόσο απλό είναι. Εγκεκριμένα είναι όλα και με βάση τους κανονισμούς της E.E. αυτό δεν αλλάζει όμως την λανθασμένη περιγραφή που είχε οπότε δεν έχει και κάποια σχέση.... αν δεν ήταν εγκεκριμένο θα έπρεπε να απαγορευτεί η εισαγωγή του στην χώρα, μην το μπλέκουμε άλλο. Τώρα το γιατί και πως το είδε (είναι και αυτό άλλο θέμα) πάντως μια φορά η εταιρία δεν έκανε σωστά την δουλειά της γιατί επιβεβαιωμένα είχε βάλει λάθος τεχνική περιγραφή και αυτό είναι σίγουρο και αποδεικνύεται (και άργησε κι όλας να το αλλάξει) περιγραφή που βάση τα λεγόμενα κάποιου πίσω δεν κάνεις σαφές τι έχει ως σύστημα στο πίσω τροχό ακόμα και στο Manual. Τώρα αν αυτό ακόμα και έτσι μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά είναι από άλλο ανέκδοτο ( πάντως σίγουρα δεν είναι αυτό που αγόρασε ο ts). ΥΓ Βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση που ακόμα και σε τέτοια θέματα (λόγο αδιάφορου κρατικού μηχανισμού) ορισμένες εταιρίες δεν συμμορφώνονται με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά ακόμα και σε βασικά θέματα ασφάλειας. Ο Ts έχει κάθε δικαίωμα να το πάει νομικά. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από maxdore217 3 1
noo_mercy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Το θεμα και αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι η σελιδα με τα χαρακτηρηστικα και ο πωλητης αφορουν 2 διαφορετικες οντοτητες Για να καταλαβεις , εγω ο γιαννης συνεργαζομαι με την yamaha αλλα δεν πουλαω λιανικη αλλα μονο χονδρικη , οποτε βαζω το tmax στο site μου με χαρακτηριστικα που περνω απο την yamaha , και βαζω μια ΕΝΔΙΚΤΙΚΗ τιμη ωστε να ξερει ο κοσμος τι να περιμενει πανω κατω (πχ βαζω τιμη 15000 ευρω )αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το βρεις παντου στα 15000 , αλλου μπορει να το παρεις 14000 και αλλου 16000 αλλα να σου δινει δωρα , ερχεται σε εμενα τωρα ο μερμετζακης πχ και μου λεει ξες γιαννη θελω 10 tmax τα "πακεταρω" και τα στλενω στο καταστημα του , εσυ εχεις να κανεις με τον μερμετζακη οχι με εμενα εγω στην σελιδα μου μπορει να γραφω οτι κανει και καφε γιατι ετσι θελω πχ Κοινώς δεν φταίει κανένας,μόνο ο αγοραστής. Ο μερμετζάκης και ο κάθε μερμετζάκης πρίν τον αγοραστή ήταν καθόλα νόμιμοι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, noo_mercy είπε Κοινώς δεν φταίει κανένας,μόνο ο αγοραστής. Ο μερμετζάκης και ο κάθε μερμετζάκης πρίν τον αγοραστή ήταν καθόλα νόμιμοι; εχει μεριδιο ευθηνης ο εισαγωγεας αλλα ηταν τυπογραφικο λαθος , αλλο τοσο ευθηνη εχει ομως και ο φιλος μας εδω που ενω εδωσε κανα 2 χιλιαρικα για να το αγορασει δεν εκανε καν το κοπο να παει να το παραλαβει ωστε να το ελεγξει οτι οντως ειναι αυτο που ηθελε αν δηλαδη του εφερναν λαθος χρωμα και επειδη αυτος το μηχανακι το ειδε στα 500 1000 km η οποτε το ειδε φταει ο αντιπροσωπος? αυτος δεν θα φερει ευθηνη ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα