Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Miaou7 είπε

Σφαλμα λογικης εχεις εσυ, επειδη μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογικα.

Να σε ενημερωσω λοιπον, οτι  τα ταμπουρα ειναι αποτελεσματικερα, οικονομικοτερα και ανθεκτικοτερα  στο χρονο και στην καταπονηση απο τους δισκους.  Το μονο πλεονεκτημα που εχει ο δισκος, ειναι οτι απαγαγει πολυ καλυτερα την θερμοτητα και για αυτο τα βρισκουμε σε εφαρμογες που εχουν πολυ μεγαλο φορτο για μικρο χρονικο διαστημα (Βαρος η μεγαλες δυναμεις στιγμιαιες) Στα δε φορτηγα χρησιμοποιουν ταμπουρα πισω παλι για ολα τα παραπανω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ πλεονεκτηματα ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι εχουν προβλημα με τις θερμοκρασιες (εκει υπαρχουν επιπλεον συστηματα και πολυ καλυτερη διαχειριση/χειρισμος του οδηγου κατα την επιβραδυνση) και δισκους μονο μπροστα που εχουν λιγοτερη καταπονηση.
Σε εφαρμογες που δεν υπαρχει μεγαλο φορτιο, οπως ο πισω τροχος ενος σκουτερ με μικρο βαρος ειναι 500% καλυτερο να εχεις ταμπουρο. Τα αλλα ειναι οπτικο πρεστιζ και μαρκεντινγκ.   Φυσικα στο NFS και το GT αυτα δεν τα λενε..
Απο την στιγμη δε που το σκουτερ εχει ολες τις απαραιτητες πιστοποιησεις για το φρεναρισμα του, δεν μπορεις σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση να ισχυριστεις οτι ειναι υποδεεστερο η χειροτερο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ διαφορετικο απο αυτο που εσυ ηθελες/σου ειχαν ταξει.

ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπον οτι δικαιωμα του να κανει οτι θελει, ΑΛΛΑ καλυτερα να παει με μετριοπαθη σταση για να αποκομησει καποιο οφελος αντιστοιχο της "ζημιας" που υπεστη. Δηλαδη να παει για κανα κερδος 50-100 ευρω.

Ολοι οι υπολοιποι νταηδες του ιντερνετ που τον συμβουλευετε να παει να τα σπασει, μονο κακο του κανετε...

ορίστε. ξεκάθαρα όλοι εμείς και όλοι έκει έξω απο τον πατέρα μου μέχρι την ανηψιά μου που είναι 18 ετων οφειλουν να  τα γνωρίζουν όλα αυτά. δεν έχω τάση ειρωνίας προς τον φίλο που τα έγραψε επ ουδενι αλλά προφανώς και δεν είναι δυνατόν κάποιος που δεν είναι του χώρου ή που δεν ασχολειται με αυτά να τα γνωριζει,. αρα εγω που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ενας απο αυτους, απαιτω να αγορασω αυτο που μου λες οτι ΘΑ αγοράσω. Αν ΔΕΝ τοτε οφειλεις να μου βρεις μια λυση που να καλυπτει αυτο που πληρωσα αλλά δεν πήρα.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Djzan είπε

ορίστε. ξεκάθαρα όλοι εμείς και όλοι έκει έξω απο τον πατέρα μου μέχρι την ανηψιά μου που είναι 18 ετων οφειλουν να  τα γνωρίζουν όλα αυτά. δεν έχω τάση ειρωνίας προς τον φίλο που τα έγραψε επ ουδενι αλλά προφανώς και δεν είναι δυνατόν κάποιος που δεν είναι του χώρου ή που δεν ασχολειται με αυτά να τα γνωριζει,. αρα εγω που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ενας απο αυτους, απαιτω να αγορασω αυτο που μου λες οτι ΘΑ αγοράσω. Αν ΔΕΝ τοτε οφειλεις να μου βρεις μια λυση που να καλυπτει αυτο που πληρωσα αλλά δεν πήρα.

Αυτά τα έγραψα προς αυτόν που είπε ότι επειδή δεν έχει δισκόφρενο το θεωρεί υποδεέστερο. Δεν είπαμε ότι πρέπει να τα ξέρεις όλα αυτά για να αγοράσεις κάτι. Μην μπερδεύετε τα πράγματα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Miaou7 είπε

Αυτά τα έγραψα προς αυτόν που είπε ότι επειδή δεν έχει δισκόφρενο το θεωρεί υποδεέστερο. Δεν είπαμε ότι πρέπει να τα ξέρεις όλα αυτά για να αγοράσεις κάτι. Μην μπερδεύετε τα πράγματα. 

αυτο που ειπα εγω, ειναι πως κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τι ειναι το κάθε τι οποτε και λογικο να νιωθει εξαπατημενος αν τελικα αυτο που νομιζε πως πηρε δεν ειναι αυτο που πηρε

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Djzan είπε

αυτο που ειπα εγω, ειναι πως κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τι ειναι το κάθε τι οποτε και λογικο να νιωθει εξαπατημενος αν τελικα αυτο που νομιζε πως πηρε δεν ειναι αυτο που 

Ξαναδιάβασε από τη αρχή το θέμα για να καταλάβεις. Διαφωνούμε γιατί έκανε χίλια χιλιόμετρα πριν καταλάβει κάτι το οποίο μερικοί το θεωρούν αιτία αποζημίωσης χιλιάδων ευρώ και μερικοί αξίας εκατό ευρώ και αν... 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Miaou7 είπε

Έγραψες κάτι αλλά ξέχασες να τα στοιχειοθετήσεις / αποδείξεις. Επειδή τα λέει ένα τυχαίο nickname δεν σημαίνει πως τα πιστεύουμε κιόλας. 

ΥΓ Καλό θα ήταν να μη βγάζεις συμπεράσματα για το υπόβαθρο του άλλου .  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Miaou7 είπε

Ξαναδιάβασε από τη αρχή το θέμα για να καταλάβεις. Διαφωνούμε γιατί έκανε χίλια χιλιόμετρα πριν καταλάβει κάτι το οποίο μερικοί το θεωρούν αιτία αποζημίωσης χιλιάδων ευρώ και μερικοί αξίας εκατό ευρώ και αν... 

το έχω διαβάσει το θέμα απο την αρχή ενα προς ένα σχόλιο. και ξανα λεω, οφειλε να ξερει κανεις τι ειναι το δισκοφρενο,που βρισκεται τι σχεδιο εχει κτλπ κτλπ κτλπ? οταν το πηγε για ερβις το ειδε ο μαστορας και του ειπε πως δεν εχει οποτε και εκει το ανακαλυψε. θα μπορουσε να ηταν στα 5 χλμ στα 1000 ή στα 25000. εκει ειναι το προβλημα ή ότι αγόρασε κάτι το οποιο δεν εχει αυτα που του ειπαν πως εχει άρα τον εξαπάτησαν ? προφανως και δεν ειναι αιτια αποζημίωσης χιλάδων ευρω αλλά σίγουρα είναι αιτία να μπεις σε διαδικασια να διεκδικήσεις αυτα που πληρωσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε θηρία έφτασε αυτό το θέμα 11 σελίδες; 

Μωρέ μπράβο. 

😂

(πέρα από την πλάκα ρε ts, πήρες ένα μηχανάκι, έκανες πάνω από 1000χλμ και δεν είχες δει ότι έχει ταμπουρα αντί για δισκόφρενο;) 

Το δέχομαι μόνο ότι έκανες τα 1000χλμ σερί και δεν κατεβηκες από την σέλα, η ότι δεν ήξερες καν τι είναι μηχανάκι και απλά στο έδωσαν η το πήρες πρώτη φορά και απλά το καβάλησες.εδω εγώ που είμαι άσχετος από μηχανάκια, μια ζωή με αμάξι, αν μου λέει δισκόφρενο θα καταλάβω αν έχει η όχι, δεν είναι και κάτι που κρύβεται....  Είναι σαν να λες δεν ξέρω τι είναι ρόδες, εξάτμιση, σέλα, και αλλά πολύ πολυ βασικά πράγματα.  Δεν το δεχομαι ότι κάποιος δεν μπορεί να γνωρίζει, γιατί εκτός ότι όταν έχεις κάτι που οδηγας, πρέπει να γνωρίζεις και μερικά βασικά μηχανικά μέρη του... Ακόμα και όταν πήρες δίπλωμα, ακόμα και όταν έδωσες εξετάσεις, μερικά βασικά πράγματα τα ρώταγα η τα εξεταζαν αν θυμάμαι.... 

Και ειδικά όταν το πήρες, πισω δεν το κοίταξες; γενικά δεν είδες το μηχανάκι που πλήρωσες γύρω γύρω να δεις τι έχει;;;; 

(απλά ρητορικές οι απορίες μου, κουβέντα να γίνεται δηλαδή..)  αν έχετε πει κάτι ή έχει απαντηθεί, sorry εξαρχής. Δεν έχω πλέον το κουράγιο να τα διαβάσω. 

Τεσπα.... 😑

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ρε θηρία έφτασε αυτό το θέμα 11 σελίδες; 

Μωρέ μπράβο. 

😂

(πέρα από την πλάκα ρε ts, Καβάλας μηχανάκι, έκανες πάνω από 1000χλμ και δεν είχες δει ότι έχει ταμπουρα αντί για δισκόφρενο;) 

Το δέχομαι μόνο ότι έκανες τα 1000χλμ σερί και δεν κατεβηκες από την σέλα, η ότι δεν ήξερες καν τι είναι μηχανάκι και απλά στο έδωσαν η το πήρες πρώτη φορά και απλά το καβάλησες.εδω εγώ που είμαι άσχετος από μηχανάκια, μια ζωή με αμάξι, αν μου λέει δισκόφρενο θα καταλάβω αν έχει η όχι, δεν είναι και κάτι που κρύβεται.... 

Τεσπα.... 

αν θυμαμαι καλα, 11 σελίδες πριν ειχε πει ο ανθρωπας πως το ειχε ο πατερας του ή το παρέλαβε ο πατέρας του ??? δεν θυμαμαι

Επεξ/σία από Djzan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Djzan είπε

αν θυμαμαι καλα, 11 σελίδες πριν ειχε πει ο ανθρωπας πως το ειχε ο πατερας του ή το παρέλαβε ο πατέρας του ??? δεν θυμαμαι

Δεν ξερω, δεν έχω ψυχική δυναμη να διαβάσω 11 σελίδες γεμάτες με δισκόφρενα και δεν είδα, δεν γνώριζα. 😋😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Δεν ξερω, δεν έχω ψυχικά κουράγια να διαβάσω 11 σελίδες 😋😋

εχε χαρη που νυσταζω και με κρατησε ξαγρυπνο το θεμα και τα σχολια του...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Djzan είπε

το έχω διαβάσει το θέμα απο την αρχή ενα προς ένα σχόλιο. και ξανα λεω, οφειλε να ξερει κανεις τι ειναι το δισκοφρενο,που βρισκεται τι σχεδιο εχει κτλπ κτλπ κτλπ? οταν το πηγε για ερβις το ειδε ο μαστορας και του ειπε πως δεν εχει οποτε και εκει το ανακαλυψε. θα μπορουσε να ηταν στα 5 χλμ στα 1000 ή στα 25000. εκει ειναι το προβλημα ή ότι αγόρασε κάτι το οποιο δεν εχει αυτα που του ειπαν πως εχει άρα τον εξαπάτησαν ? προφανως και δεν ειναι αιτια αποζημίωσης χιλάδων ευρω αλλά σίγουρα είναι αιτία να μπεις σε διαδικασια να διεκδικήσεις αυτα που πληρωσες

Εκανε χιλια χιλιομετρα. Εαν δεν εχει απτες αποδειξεις οτι πληρωσε για να παρει πισω δισκοφρενο, δεν προκειτε να του αλλαξουν μηχανακι η να το παρουν πισω χωρις να του χρεωσουν ΜΕΓΑΛΟ καπελο. Το καλυτερο που ισως του προτεινουν εαν ειναι ηρεμος και ευγενικος, ειναι κατι στο κοστος του δισκοφρενου που δεν πηρε και αν. Κοντα στα πενηντα-εκατο ευρω.
Τωρα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που του λενε να βαλει δικηγορο και να παει να τους παρει το σκαλπ..
Λογικα εσυ θεωρεις οτι για εκατο ευρω αξιζει να βαλει δικηγορο, εγω θεωρω οτι καλυτερα να παει ησυχα για τα εκατο..

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις κανένα κράνος, καμία κουκούλα η κανένα συναγερμό στο τσάμπα. 

Τα κάνουν κάτι τέτοια δώρα αυτοί που πουλάνε μηχανάκια. 

😉

Τώρα αν πας με τσαμπουκάδες και τέτοια,το ποιο πιθανό είναι να πάρεις.... 

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 4:10 ΜΜ, bill999r είπε

Το πρόβλημα σου όμως πιο είναι;

Ότι ήταν παραπλανητική η περιγραφή ή όντως σε επηρεάζει η απουσία διακοφρενου.

Ένα μηχανάκι κ γενικά οποιοδήποτε όχημα φρενάρει κυρίως με το μπροστινό σύστημα.

Το πίσω είναι επικουρικο.

Αν το πήρες σε καλή τιμή κ φρενάρει ωραία κρίμα είναι να χαλιεσαι....

Είναι σκούτερ και όχι μηχανάκι.50/50 τα φρένα του.Αν ηταν μηχανάκι θα είχες απόλυτο δίκιο αλλά στα σκούτερ είναι διαφορετικά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν ξερω, δεν έχω ψυχική δυναμη να διαβάσω 11 σελίδες γεμάτες με δισκόφρενα και δεν είδα, δεν γνώριζα. 😋😋

Διαβασε μαν, ειναι ενα επικο δοκιμιο ενος απλου πελατη κοντρα στο συστημα και την καπιταλιστικη αγορα με φοντο ενα σκουτερ χωρις πισω δισκοφρενο....
Σε δεκα χρονια ΟΤΑΝ το κανει ταινια η Disney (λογικα) εσυ θα λες σε ολους πως διαβασες το βιβλιο...

Επεξ/σία από Miaou7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Miaou7 είπε

Διαβασε μαν, ειναι ενα επικο δοκιμιο ενος απλου πελατη κοντρα στο συστημα και την καπιταλιστικη αγορα με φοντο ενα σκουτερ χωρις πισω δισκοφρενο....
Σε δεκα χρονια θα το κανει ταινια η Disney λογικα..

😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...