spyros007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ας μην εγραφε αμεσως οτι την βρηκε την αποδειξη να σου κόψει την φορα και θα σου λεγα εγω που θα πηγαινε το πραγμα..........Ισόβια θα του ριχνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Επιμενεις...κακως! Ενω ειναι εξαιρετικα απλα: Καθως ακουω = διαβαζω τη "μια πλευρα της ιστοριας" αυτης, δεν μπορω να ξερω αρχικα: ποιος εχει "δικιο"? Ξερω ομως οτι δεν μπορουν να ειναι και τα δυο...αληθινα ταυτοχρονα! 😎 Με αυτο βοηθαω τον Χαμαιλεοντα: γιατι αν γνωριζει για τον εαυτο του οτι λεει την αληθεια, τοτε του επιβεβαιωνω: οτι οι αλλοι λενε ψεματα! Και μαλιστα ειδικα, με τον επιπλεον τροπο τους: να 'πεταξουν το μπαλακι', σε...αλλη χωρα -σοβαρα τωρα σε αλλη χωρα!!!- ετουτο αν ειναι αληθινα εκστομισμενο, ερχεται και μπαινει κερασακι στην τουρτα /μπαλακι στη ρακετα λεμε! 🏓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyberis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 On 27/08/2019 at 18:56, Cham_eleon said: Λέω ξανά… δεν το έκλεψα αν αυτό υπονοείς… έκανα εδώ αυτή την ερώτηση για να έχω δεύτερη επιλογή αν η ΜΤΝ και το Public δεν καταφέρουν να μου βρούνε την απόδειξη... Καλησπέρα φίλε μου, αν και δεν διάβασα το θρέντ μέχρι τέλους μπιρώ να σου πώ με σιγουριά πως αν στείλεις τον σειριακό αριθμό σου στα Public Κύπρου θα σου βρούν την απόδειξη. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις με τα Ελληνικά Public αν έχουν ενοποιημένο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα