Scarlettaki13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Παιδιά sorry που γράφω εδώ γτ δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθώ.. Έχω σοβαρό θέμα με το viber, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα κ δεν γίνεται τπτ.. Δεν μου εμφανίζει τπτ από multimedia, ούτε εικόνες-βιντεο ( για να στείλω ή ότι λάβω), ούτε αυτοκόλλητα, ούτε εικόνες επαφών.. Τπτ!!! Έχω αλλάξει συσκευή, έχω κάνει κ update κ επανεγκατάσταση σβήνοντας τα παντα, έχω αλλάξει sim και sd... Έχω φρικαρει γενικά!! Δεν έχω δει καμία αλλαγή.. το messenger λειτουργεί κανονικά κ το viber τπτ.. Το έχω ανάγκη όμως για τη δουλειά μου.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ή γνωρίζει κάτι.. ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Όταν λες δεν εμφανίζει Multimedia τι εννοείς? Δεν σου εμφανίζει αυτά που σου έχουν στείλει ή δεν σε αφήνει να στείλεις εσύ δικά σου?
Scarlettaki13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δεν μου εμφανίζει ότι έχω λάβει, φαίνεται ότι είναι εικόνα αλλά δεν μπορεί να κάνει προβολή εικόνας.. Το ίδιο κ με οτιδήποτε θέλω να στείλω..
chios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Για τι τηλέφωνο μιλάμε; Έχεις δώσει τα δικαιώματα να διαβάζει τον αποθηκευτικό χώρο; Όταν άλλαξες συσκευή έκανες backup τον φάκελο του Viber στο καινούργιο;
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Εμένα μου φαίνεται πως για να μην σου εμφανίζει συμβαίνει είτε αυτό που λέει ο απο πάνω είτε έχουν σβηστεί τα αρχεία.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Εχεις δώσει ολα τα δικαιώματα στο viber;
Scarlettaki13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στο viber κανονικά, όταν άλλαξα τη συσκευή έκανα αντίγραφο και επαναφορά.. Αυτό όμως συμβαίνει από την προηγούμενη συσκευη.. Από τότε δε με αφήνει να δω τπτ απο πολυμεσα.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Scarlettaki13
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μηπως με το αντίγραφο μετέφερε κάποια λάθος επιλογή και στο νέο τηλέφωνο;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Scarlettaki13 είπε Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στο viber κανονικά, όταν άλλαξα τη συσκευή έκανα αντίγραφο και επαναφορά.. Αυτό όμως συμβαίνει από την προηγούμενη συσκευη.. Από τότε δε με αφήνει να δω τπτ απο πολυμεσα.. Νομιζω το backup δεν συμπεριλαμβάνει πολυμεσα μόνο μηνύματα
Scarlettaki13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ναι το backup συμπεριλαμβάνει μόνο μνμ κ όχι πολυμέσα, αλλά έχω θεμα κ με τα νέα πολυμέσα που στέλνω τώρα ή λαμβάνω.. κ επίσης το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει κάποια λάθος επιλογή στην εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την αναιρεσω με τπτ για να δουλέψει φυσιολογικα.. μέχρι κ εκκαθάριση το google play ολοκληρο έκανα..
chios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Κάνε εκκαθάριση στην εφαρμογή viber και ξανά στήσε την.
Scarlettaki13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δεν την κάνει ούτε εγκατάσταση καλά καλά.. για να την εγκαταστήσω μπήκα στο apk pure κ κατέβασα το exe.. ενημέρωση εφαρμογής μου λέει το google play κ δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει.. κ εκκαθάριση έκανα κ την ξαναπερασα με apk κ τη δοκίμασα πριν κάνω επαναφορά κ πάλι τπτ..
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Scarlettaki13 είπε Δεν την κάνει ούτε εγκατάσταση καλά καλά.. για να την εγκαταστήσω μπήκα στο apk pure κ κατέβασα το exe.. ενημέρωση εφαρμογής μου λέει το google play κ δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει.. κ εκκαθάριση έκανα κ την ξαναπερασα με apk κ τη δοκίμασα πριν κάνω επαναφορά κ πάλι τπτ.. Φίλε αυτά που γράφεις δείχνουν άλλα προβλήματα.Εχεις κατεβάσει πειραγμένη έκδοση;Τι κινητό έχεις που δεν σε αφήνει να κατεβάσεις απο google play store?
Scarlettaki13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δεν έχω θέμα με το κινητό.. Το νέο Alcatel 1s ειναι.. Αλλά καμία άλλη εφαρμογή δεν μου παρουσίασε κάποιο θέμα.. Δουλεύει ρολόι! Επίσης το πρόβλημα με τα πολυμέσα εμφανίστηκε στην προηγούμενη συσκευη (samsung) απλά όταν πήγα να το εγκαταστήσω στη νέα δεν μπορούσα με τίποτα.. το εγκατεστησα μέσω apk και συνεχίζει τα προβλήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα