Προς το περιεχόμενο

Isle of Man tt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επόμενη χρόνια αν πάνε ολά καλά σκεφτομαι να κάνω το ταξίδι για να απολαύσω αυτό το θαύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αν κάποιος έχει Πάει κάποια στιγμή θα μπορούσε να μοιραστεί την εμπειρία τα τι και πως...

• Like 1
Δημοσ.

Respect... σου εύχομαι να το κάνεις. 

Θέλω κ εγώ πολύ να το κάνω, αλλά κάθε άνοιξη-καλοκαιρι πάντα κάτι συμβαίνει κ έχω πρόβλημα με την άδεια μου.

Θεωρώ το Isle of Man τον απόλυτο, καθαρό, ακραίο αγώνα super sport μηχανών, χωρίς τα κακά, τους περιορισμούς κ την υπερβολική διαφημιστική κ εμπορική εκμετάλλευση που υπάρχει στο επίσημο Moto GP.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

Respect... σου εύχομαι να το κάνεις. 

Θέλω κ εγώ πολύ να το κάνω, αλλά κάθε άνοιξη-καλοκαιρι πάντα κάτι συμβαίνει κ έχω πρόβλημα με την άδεια μου.

Θεωρώ το Isle of Man τον απόλυτο, καθαρό, ακραίο αγώνα super sport μηχανών, χωρίς τα κακά, τους περιορισμούς κ την υπερβολική διαφημιστική κ εμπορική εκμετάλλευση που υπάρχει στο επίσημο Moto GP.

Και εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το παλιό ραλλυ Ακρόπολις. Έχω Πάει σε Moto gp αλλά δεν ενθουσιαστηκα, αντιθέτως θα έλεγα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εισιτηρια ειναι sold out για του χρονου, την τελευταια φορα που κοιταξα.

Σχεδον καθε φορα σκοτωνεται καποιος βεβαια..

https://www.bbc.co.uk/sport/motorsport/49462114 Oh well...

Τωρα κοιταζα για του χρονου... ferry, tickets and accommodation. Ποναει  

Επεξ/σία από Iris_89
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Τα εισιτηρια ειναι sold out για του χρονου, την τελευταια φορα που κοιταξα.

Σχεδον καθε φορα σκοτωνεται καποιος βεβαια..

https://www.bbc.co.uk/sport/motorsport/49462114 Oh well...

Τωρα κοιταζα για του χρονου... ferry, tickets and accommodation. Ποναει  

Πάντα είναι sold out τα εισιτήρια φυσικά είναι για χώρο εκκίνησης και τέτοια, όμως  υπάρχει και η θέαση όπου θες και όπως μπορείς.... χαχα φυσικά και ‘’ποναει’’ για αυτό τον λόγο υπολογίζεις μόνο ταξιδιωτικά και φυσικά σκηνή....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lakou είπε

Πάντα είναι sold out τα εισιτήρια φυσικά είναι για χώρο εκκίνησης και τέτοια, όμως  υπάρχει και η θέαση όπου θες και όπως μπορείς.... χαχα φυσικά και ‘’ποναει’’ για αυτό τον λόγο υπολογίζεις μόνο ταξιδιωτικά και φυσικά σκηνή....

Σκηνη δεν παιζει για 5-6 μερες :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannistsolas είπε

γνωριζουμε στο περιπου κοστος για την εκδρομη;

Κόστος ανάλογα με το πως έχει μάθει ο καθένας ξεκινάς από 600€ και ανεβαίνεις μέχρι τα ύψη...... φαντάσου τριήμερο σε Motogp με σκηνή αεροπορικα νοικιασμένο αυτοκίνητο μας βγήκε 250€

Δημοσ.

Αν το αποφασισεις 100% και θελεις βοηθεια μπορω να σε φερω σε επαφη με πελατη μου που μενει Isle of Man και ασχολειται με το TT...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 4saken είπε

Αν το αποφασισεις 100% και θελεις βοηθεια μπορω να σε φερω σε επαφη με πελατη μου που μενει Isle of Man και ασχολειται με το TT...

Θα ήταν τέλειο σε ευχαριστω θα σε ενημερωσω ανάλογα πως θα εξελιχθεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lakou είπε

Κόστος ανάλογα με το πως έχει μάθει ο καθένας ξεκινάς από 600€ και ανεβαίνεις μέχρι τα ύψη...... φαντάσου τριήμερο σε Motogp με σκηνή αεροπορικα νοικιασμένο αυτοκίνητο μας βγήκε 250€

250?! damn! Σε μας βγαινει £132 μονο το ferry back and forth :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...