dimitris2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να επισκεφτώ το ΙΚΑ για να προσκομίσω τα έγγραφα για αναρρωτική άδεια και να περάσω από επιτροπή και πληροφορήθηκα ότι υπάρχει περίπτωση να μη με δεχθούν καθώς η μόνιμη κατοικία στη φορολογική δήλωση (το πατρικό μου) είναι διαφορετική από το τρέχον μέρος κατοικίας που ζω τώρα και θα επισκεφτώ το ΙΚΑ. Στη φορολογική δήλωση παρ όλα αυτά φαίνεται ότι νοικιάζω στο τρέχον μέρος και έχω και το ενοικιαστήριο, όπως επίσης και λογαρισμούς ΔΕΚΟ. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα αν πάω κάποιο από αυτά τα δικαιολογητικά;
mourouzis2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Κύρια κατοικία και δευτερεύουσα είναι καθαρά φορολογικά θέματα και δεν νομίζω γιατρός ή ΔΥ να κάτσει να ασχοληθεί με αυτό, ειδικά αν το εξηγήσεις. Άσε που το να περάσεις από επιτροπή διά ζώσης είναι σπανιότατο. 1
Thaninho Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dimitris2006 είπε Καλησπέρα, Θέλω να επισκεφτώ το ΙΚΑ για να προσκομίσω τα έγγραφα για αναρρωτική άδεια και να περάσω από επιτροπή και πληροφορήθηκα ότι υπάρχει περίπτωση να μη με δεχθούν καθώς η μόνιμη κατοικία στη φορολογική δήλωση (το πατρικό μου) είναι διαφορετική από το τρέχον μέρος κατοικίας που ζω τώρα και θα επισκεφτώ το ΙΚΑ. Στη φορολογική δήλωση παρ όλα αυτά φαίνεται ότι νοικιάζω στο τρέχον μέρος και έχω και το ενοικιαστήριο, όπως επίσης και λογαρισμούς ΔΕΚΟ. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα αν πάω κάποιο από αυτά τα δικαιολογητικά; Κανένα θέμα δεν υπαρχει μην σε απασχολεί. 1
SB_1957 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, dimitris2006 είπε Καλησπέρα, Θέλω να επισκεφτώ το ΙΚΑ για να προσκομίσω τα έγγραφα για αναρρωτική άδεια και να περάσω από επιτροπή και πληροφορήθηκα ότι υπάρχει περίπτωση να μη με δεχθούν καθώς η μόνιμη κατοικία στη φορολογική δήλωση (το πατρικό μου) είναι διαφορετική από το τρέχον μέρος κατοικίας που ζω τώρα και θα επισκεφτώ το ΙΚΑ. Στη φορολογική δήλωση παρ όλα αυτά φαίνεται ότι νοικιάζω στο τρέχον μέρος και έχω και το ενοικιαστήριο, όπως επίσης και λογαρισμούς ΔΕΚΟ. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα αν πάω κάποιο από αυτά τα δικαιολογητικά; Όταν πας στο ΙΚΑ της κατοικίας σου, αν τελικά είναι διαφορετικό από το ΙΚΑ του πατρικού σου, έχεις μαζί σου έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ και το εκκαθαριστικό (εκεί φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας σου;) και δηλώνεις τη διεύθυνση στο μητρώο, για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να σε στείλουν αλλού! 1 1
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά πέρασα κανονικά χωρίς κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό, απλά έβαλα στην αίτηση τη διεύθυνση της τρέχουσας κατοικίας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα