Γιαούρτι Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Χρειάζονται πλέον; Πχ αντίγραφο ταυτότητας, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ έχω ένα μεταφρασμένο από δικηγόρο proficiency. αν το εκτυπώσω και το καταθέσω (δημόσιο) θα γίνει δεκτό ή θα πρέπει να περάσω από κανένα ΚΕΠ για επικύρωση;
zx1234r Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Χρειάζονται πλέον; Πχ αντίγραφο ταυτότητας, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ έχω ένα μεταφρασμένο από δικηγόρο proficiency. αν το εκτυπώσω και το καταθέσω (δημόσιο) θα γίνει δεκτό ή θα πρέπει να περάσω από κανένα ΚΕΠ για επικύρωση; Και δεν το κάνεις για να είσαι καλυμένος? Δεν κοστίζει και γίνεται επιτόπου. Αν πας και πρωί πρωί δεν θα έχει και κόσμο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 3 hours ago, Γιαούρτι said: Χρειάζονται πλέον; Πχ αντίγραφο ταυτότητας, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ έχω ένα μεταφρασμένο από δικηγόρο proficiency. αν το εκτυπώσω και το καταθέσω (δημόσιο) θα γίνει δεκτό ή θα πρέπει να περάσω από κανένα ΚΕΠ για επικύρωση; Όποια είναι δημόσια έγγραφα, προσκομίζεις απλές φωτοτυπίες. Δημόσιο έγγραφο = έγγραφο που έχει εκδοθεί από δημόσια υπηρεσία. Για τα ιδιωτικά έγγραφα, είτε επικυρωμένο από δικηγόρο είτε φωτοτυπία επικυρωμένου από δικηγόρο. Αν λοιπόν έχεις ένα έγγραφο που στο παρελθόν έχει επικυρωθεί από δικηγόρο, βγάζεις μια φωτοτυπία και την προσκομίζεις. Δες περισσότερα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα